Goede service en snelle levering! In het begin ging de comunicate soms wat traag, maar dit is later zeer goed opgelost. Heerlijke kwaliteit sambal (hopelijk komen er nog meer smaken bij) en de s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
heerlijk om weer eens echt Indonesisch te kunnen eten. Smaakvol en heerlijk klaar gemaakt zoals Indonesisch eten moet zijn, of het nu rijsttafel is of Nasi rames. Wij als mensen die regelmatig Indones... Ver mais
We hebben al twee keer besteld bij Oma Sambal. De bestellingen zijn beide keren vlot geleverd. Belangrijker: De berichten rond de bestellingen waren duidelijk! Nog belangrijker: De sambal was heerlijk... Ver mais
Zoals beloofd zijn de sambals authentiek smaakvol. Dus dat proeft lekker weg. De pittigheid overheerst niet en de sambal is smaakvol in balans. Een 8. Ik kan de sambal pittiger hebben, maar de smaak e... Ver mais
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
As pessoas também visitaram
Snelle levering en geweldige smaak
Snelle levering en geweldige smaak, thanks!
Heerlijke sambal!
Wat een heerlijke sambal (recept) heeft Oma Lien nagelaten aan de volgende generaties! Daar heb ik ook mooi mazzel mee. Beide soorten sambal besteld en ik kan niet kiezen. Verslavend lekker in en bij de nasi (of ander lekker oosters gerecht),door de sperzieboontjes, op een broodje kaas, tosti, pindakaas, enz. Zo verslavend dat het op een broodje hagelslag nog lekker is (oké, dat laatste heb ik niet geprobeerd). Oh ja… bestellen gaat ook super simpel en levering razendsnel!
Smaakvolle sambal
Smaakvolle sambal, goed gebalanceerd en perfect qua pit.
Heerlijke sambal…
Ik zag zoveel reclame voorbij komen over oma’s sambal. De sambal heeft mij positief verrast. Ik proef volgens mij de trassi erboven uit.de sambal is voor mij niet echt pedas maar is heerlijk. Ben er blij mee. Ga zo door!!!
Aanrader voor liefhebbers
Gelukkig een beperkte keuze in sambal. De bestelde sambal (ui/knoflook) is lekker en pittig. De geur en smaak is erg goed. Zeker een aanrader voor liefhebbers.
Oma's sambal een echte aanrader, heerlijk!
De bestelling werd snel geleverd, dat is altijd fijn natuurlijk. De sambal zelf is heerlijk van smaak, niet te zoutig en niet te zoetig, maar mooi in balans. Ook is hij niet te scherp maar is hij lekker pittig. Een echte aanrader.
Ik had een potje gekregen van mijn…
Ik had een potje gekregen van mijn vriendin bij haar kerstpakket, ik vond deze zo lekker dat ik hem besteld heb.
Erg lekkere sambal en goede levering
Erg lekkere sambal en goede levering. Ben blij dat ik de bestelling heb gedaan... Ga zo door!!!!
Top sambal
Echt lekkere sambal. Had graag de mayonaise ook besteld maar die was helaas niet op voorraad
Smaakvolle sambal
Lekkere sambal! Heel anders dan de supermarktvariant die zouter is. Deze is heel smaakvol, lekker pittig maar niet té. Aanrader!
Heerlijke sambal
Heerlijke sambal, niet zo heet, wel veel smaak. Ook de ui knoflook variant is geweldig. Kun je gewoon op je broodje kaas smeren.
Sambal bij
Voor de eerste keer hier besteld. Ben superblij met de producten én de geweldige teksten op de schorten.
Het was heel goed verpakt en snel geleverd.
Nu de sambal uitproberen en hopelijk weer snel een nieuwe bestellen! Dank jullie wel.
Lekkere sambal🤪🤪🤪
Goed product heerlijk van smaak…
Goed product heerlijk van smaak correcte snelle levering!
Verliefd op de sambal in Leiden.
Op de markt in Leiden maakten we voor het eerst kennis met Omasambal. We proefden, kochten een pot en waren verkocht!! De sambal heeft de perfecte balans tussen pittig en smaakvol zonder “heet” te zijn.
Echt een absolute aanrader!!
Helemaal top
Super lekkere sambal heb veel geproefd maar deze is helemaal top beide smaken zijn super lekker plaats zeker nog een bestelling 👌
Heerlijk eerlijke sambal zijn grote fan
Heerlijk eerlijke sambal zijn grote fan
Verrassend!
Mijn man doet echt overal sambal bij! Gewone uit de supermarkt.
Aangezien ik er van overtuigd was dat dit lekkerder moest kunnen heb ik alle 3 de producten besteld, originaliteit, ui/knoflook en de sambal mayo. Wat een smaak explosie!
Hier komt geen andere sambal meer in huis! Hoop dat er in de toekomst nog meer lekkers bij komt!
Tis gewoon lekkere sambal
Tis gewoon lekkere sambal, kan overal op. Mijn favoriet is op gehakt.
De knoflook en ui is ook bijzonder, lekker snacken maar dan met sambal.
De sambal mayo is niet mijn favoriet, andere huisgenoten weer wel, kwestie van smaak.
Als het op is bestel ik weer.............
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.