Nordic Online Academy ApS Avaliações 58

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg startede med at tage uddannelsen som sexolog og derefter parterapeut – begge virkelig gode og gennemarbejdede uddannelser. Der er masser af relevant faglitteratur og gode opgaver til hv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er i øjeblikket i gang med uddannelsen som Videograf hos Nordic Online Academy, og jeg må sige, at indholdet er utroligt godt. Underviserne er meget professionelle, og de er virkelig dygtige til... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har gennemført Fotografuddannelsen. Materialet er overordnet set fint, og videoerne er velformidlede og lette at følge. Jeg kunne dog have ønsket mig mere dybdegående teknisk indhold. Med lid... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været en virkelig lærerig oplevelse, at uddanne mig hos Nordic Online Academy. Måden, hvorpå man kan studere i et tempo og på tidspunkter som passer til netop én selv, har været meget givtigt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Instituição Educacional

Escrito pela empresa

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte eksperter med fokus på at give dig kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på. Oplev et online studieliv, der prioriterer fleksibilitet og læring i praksis. Du bestemmer nemlig selv tidspunkt, tempo og hvorfra du vil studere.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Indretningskonsulent

Jeg har taget indretningskonsulent uddannelsen. Det har været nemt at gå til. Jeg har fået en masse læring inde for Boligstylist og føler mig meget bedere klædt på til, at jeg kan starte mit eget.

27 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige færdiggjort sexolog…

Jeg har lige færdiggjort sexolog uddannelsen hos Nordic Online Academy. Jeg synes det var svært med de mange forskellige uddannelsessteder der er indenfor faget, for netop at vælte det rette. Jeg valgte at gå med Nordic Online Academy, da jeg har en meget travl hverdag, og det passede mig helt perfekt, at det var når jeg havde tid, at jeg kunne fokusere på at gennemføre uddannelsen og i mit helt eget tempo, og at det hele er online, fungerede bare super godt for mig. Derudover havde jeg en god telefonsamtale, hvor jeg hørte mere, og følte en rigtig god kommunikation, som også gjorde op for mit valg. Jeg har været super tilfreds. Jeg har godt kunne lide at uddannelsen har været bygget op med videoer med undervisning, samt en masse lækkert tekst til, som man har kunne fordybe sig i, for derefter at skulle igennem tests efter hvert modul, for at sikre at man har forstået det korrekt. Jeg har værdsat at jeg har kunne læse, når jeg har haft tid til at fordybe mig og lære og samtidig have en “ travl” hverdag kørende ved siden af. Jeg synes materialet under hele uddannelsen, har været vildt godt, spændende og lærerigt samt forståeligt.

Derudover har jeg stadig adgang til materialet fremadrettet, hvilket er vildt rart i og med dette kun er begyndelsen som uddannet sexolog, at man kan gå tilbage og læse det igen og igen. Og så er de rigtig søde og åbne overfor, at man altid kan skrive eller ringe, hvis man fremadrettet har spørgsmål, selvom man er færdig med uddannelsen. — Og man har også kunne kontakte dem under hele forløbet. Nu ser jeg frem til hvad fremtiden bringer. Men dette har været en totalt glimrende start for mig!

2 de junho de 2024

Forfatteruddannelsen

Jeg har taget forfatteruddannelse hos Nordic Online Academy, og det er helt klart en uddannelsen, jeg vil anbefale, hvis man går med en lille drøm om at skrive bøger, noveller eller lignende. Det er en uddannelse, der giver en god og brugbar viden om hele processen i at skrive og udgive en bog. Den udvalgte viden fra underviseren er målrettet uddannelsen og målet med uddannelsen, den er præcis og god. Uddannelsen er meget fleksibel, hvilket gør at man kan udføre den i eget tempo, som, for mig, har været et kæmpe plus.

Ydermere er personerne bag Nordic Online Academy meget hjælpesomme, imødekommende og rare. Jeg har kun gode ting at sige.

9 de maio de 2024

Fantastisk uddannelse!!

Jeg tog uddannelsen indretningskonsulent hos Nordic Online Academy i oktober 2023 og synes at jeg har lært rigtigt meget samt udviklet mig på et helt nyt niveau. Modulerne forklarer rigtig godt og er vældigt brugbare. Jeg har nu fået Job i en indretningsbutik og kan endelig arbejde med det jeg elsker!!!

24 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lærerigt, præcist og effektivt.

Kurset var meget lærerigt, især den teoretiske del om kameraets opbygning/funktioner (den kreative del har jeg styr på ud fra min mening), jeg kunne godt have haft brugt endnu flere timer, da det var lærerigt, præcist, med humor, overblik, overskueligt. Fantastisk feedback efterfølgende også. Et tip kunne være “studiegrupper” på Facebook hvor vi kan dele erfaringer og tips med hinanden.

21 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

På uddannelsen i grundlæggende programmering har jeg oplevet et super kompetent og fleksibelt studie!

Jeg har taget uddannelsen i grundlæggende programmering og jeg er yderst tilfreds!

På uddannelsen bliver du taget i hånden af en super kompetent underviser, der formår at lære fra sig på en måde, der gør et kompliceret emne til noget alle kan være med på.

Derudover er det super fedt, at man selv styrer tempoet på uddannelsen - På den måde er der ingen stress og man kan genbesøge et emne hvis ikke man helt fanger det første gang.

En bekymring jeg ofte har ved online uddannelser er niveauet på disse. Nordic Online Academy har dog gjort min bekymring til skamme! På trods af, at der er tale om et tungt emne, står man efter uddannelsen med en masse ny læring, der let kan overføres til ens daglige arbejde.

Hvis du er i tvivl om du skal igang med et undervisningsforløb hos Nordic Online Academy, kan jeg kun anbefale, at du kaster dig ud i det!

19 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været så godt at jeg har kunne…

Det har været så godt at jeg har kunne tage uddannelsen i mit eget tempo, når der var tid og overskud. Opgaverne som der blev lagt ud var nemme og overskuelige. Der var plads til reflektion og altid kan jeg sende en besked, hvis jeg havde brug for råd og vejledning. Jeg synes der var god veksling at video, læsning og opgaver.

12 de abril de 2024

Sexolog uddannelsen

Jeg kan klart anbefale at tage en uddannelse ved NOA som Sexolog.
Relevant teori, men højt fagligt indhold - formidlet på en let forståelig måde.
Det er nemt at tilgå pensum/modulerne, når du har tid, hvilket gør at jeg kunne have et fuldtidsarbejde ved siden af.
Der var altid hurtig feedback på evt. spørgsmål og refleksioner, så selvom det er et selvstudie, har du altid hjælp lige ved hånden.
Selv efter endt uddannelse, får jeg råd og sparring mens jeg er ved at starte min Sexolog praksis op.

29 de fevereiro de 2024

Nordic Online Academy Sexologuddannelse

Da jeg besluttede mig for at tage sexolog uddannelsen hos Nordic Online Academy, var det ikke uden grundige overvejelser. Min største overvejelse var om en online uddannelse kunne give mig nok og det samme som en uddannelsen hvor man møder op personligt.
Uddannelsen hos NOA levede fuldt ud op til mine forventninger.
Materialet er informativt, seriøst og vigtigst af alt, professionelt.
Jeg er vild med konceptet at studere når det passer mig.
Jeg har fået en bred grundviden om et kæmpe område, som jeg glæder mig til at bygge videre på.
Medarbejderne hos NOA er søde og altid klar til at hjælpe, hvis man har brug for det.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som helt klart fortjener 5 stjerner.

23 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super gode nærværende energiske kloge…

Super gode nærværende energiske kloge lærer.
Enorm god til at forklare og holde et niveau som både udfordrer men heller ikke noget man knækker nakken på.
Fair pris ifh det man får ud af det.
God blanding af spændende praktiske opgaver og teori.
Alt i alt en virkelig god oplevelse!

15 de fevereiro de 2024

Kostvejleder uddannelse

Har netop færdiggjort uddannelsen til kostvejleder. Materialet der er i uddannelse er super godt og dybdegående 😊 selvom den læselige del af udsendelsen kan være lidt tung sys jeg stadig at det er til at have med at gøre. Det kan downloades så du altid kan læse det igen😎 ud over det har kundeservice været helt i top. Jeg har ikke ventet længe før jeg har fået svar på de spørgsmål jeg havde undervejs. De har endda lavet mit Diplom 2 gange da jeg ikke selv havde udfyldt mine oplysninger korrekt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og det kan klart anbefales at tage en uddannelse gennem NordicOnlone Academy 💪😎

8 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale fotografuddannelsen hos Nordic Online Academy!

Jeg er imponeret over den hurtige, og effektive studievejledning, fra kompetente vejledere.

Jeg har indtil videre følt mig i de bedste hænder og der ydes altid lidt ekstra for de studerende. Som en lille julehilsen i postkassen til jul, et opkald med spørgsmålet “vi vil bare høre hvordan det går hos dig, og om du har nogle spørgsmål” og virkelig grundige svar på alle de spørgsmål der måtte være undervejs.
Der bliver også tilbud hjælp til opstart, efter endt uddannelse, sparring omkring i hvilken retning man vil gå og generelt en interesse i, at få de studerende trygt igennem uddannelsen og videre fremover.

Jeg har personligt lært utrolig meget på min rejse, indtil videre, og selvom jeg stadig er igang med uddannelsen, så kan jeg nu virkelig mærke en fremgang og forståelse, for faget.

Man bliver professionelt guidet igennem hvert eneste modul, på en utrolig overskuelig måde, med både videoer, opgaver og små afsluttende tests.

Vigtigheden i at bruge tid, med kameraet, på hvert modul er virkelig noget man skal huske på.
Jeg anbefaler at man finder en ro i at gå ud med kameraet og være nysgerrig og undersøgende, og ikke bare skøjte igennem modulerne. Giv tid - det er en kæmpe del af uddannelsen, at afprøve og få erfaring. Det er de også drøn gode til at lægge vægt på, hos vejlederne, og jeg kan kun være enig.

Vælg trygt denne uddannelse, jeg har kun oplevet søde kompetente mennesker bag. Jeg må sige at man virkelig får noget for skolepengene og at man føler sig virkelig godt klædt på :)

9 de janeiro de 2024

Sexolog

Jeg har netop færdiggjort min uddannelse sexolog hos Nordic online akademi.
Som har været en lærerig og udviklende rejse, på den gode måde!
Deres måde at tage uddannelsen på, hvor man selv bestemmer, og styrer ens tid er så tiltalende, i en ellers så travl hverdag. Der er gode sparrings samtaler med studievejledere som sidder klar, når man har brug for dem! God støtte og vejledning.
Selve uddannelsen som sexolog har en super god indgangsvinkel, er let forståeligt og til tider kompliceret, på den fede måde. Man får udfordret sig selv på så mange områder og der er plads til fordybelse, selvudvikling, og så meget god viden.
Det er let læseligt, gode undervisnings videoer og mange reflekterende spørgsmål.
Jeg kan på det varmeste anbefale dem!

Og nu glæder jeg mig bare til januar hvor jeg tager endnu en uddannelse gennem dem . Nemlig parterapeut.

24 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt rustet med fotografuddannelsen…

Har netop afsluttet fotografuddannelsen og synes den har givet mig alt den nødvendige viden på en fleksibel og let tilgængelig måde. Synes fleksibiliteten i forløbet har været skønt og det faglige niveau gar været fint. Let forståeligt og samtidig masser at lære og øve. Jeg føler mig alt i alt godt rustet - mangler blot alt det praksis erfaring tilfører😉 fedt at firmaet hjælper og supporterer både før - under og efter forløbet🙏

16 de novembro de 2023

Fotograf uddannelsen

Jeg tog fotograf uddannelse igennem NOA, og det er nok den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget.
Gustav er super fantastisk til at forklare og fortælle, så alle emnerne er interessante, blandet med lidt god humor.
Jeg har allerede, og vil blive ved med, at anbefale NOA til alle jeg kender! Det er en fantastisk måde, at tage en uddannelse på, i sit eget tempo, med gode underviserer, der hjælper en godt igennem uddannelsen.
Jeg vender helt klart nok tilbage til NOA, for at tage en af de andre uddannelser de tilbyder eller for på sigt.

Af hjertet tak til Nordic Online Acadamy

21 de setembro de 2023

Indretningskonsulent

Gennem uddannelsen som Indretningskonsulent på Nordic Online Academy har jeg fået nogle grundlæggende kompetencer om faget. Jeg har særligt været positiv over servicen. Selvom det er en online uddannelse og man sidder alene, så er der altid hjælp og hente! En klar anbefaling herfra

21 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor ros og kæmpe anbefaling her fra, Ros til de dygtige levende og inspirerende undervisere.

Jeg har netop færdig gjort Indretningskonsulentuddannelsen, og var virkelig godt tilfreds med min oplevelse.
Online og on demand konceptet fungerede begge helt fantastisk, platformen er super nem og overskuelig, jeg har kun ros til overs for de dygtige levende og inspirerende undervisere.
Virkelig en god total oplevelse.
Stor ros og kæmpe anbefaling her fra.

11 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået utrolig god læring ud af…

Jeg har fået utrolig god læring ud af uddannelsen, som jeg uden tvivl vil nyde godt af i fremtiden. Derudover vil jeg fremhæve den gode support og vejledning fra NOA under og efter min uddannelse.

22 de agosto de 2023

Sexologuddannelsen Nordic Online…

Sexologuddannelsen Nordic Online Academy.Jeg har fået alt den grundviden og de kompetencer,af Kim er fagekspert og uddannelsesansvarlig for uddannelsen,
der gør, at jeg vil være rustet til at kunne stå på egne ben. Har været og er en værdifuld investering i min faglige og personlige platform.
Uddannelsen er grundet i den kliniske sexologi, metoder til terapeutiske tilgange til det hele menneske med seksuelle problematikker.
bl.a. sexologi, seksuel sundhed, seksualitetens livsfaser, om det at have en sexologisk praksis.
Jeg kan kun varmt anbefale Nordic Online Academy.

17 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fotograf uddannelse i top klasse

Jeg har netop færdiggjort min fotografuddannelse hos Nordic Online Academy og det har været en kæmpe succes. Lige fra start har det været en rigtig god oplevelse. Det giver en kæmpe frihed i at man har kunne gå "til og fra" og tage den i sit eget tempo. Underviserne har været top professionelle og samtidigt været interessante at høre på. Yderligere har det været ekstra godt med materiale som man har fået undervejs, som man kan gemme til fremtidig brug.
En kæmpe anbefaling herfra og skulle jeg en dag læse en anden uddannelse, vil jeg klart tage den hos Nordic Online Academy.

1 de julho de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais