ze waren vriendelijk en professioneel en dat maakte het verschil voor mij
Veja o que dizem as avaliações
Hele fijne loodgieter. Had ze laten komen om wat sanitair aan te sluiten dan ik zelf had gekocht.
verstopping gelijk weg en niet duur kwam ze per toeval tegen op het internet topservice!
Online een aanvraag gedaan voor bij ons plaatsen/aansluiten van sanitair. Duidelijke offerte en konden snel beginnen.
Detalhes da empresa
Welkom op de Trustpilot-profielpagina van Ontstoppingsbedrijf Leeuwarden, uw betrouwbare specialist voor alle loodgietersdiensten in Leeuwarden en omstreken. Ons bedrijf is toegewijd aan het bieden van snelle, efficiënte en betaalbare oplossingen voor elk type verstopping of leidingprobleem. Of het nu gaat om een verstopte gootsteen, bad, toilet of het aanleggen van nieuwe leidingen, onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen. Bij Ontstoppingsbedrijf Leeuwarden begrijpen we hoe belangrijk het is om een snelle oplossing te vinden als er problemen zijn. Ons team gebruikt de nieuwste technologieën en methoden om ervoor te zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk wordt verholpen, zonder onnodige overlast voor uw dagelijks leven. We zijn trots op onze transparante werkwijze en eerlijke prijzen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we streven ernaar om elke klus naar volledige tevredenheid af te ronden. Lees de beoordelingen van onze tevreden klanten om een idee te krijgen van de kwaliteit en service die u kunt verwachten van Ontstoppingsbedrijf Leeuwarden. Heeft u een loodgieter nodig? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf onze professionele service!
Informações de contato
Lange Marktstraat 1, 8911 AD, Leeuwarden, Friesland, Holanda
- +31583690179
- contact@ontstoppingsbedrijfleeuwarden.net
- ontstoppingsbedrijfleeuwarden.net
As pessoas também visitaram
ze waren vriendelijk en professioneel…
ze waren vriendelijk en professioneel en dat maakte het verschil voor mij
afgelopen week nog
afgelopen week nog week nog klus gedaan en ja snel klaar maar alles goed gedaan
Dankzij zijn aanpak bleef het huis…
Dankzij zijn aanpak bleef het huis rustig tijdens het middagdutje.
De instellingen zijn nu helder voor mij…
De instellingen zijn nu helder voor mij en dat komt door zijn rustige uitleg.
Snel gezien wat er fout zat en meteen…
Snel gezien wat er fout zat en meteen opgelost dat waardeer ik echt
Hij Noteerde De Stappen
hij noteerde de stappen voor de volgende monteur beetje krom maar super handig
Geen vuil of rommel na afloop alles…
Geen vuil of rommel na afloop alles schoon gebleven
Hij deed t Rustig Aan En T Werkte Geen Chemie
Hij deed t rustig aan en t werkte, geen chemie nodig
ze hielpen alles in een bezoek oplossen…
ze hielpen alles in een bezoek oplossen zonder extra kosten of tijdverlies
Zelfs over toekomstige verbeteringen…
Zelfs over toekomstige verbeteringen kreeg ik advies, mijn moeder vond dat fijn.
Bleef Tot Alles Perfect In Orde Was En Wij Tevreden
Bleef tot alles perfect in orde was en wij tevreden konden afsluiten.
Onderhoudspakket Erbij Genomen Omdat Het Duidelijk Met
onderhoudspakket erbij genomen omdat het duidelijk met zorg is gedaan en goed voelt
verstopping gelijk weg en niet duur…
Goed bedrijf
Vriendelijke loodgieter
Vriendelijke loodgieter, gewoon een eerlijke man met eerlijke tarieven.
Sanitair
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.