Olivia for Kids Avaliações 129

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Package, shows that it’s still sitting at the DPD depot. I received a phone call from your company with an email follow up letting me know what steps you are taking to get this resolved. Truly app... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik had een armbandje besteld dat niet op voorraad bleek. Door hun opvolging heb ik het alsnog net op tijd ontvangen om als cadeautje af te geven. Heel mooi armbandje trouwens!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooi armbandje en gravering. Wel wat onduidelijkheid bij track and trace bij verzending. Uiteindelijk in brievenbus gedropt en via mail bericht gekregen dat het geleverd was, hoewel wij op dat moment... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Informação fornecida por fontes externas variadas

Olivia for Kids maakt gouden armbandjes voor baby's en kinderen met unieke designs. Het ideale, gepersonaliseerde, cadeau voor pete- of metekind.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

129 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super tevreden

Super tevreden, snelle reactie bij vragen en zeer snelle levering. Ook erg tevreden van mijn aankoop, voor herhaling vatbaar.

3 de junho de 2024

Resposta da Olivia for Kids

Bedankt Emilie, hopelijk tot binnenkort :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooi armbandje en gravering.

Mooi armbandje en gravering.
Wel wat onduidelijkheid bij track and trace bij verzending. Uiteindelijk in brievenbus gedropt en via mail bericht gekregen dat het geleverd was, hoewel wij op dat moment thuis waren - dus werd er door bezorger niet gebeld aan de voordeur...

21 de maio de 2024

Resposta da Olivia for Kids

Bedankt voor de review Karel. Onze excuses dat de levering niet helemaal zoals het moest verliep. We proberen steeds onze samenwerking met onze bezorgpartners te verbeteren en fouten zoals dit te vermijden, dus bedankt voor de feedback.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Net op tijd, kwalitiet top!

Kwaliteit van juwelen en verpakking was top! Pakketje kwam net op de dag van de geboorte, maar had hem eigenlijk eerder verwacht.

27 de fevereiro de 2024

Resposta da Olivia for Kids

Bedankt voor de review Niels, blij dat je tevreden was over onze juweeltjes en verpakking. Ivm de levering proberen we onze armbandjes steeds op tijd te versturen maar soms loopt het mis bij de bezorgingsfirma. We proberen alvast beter te doen volgende keer ;)

Vriendelijke groeten,
Olivia

Fijne en snelle communicatie

Ik had helaas een verkeerd armbandje ontvangen. Balen maar zeer goed en snel opgelost door Olivia for kids: ik kon het armbandje terugsturen en het bedrag stond snel weer op mijn rekening. Fijne communicatie waarin excuses werden gemaakt. Ondanks de verkeerde levering toch heel tevreden over dit bedrijf!

10 de janeiro de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het is een prachtig armbandje!!

Het was prima verpakt!! Jammer is alleen de witte ondergrond waar het armbandje in bevestigd zit, omdat het doosje ook al helemaal wit is. Misschien was roze ook mooi geweest zodat het mooier uit komt als je het open maakt of beige of zo. Jammer is ook dat de prijs op het certificaat vermeld staat, want dat kun je dan niet mee geven aan degene die het cadeau krijgt. Verder een prachtig armbandje!!

29 de dezembro de 2023

Geboorte armbandje

Snelle levering van gouden armbandje. 18 karaat met erkend keurmerk. Mooie gravering. Snelle en goede service. Ik werk zelf in belegging van goud, op dat vlak is het wel een duur armbandje voor het aantal gram in goud. Maar dat is b9j alle juwelen zo, 21% btw, graveerwerk, verzendkosten + winsten juwelier. Al bij al waren de centjes het waard om zijn eerste gouden armbandje aan te kopen.

6 de dezembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.