Snabb leverans. Bra handskar Sedan fick jag 10 procent på köpet med en kod som inte kom och hade betalat fullpris Mailade och påpekade detta. Fick svar samma dag och jag såg på mitt konto att... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Angående NKT PRO HYLA: Grym handske som satt perfekt på handen, enkel att komma in i och gillade att den känns robust och att jag har stor plats för fingrarna i handsken. Dessutom bara positiva ås... Ver mais
Detalhes da empresa
Onegrip.se erbjuder kvalitativa lösningar för fotbollsmålvakter och fotbollsföreningar. Vårt breda sortiment, vår passion och kunskap gör att vi alltid kommer kunna erbjuda prisvärda lösningar.
Informações de contato
302 25, Halmstad, Suécia
- support@onegrip.se
- onegrip.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Mycket bra!
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Verkligen bra produkter. Bästa målvakts skyddsbyxa sonen har testat.
Köpte tidigare målvaktshanskar i bea kvalite.
Snabb leverans och bra kvalite på alla…
Snabb leverans och bra kvalite på alla produkter. Mycket snabb respons från kundtjänst.
Dottern fick og1 doubter och är…
Dottern fick og1 doubter och är supernöjd! Greppet är otroligt bra! Fler handskar kommer det bli!
Onegrip Camp Örebro 2025, 100%
Onegrip Camp Örebro 2025, svårt att med ord beskriva hur bra min dotter tyckte det här var, proffsigt rakt igenom med hög kvalitet på instruktörer och övningar anpassade till alla nivåer. Dottern som troligtvis var både yngst och minst på campet fick massor av ny kunskap, även från nya kompisar. Stort tack till Timy, Malte och ledarna! NI kan redan nu skriva upp henne på nästa års camper inom 30 mil från Örebro!
En upplevelse
Det var rejäla, bra och lärorika träningar men många tips som jag kan använda i min roll som målvakt. En mycket rolig upplevelse som jag gärna vill göra igen.
Kvalité på handskarna och servicen
När dom första handskarna kom fram och dom var för små så var ni väldigt hjälpsamma vid byte, jag hade inte tillgång till skrivare för att kunna skriva ut retursedel men fick hjälp när jag mailade till er. Så fullpott på service och självklart fullpott även på handskarna som kom sen och passade perfekt
Fantastisk camp i Örebro med proffsiga…
Fantastisk camp i Örebro med proffsiga och engagerade instruktörer. Rekommenderas starkt till alla målvakter som både vill jobba på grunder och utmana sig själva!

Resposta da Onegrip.se
Träningen och upplevelsen
Jag tyckte det var bra för att vi fick bra träning för teknik är väldigt viktigt. Att vi fick saker av One grip handskarna, tröjan och mössan. Bra instruktörer och tydliga ville hjälpa så att man blev bättre
bra organisad med utvalda övningar som…
bra organisad med utvalda övningar som gör skillnad. Tack Onegrip örebro
Camp Örebro
Campet i Örebro va en välplanerad och ett kanon camp.
Grymma instruktörer med stor kunskap som både inspekterade och motiverade ungdomarna.
Ett fantastiskt camp
Ett fantastiskt camp. Suveräna ledare, mycket bra övningar. Många nya vänner.
En lyrisk dotter
Väldigt nöjda!
Dottern är otroligt nöjd med både målvaktshandskar och handsktvätten ✨
Det har märkts stor skillnad på hållbarheten under säsongen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.