I worked with Ali Rıza teacher for about one and a half months. After that, I have been working with Mert teacher for the past month. I am very satisfied with both of them. They identify your weakness... Ver mais
A empresa respondeu
Thanks to the lessons I took from “Ollie Language School”, I can speak English more comfortably and well. Also, the trainers are very supportive and sweet people.
A empresa respondeu
I started the OLS English course a month ago. My teacher Ceren sometimes teaches grammar and sometimes speaking. I am really happy that I started this course. Thank you Ceren for the good lessons.
A empresa respondeu
İngilizce öğrenme sürecim, Büşra Hoca ile tanışmadan önce oldukça zorluydu. Temelim olmadığı için İngilizce, benim için soğuk ve uzak bir dil haline gelmişti. İngilizce konuşulan ortamlarda kendimi ifade etmekte güçlük çekiyor, özellikle iş yerinde bu durum ciddi sorunlara yol açıyordu.
Ancak Büşra Hoca ile tanıştıktan sonra her şey değişti. İlk başta demo derse bile katılmak istemezken, onun samimi ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi rahat hissetmeye başladım. 50 dakikalık ders boyunca tamamen benimle ilgileniyor, dersi anlatıyor ayrıca sürekli ödev ve kitap kontrolleri yaparak ilerlememi yakından takip ediyor. Ayrıca seviyeme uygun videolar göndererek ders dışında da destek sağlıyor.
Büşra Hoca’nın en etkileyici yönlerinden biri, derslerde beni rahatlatıp gün içinde yaşadıklarımı İngilizce olarak anlatmamı teşvik etmesi. Bu sayede hem pratik yapıyor hem de özgüven kazanıyorum. İşine olan hakimiyeti ve öğrencilerine olan ilgisi sayesinde, iş hayatımda da büyük ilerleme kaydettim. Artık İngilizce konuşurken kendime güveniyorum ve bu gelişime hâlâ inanamıyorum.
Büşra Hoca’yı tanımış olmak, hayatımdaki en büyük şanslardan biri. Onu ölene dek herkese önereceğim. ☺️☺️Tüm ekibe ve özellikle Büşra Hoca’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Eğer siz de İngilizce öğrenme sürecinde zorluk yaşıyorsanız, Büşra Hoca ile tanışmanızı şiddetle tavsiye ederim. Onun rehberliğinde, İngilizce öğrenmenin ne kadar keyifli ve etkili olabileceğini göreceksiniz.

Resposta da Ollie Language School
İngilizceye önyargım çok vardı ve öğrenmekde zorlanıyodum Büşra hoca ile düzenli derslere başladık. Büşra hoca sayesinde ingilizcem çok fazla ilerlerdi. Eskiden ingilizce konuşmaya çekinirdim ama Büşra hocayla konuşurken çok rahatım.

Resposta da Ollie Language School
Büşra hocayla 9 aydır çalışıyoruz. Yoğun çalışma programıma uyum sağlaması ve anlayışlı olması benim için çok büyük bir şans. Gelişimimi her geçen gün farkediyorum. Büşra hocanın sabrı, güler yüzlü yapısı ve desteği için çok teşekkür ediyorum.

Resposta da Ollie Language School
Bir arkadaşım sayesinde Olgun hoca ile tanıştım. IELTS sınavı gözümde büyüyordu fakat Olgun hocanın teknik ve taktikleriyle sınav kolaylaştı. Eksiklerimi tespit etti ve kendisi gibi iyi, Büşra Demir hocaya gramer ve konuşma için yönlendirdi. Büşra hoca notumun artışında çok etkili oldu.

Resposta da Ollie Language School
İngilizceye çok hakim bir öğretmen kadrosuyla farklı metotlar ile İngilizceyi akıcı halde konuşmanız için gayet ideal birkurs. Özellikle Büşra hoca şimdiye kadar ders aldığım İngilizceye en hakim öğretmen.

Resposta da Ollie Language School
Gayet memnunum.Büşra Hoca derslerde planlamayı çok güzel yapıyor.Dersler düzenli ve planlı geçiyor.

Resposta da Ollie Language School
Olgun hocayla çalışma fırsatımız oldu harika bir bilgi becerisi ve aktarımı var tavsiye ediyorum 🌿

Resposta da Ollie Language School
İngilizce konusunda kendime güvenim yoktu, özellikle konuşma kısmında çok zorlanıyordum. Bu kursa başladıktan sonra her şey ciddi anlamda değişti. Hocalar hem çok bilgili hem de öğrencilerle birebir ilgileniyorlar. Anlamadığım bir şey olduğunda hiç çekinmeden sorabiliyorum ve sabırla açıklıyorlar. Özellikle derslerin akıcı ve interaktif geçmesi benim için çok büyük artı oldu, çünkü klasik ezber sistemi yok. Gerçekten öğreniyorsunuz.
Konuşma pratiği bol bol yapılıyor ve zamanla fark ettim ki artık kendimi İngilizce ifade etmekten çekinmiyorum. İlk dersten son derse kadar gelişimi net bir şekilde hissettim. Ortam da samimi ama aynı zamanda disiplinli, yani hem eğleniyorsunuz hem de gerçekten bir şeyler öğreniyorsunuz.
Eğer İngilizceyi sadece sınav için değil, gerçekten kullanabilmek için öğrenmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım.

Resposta da Ollie Language School
Merhabalar ben Neşe. Yaklaşık bir yıldır eğitim alıyorum. Olgun Hocanın ilgisi ve Büşra Hocanın ders işleyici çok verimli. Ders gününü heyecanla bekleyenlerdenim. Büşra Hoca sıcakkanlılığı, samimiyeti, tecrübesi ve bana kattığı özgüven ile ingilizceyi bana sevdirdi. Dersler nasıl geçiyor anlamıyorum:) ödevlerle desteklenmesi ve takibinin yapılması ayrıca hoşuma gidiyor. Ne zaman bir soruda takılsam anında yanıt buluyorum. Keşke Büşra Hocayla çok önceden tanışsaydım. Teşekkürler canım hocam:) ilgisi ve yardımları için Olgun Hocam sizlerede teşekkür ederim :) her eğitimci sizler gibi olmalı🥰

Resposta da Ollie Language School
İhtiyaçlarımı doğru bir şekilde saptayıp, empati kurarak çözüm üretti. Sonuca nazaran kısa bir sürede efektif sonuçlarla, istediğim puana ulaşabildim. Herkese tavsiye ederim, cana yakın, anlayışlı ve oldukça bilgili bir öğretmendir.

Resposta da Ollie Language School
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.