Package, shows that it’s still sitting at the DPD depot. I received a phone call from your company with an email follow up letting me know what steps you are taking to get this resolved. Truly app... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik had een armbandje besteld dat niet op voorraad bleek. Door hun opvolging heb ik het alsnog net op tijd ontvangen om als cadeautje af te geven. Heel mooi armbandje trouwens!
Mooi armbandje en gravering. Wel wat onduidelijkheid bij track and trace bij verzending. Uiteindelijk in brievenbus gedropt en via mail bericht gekregen dat het geleverd was, hoewel wij op dat moment... Ver mais
Ik had helaas een verkeerd armbandje ontvangen. Balen maar zeer goed en snel opgelost door Olivia for kids: ik kon het armbandje terugsturen en het bedrag stond snel weer op mijn rekening. Fijne commu... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Olivia for Kids maakt gouden armbandjes voor baby's en kinderen met unieke designs. Het ideale, gepersonaliseerde, cadeau voor pete- of metekind.
Informações de contato
Keyserlei 32, 2000 Antwerpen, 2018, Antwerpen, Bélgica
- 032264841
- info@oliviaforkids.com
- oliviaforkids.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Fijne eerste ervaring
Het baby armbandje is net zoals op de website foto. Het graveerwerk is correct gedaan. Binnen de week zat de bestelling in onze bus, mooi en veilig ingepakt en met een certificaat er netjes bij.
Een fijne eerste ervaring met deze shop.
EXCELLENT SERVICE
Mooi armbandje.....mooie gravure.
Mooi armbandje.....mooie gravure.
Alles geleverd in een geschenkdoosje.
Mooi op tijd ......
Fijn contact snelle levering
Zo een mooi juweeltje
Zo een mooi juweeltje! De eerste keer dat ik een gouden juweel koop via internet. Zeer tevreden, de levering binnen de vooropgestelde periode. Mooi geschenkdoosje.
Zeer netjes gegraveerd armbandje was…
Zeer netjes gegraveerd armbandje was exact zoals stond afgebeeld en zeer snelle levering!
Erg mooi sieraad.
Helaas een wat lange levertijd maar wel een erg mooi sieraad en netjes gegraveerd en geleverd met een etuitje om het in te bewaren.
Zeer snelle en correcte levering.
Heel fijn en supermooi armbandje
Heel fijn en supermooi armbandje! Een echte aanrader.
Prachtig juweel en goede communicatie!
Het juweel is prachtig en exact wat ik wou! Snelle communicatie op vragen via zowel instagram als telefonisch. Juweel was sneller verzonden dan de verwachte termijn van 3 à 4 weken. Erg tevreden!
Zeer vriendelijk aan de telefoon
Zeer vriendelijk aan de telefoon. Correcte en duidelijke website. Vlotte en duidelijke communicatie over bestelling en afhaling. Mooi verpakt product.
Heel goed service...per mail bereikbaar…
Heel goed service...per mail bereikbaar en antwoord gekregen. Het is een prachtig juweeltje..mooi afgewerkt
omwisselen geen probleem, goede service
een eerste armbandje dat we te licht vonden, werd zonder problemen terugbetaald. De tweede bestelling voldeed 100% aan onze verwachting.
Last minute bestelling
Ik heb een last minute bestelling geplaatst met gravering.
Zij hebben ervoor gezorgd dat ik mijn bestelling snel kon komen ophalen.
Zeer behulpzaam en een hele goede service!
We zijn gelukkige grootouders een…
We zijn gelukkige grootouders een gouden armbandje besteld en is super mooi ook de gravering
Merci voor de super service na een ongelukje met levering en onmiddellijk hebbe ze dit zeer correct geregeld
Doopnaam armbandje
Ik heb een naamarmbandje besteld via het internet op donderdag en zaterdag lag dit klaar in de winkel op de Keyserlei in Antwerpen. Telefonisch contact gehad op donderdag met Olivia for kids voor informatie, zij waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Deze website is zeker aan te raden.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.