Oliviers & Co Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oliviers og co. er i en helt særlig klasse. Der er få steder, hvor man bliver behandlet så varmt og nærværende som her, og deres produkter er uovertrufne. Vi har 12 personer til en privat olivenoliesm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Olivenolie smagningen var fantastik. Vi var en gruppe på ca 10 personer og vi fik 6-7 forskellige olier. Det var nemt at smage forskel. Det blev bundet sammen af en mega-kompetent snak i en hyggelig,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en skøn oplevelse at modtage sin pakke fra Oliviers & Co. Det er de mest fantastiske olier og balsamico eddike der findes. Også deres flasker og propper som vi modtog denne gang til at g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er meget svært at opdrive citronolie i almindelige supermarkeder, så derfor bestilte jeg hos Oliver’s & Co. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den smager og dufter helt vidunderligt. Man kan ligel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empório Gourmet

Escrito pela empresa

Specialbutik med verdensklasse ekstra jomfru olivenolier, trøffelprodukter, balsamico, eddiker og andre udsøgte delikatesser på hylden. I butikken på Gammel Kongevej kan du få professionel gourmet-rådgivning, og du kan smage dig frem og gå på opdagelse i de unikke produkter. På webshoppen oliviersogco.dk kan du dykke ned i det velassorterede udvalg og finde lækre opskrifter, viden om olivenolie og masser af gourmet-inspiration.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

40 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Olivenolie som den perfekte gave :-)

Olivenolie som den perfekte gave :-)

1 de julho de 2025

Kære Morten
Tak for din fine anmeldelse. Vi er helt enige i, at olivenolie er en perfekt gave – både til andre og til sig selv.

Så skøn betjening

Så skøn betjening. Bestilte online pg kom og hentede i butikken på Gl. Kongevej.
Alt var som det skulle være og dejlige smagsprøver.

27 de junho de 2025

Kære Carina
Tusind tak for din søde anmeldelse. Det er skønt at høre, at alt forløb, som det skulle, og at du nød smagsprøverne i butikken på Gammel Kongevej – vi elsker at dele lidt ekstra med vores gæster.

Dejlige produkter.

Dejlige produkter.
God service både i butik og ved handel på nettet .

28 de junho de 2025

Resposta da Oliviers & Co

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse både i butikken og online, og at vores produkter falder i smag.

Er total fan :)

Er total fan :)
Super lækker produkter

4 de junho de 2025

Kære Tine
Hvor er det dejligt at høre, at du er fan. Tusind tak for de søde ord . Vi er glade for, at vores produkter giver dig den oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode olier og god service hver gang jeg…

Gode olier og god service hver gang jeg handler hos jer.

20 de junho de 2025

Kære Svend
Tusind tak for din søde anmeldelse. Det gør os rigtig glade at vide, at du nyder både olierne og servicen – vi sætter stor pris på, at du vender tilbage til os igen og igen.

Dejligt

Dejlige produkter hurtig levering

28 de maio de 2025

Kære Siv
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du både er tilfreds med produkterne og den hurtige levering – det er lige sådan, vi ønsker, det skal være.

Meget tilfreds

Meget tilfreds, hurtig levering af skøn Sommerolie🤗👌☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

17 de junho de 2025

Kære Helle

Super lækre produkter.

Super lækre produkter.
Jeg køber gerne igen.

11 de junho de 2025

Kære Jan
Tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har lyst til at handle hos os igen, og at vores produkter falder i smag.

gooooooooooooooodt

13 de junho de 2025

Kære Marianne
Tak for de store stjerner og den finde anmeldelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejlig butik

Service og varer, perfekt.
Dog.... 4 stjerner p.g.a. priserne.

4 de junho de 2025

Kære Marius
Tak for din anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at du har været glad for både service og produkter. Vi håber, du får stor glæde af det hele i køkkenet!

Varme hilsner fra

Kære Ulrik
Hvor er det en dejlig anmeldelse – tusind tak! Det gør os virkelig glade at høre, at både produkterne og smagen har gjort indtryk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God hurtig service og fantastiske olier.

God hurtig service og fantastiske olier.

2 de junho de 2025

Kære du
Tusinde tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at både servicen og olierne faldt i god smag.

Super lækre varer.

31 de maio de 2025

Kære Annie
Hvor er det dejligt at høre – tak for at tage dig tid til at skrive! Vi bliver altid glade, når vores varer bringer begejstring med sig.

Hurtig og venlig ekspedition

Hurtig og venlig ekspedition. Spændende sortiment.

9 de maio de 2025

Kære Dorthe
Tak for de pæne ord! Det er skønt at høre, at både ekspeditionen og udvalget har gjort indtryk – vi elsker at dele vores små madskatte med jer.

Alt var perfekt✔️👍

30 de maio de 2025

Kære Lars
Sikke en dejlig tilbagemelding, tak for det! Vi er glade for at høre, at alt spillede fra start til slut.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en skøn oplevelse at modtage sin…

Altid en skøn oplevelse at modtage sin pakke fra Oliviers & Co.
Det er de mest fantastiske olier og balsamico eddike der findes.

Også deres flasker og propper som vi modtog denne gang til at give som gave (vi har brugt dem i flere år) er super gode.

De bedste anbefalinger herfra.

29 de maio de 2025

Kære Søs
Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at både produkter og oplevelsen som helhed gør indtryk – og hvor er det dejligt at vide, at vores flasker og propper nu også skal gives videre som gave.

Vi sender de bedste taknemmelige tanker retur.

Virkelig gode og kvalitet produkter

Virkelig gode og kvalitet produkter

28 de maio de 2025

Kære Mona
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at kvaliteten skinner igennem – vi går nemlig meget op i at vælge det allerbedste til vores sortiment.

Kære Heidi
Tusinde tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at både levering og produkter har levet op til dine forventninger – det er lige sådan, det skal være.

And the Oscar goes to 🏆

Besluttede for år tilbage, at jeg KUN køber olivenolie mv her!! Altid bedste kvalitet - altid bedste kundeservice ….. what not to like 🏆👌

26 de maio de 2025

Kære Sanne
Wow – den besked varmer helt ind i hjertet! Tak for din loyalitet og de flotte ord, det betyder virkelig meget for os. Vi lover at gøre os fortjent til prisen – hver gang! 🫒✨

Oliviers & Co

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais