Wederom niet kunnen leveren, conform bestelling.Krijg vrijdagmiddag te horen, dat gekookte. Kreeft niet geleverd kan worden door problemen met auto. Stelt dan voor maandag te leveren. Maar dan zijn... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik vond het heel fijn dat ze mij eerst gebeld hebben om duidelijk aan te geven dat ze alle vis reeds schoongemaakt aangeleverd krijgen waardoor de koop niet doorging. Dat noem ik nou eerlijk ondern... Ver mais
Zo, dat ging gemakkelijk! Ik heb een paar websites bezocht waar ze vis verkochten, maar deze sprak mij het meest aan. Super gebruiksvriendelijke site, ruim assortiment van hoge kwaliteit en dus echt g... Ver mais
Zeer snelle reactie op mail, na melding dat bestelling 1 dag later zou geleverd worden. Bestelling werd mooi op de geplande datum geleverd. Mooie en lekkere vis. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Pri... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij houden van VIS! Het is het mooiste wat er is. Wij staan 6 dagen per week met onze handen uit de mouwen op de vloer om ervoor te zorgen dat er in Nederland heerlijke verse vis online geleverd kan worden. We kopen onze vis van de afslag en van viskwekers en bewaken de kwaliteit heel secuur. We kopen ook mee met het seizoen en laten de vis die moet paaien even met rust. We werken samen met gerenommeerde bedrijven (rokerijen en andere visbedrijven) en streven altijd naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Onlinevis.nl is dé online viswinkel van Nederland. Gekoelde verzending van heerlijke verse vis. Voor 20 uur besteld, is de volgende dag tussen 17 uur en 22 uur geleverd via een koerier die gespecialiseerd is in food transport. Via Trunkrs wordt vliegensvlug uw pakket verstuurd en bij u thuis afgeleverd, zodat u zelf in uw keuken aan de slag kan gaan met de kwaliteitsproducten van Online Vis. Eenvoudig en snel online vis bestellen. Lekker en gezond, iedereen moet de vis van Onlinevis.nl een keer hebben geproefd. Met oog voor kwaliteit en met een zeer hoge service bedienen we het hele land van verse vis, gerookte vis en schaal- en schelpdieren.
Informações de contato
Florijnstraat 112, 1827 GM , Alkmaar, Holanda
- 0629050877
- info@onlinevis.nl
- onlinevis.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Vis was van goede kwaliteit en werd in…
Vis was van goede kwaliteit en werd in goed gekoelde doos geleverd. Levering was vrij op tijd, maar helaas wel jammer dat alleen tussen 17:00 en 22:00 bezorgd wordt. Dus als je ook van plan was om het voor het avond eten te gebruiken wordt het of laat eten of een dag van te voren bestellen.
Snelle bestelling en op de juiste dag…
Snelle bestelling en op de juiste dag bezorgd mee naar Beieren genomen voor onze Duitse vrienden en de dag er na waren ze al op goede vis top
Goeie ervaring
De vis kwam de volgde dag en op de afgesproken tijd .De vis was goed verpakt en vers ..
Alles op tijd en goed gekoeld…
Alles op tijd en goed gekoeld ontvangen, zeer positieve ervaring.En goede kwaliteit!!!!
Op tijd geleverd en tot nu toe kwaliteit
Snel en makkelijk te bestellen
Snel en makkelijk te bestellen
Snel geleverd en heerlijke vis
snelle levering en vooral lekker tonijn…
snelle levering en vooral lekker tonijn gegeten! Zeker zijn geld waard.
Ik heb onlangs vis bestelVerse Vis van Topkwaliteit en Uitstekende Service bij Onlinevis!d bij…
Ik heb onlangs vis besteld bij Onlinevis, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring boven verwachting was! Vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste, voelde alles professioneel en goed georganiseerd. De website was gebruiksvriendelijk, en het uitgebreide assortiment maakte het gemakkelijk om precies te vinden wat ik zocht.
De vis die ik ontving, was van uitzonderlijke kwaliteit. Het was duidelijk dat er veel zorg wordt besteed aan het selecteren en verpakken van de producten. De vis arriveerde supervers, goed gekoeld, en netjes verpakt, wat mij veel vertrouwen gaf in de service van Onlinevis.
De smaak van de vis was fenomenaal – zo vers en vol van smaak dat het een waar genot was om te bereiden en te eten. Daarnaast waardeer ik het gemak van online bestellen en de stipte levering op het afgesproken tijdstip.
Al met al had ik een geweldige ervaring met Onlinevis en zal ik zeker vaker bij hen bestellen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte vis voor een speciaal diner of gewoon wilt genieten van verse vis van topkwaliteit, Onlinevis is absoluut de juiste keuze!
Zeer goede kwaliteit keurig in porties…
Zeer goede kwaliteit keurig in porties verpakt
Super lekkere dorade
Lekkere dorade (8 stuks), de beste ooit gegeten. Gekoeld geleverd, vacuüm verpakt. Op de BBQ bereid, voor een familiefeestje. De gasten waren vol lof. Dank Onlinevis.nl!
Bestellen was makkelijk en levering…
Bestellen was makkelijk en levering volgens afspraak, keurig verpakt.
Accurate bezorging zelfs voor een…
Accurate bezorging zelfs voor een 'nabestelling'. Mijn complimenten!
Op tijd geleverd en goede kwaliteit.
Heerlijke gerookte paling
Het was de lekkerste gerookte paling die ik in lange tijd gegeten heb, heerlijk vers en hartig.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.