Veja o que dizem as avaliações
Wij zijn zeer tevreden met sjanada en Dennis( filiaal schiedam) bedankt voor de zeer goede service en het meedenken voor een goede oplossing. Mijn verstandelijke gehandicapte zoon gaat gewoon graag... Ver mais
Na vervelende ervaringen bij een concurrent hoorwinkel kwam ik bij Oorwerk Uithoorn terecht. Niets dan lof voor deze vestiging. Alles ademt rust en vriendelijkheid uit. Rogier en Annika nemen alle tij... Ver mais
Na problemen bij andere audicien, moeilijk afspraak te maken en als het lukt kan het over 3 weken, terwijl het apparaat va mijn man kapot ID. Bij Oorwerk kan hij dezelfde dag terecht. Probleem goe... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Oorwerk heten audiciens ‘uwdiciens’, want wij begrijpen dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft. Wij houden van een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak.
Informações de contato
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wij zijn enorm goed geholpen door Ydi…
Wij zijn enorm goed geholpen door Ydi in Zoetermeer. Hij heeft begrip voor de klant en is erg vriendelijk. Mijn dochter was snel op haar gemak. Zeker een goede ervaring.
Uitstekende service
Zeer goede service. nemen de tijd voor je, adviseren je goed. Luisteren goed wat je wensen en passen dit aan. En ook na aankoop is de service super. Echt een absolute aanrader.
Goede hulp van Steve Smit
Meneer had een goede uitleg.
Was geduldig met de vragen die wij hadden.
Vanaf december lopen we al bij jullie en niks is teveel!
Dit allemaal gaf een goed gevoel en een geweldige service.
Helemaal goed ik ben erg blij met de…
Helemaal goed ik ben erg blij met de hulp van Sjanada en Dennis.
Geweldig 👂🦻
Zeer kundig - vriendelijk-behulpzaam! Mijn moeder is 97 jaar en moeilijk vervoerbaar ,dit was geen probleem : Simone kwam bij haar thuis alle testen doen. Door haar geweldige advies is het gehoor duidelijk verbeterd; een speciale aanpassing zodat het geluid van de tv rechtstreeks op de hoortoestellen binnenkomt is een uitkomst ! Ook voor alle medebewoners 😂😂 geluid hoeft niet meer op stand max.
Bij vragen of onduidelijkheden is Simone snel bereikbaar en komt wederom langs om eea op te lossen .
Echt een 10+
Ongevraagd update gehoorapparaten zonder werkende app
Voor 1e jaarscontrole terug. De gehoorapparaten krijgen direct een update, terwijl de audicien weet dat de Mojo Coselgi App niet geüpdatet is. Nu kan ik geen enkele geluidsaanpassing doen aan mijn gehoorapparaten.
Waardeloos!
Het zou Oorwerk sieren als dit eerst bij de klant aangeven wordt, zodat ik als klant de keuze heb gehad om de update niet uit te laten voeren waardoor weliswaar mijn oude instellingen gehandhaafd blijven maar dan nog steeds bij te stellen is met de app.
Nu word ik voor een fait accompli gesteld en de update is niet terug te draaien. Nu niet werkende gehoortoestellen. De klachten van niet werkende app is al maanden bekend en nu maar afwachten wanneer de app geüpdatet gaat worden.
Oorwerk verschuilt zich achter de leverancier van de app. Maar zij kunnen zelf toch ook nadenken en de keuze bespreken met de klant.

Resposta de Oorwerk
Topper Michiel de Cock in Bergen NH!
Wij werden in Bergen NH geweldig geholpen door de vriendelijke, zeer professionele, kundige en ingezette Michiel de Cock!
Super
Fijn contact. Er wordt goed meegedacht. Prima service. Ik ben supertevreden.
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Oorwerk BV in Bergen NH. Vanaf het eerste moment werd er echt geluisterd naar mijn wensen en situatie. Er werd ruim de tijd genomen om alles rustig uit te leggen en samen te kijken naar de beste oplossing.
Tijdens de proefperiode kreeg ik veel persoonlijke aandacht bij het instellen van de hoortoestellen. Er werd zorgvuldig afgestemd en bijgesteld totdat alles echt goed voelde. Die betrokkenheid gaf mij veel vertrouwen.
Daarnaast werd ik altijd vriendelijk en correct behandeld. Een professionele én warme benadering die je niet overal tegenkomt. Ik kan Oorwerk BV in Bergen NH dan ook van harte aanbevelen!
Fantastisch geholpen.
Fantastisch geholpen.. Heel erg tevreden.
Oorwerk Zoetermeer…
Onlangs bij Oorwerk in Zoetermeer geweest voor een hoortest en nieuwe hoortoestellen. Het was een fijne ervaring. Niet alleen door de vriendelijke sfeer in de winkel, maar uiteraard met name door de vakbekwaamheid van de audiciën. Ydi Yumani luisterde goed, legde de resultaten van de hoortest geduldig uit en heeft mij uitstekend geadviseerd in mijn keuze voor nieuwe hoortoestellen. Hierdoor kan ik weer veel beter horen. Oorwerk is echt een aanrader!
Uitermate deskundig
Uitermate deskundig, vriendelijk en geduldig en zeer hulpvaardig
Wij zijn zeer tevreden met sjanada en…
Mijn verstandelijke gehandicapte zoon gaat gewoon graag alleen naar hun toe voor een vraag of hulpvraag.
Bedankt
Ina boer/ dave de jong
Uitstekende service
Gisteren deed mijn gehoorapparaat het plotseling niet meer, zonder gehoorapparaat de dag door komen is geen optie want ik hoor bijna niets.
En…… de volgende dag zou ik naar het buitenland gaan. Help.
Oorwerk Bergen gebeld en ik kon direct komen.
De microfoon was stuk, in beiden apparaten is door de audicien een nieuwe geplaatst en ik kan weer goed horen. Wat een service en ik hoefde ook niets te betalen.
Wat heerlijk om dit mee te maken, geeft vertrouwen. Dank jullie wel.
Fijne ervaring
Hoewel ik helaas niet de voor mij geschikte hoortoestellen heb kunnen vinden, ben ik wel heel tevreden over dit bedrijf. Het personeel is kundig en heel vriendelijk. Een speciale pluim verdient Marc (of is het Mark) van de vestiging aan het Koningin Julianaplein, locatie zorgboulevard bij het ZMC in Zaandam. Dank.
Top geholpen advies gekregen op maat…
Top geholpen advies gekregen op maat laten maken ik kan dit iedereen aanbevelen heel leuk team en super goed geholpen in Filiaal Naaldwijk
Het personeel is buitengewoon!
Het personeel is buitengewoon vriendelijk, behulpzaam, bekwaam en zorgvuldig. In cijfers een 10 omdat hoger niet kan. In zeer korte tijd en met twee afspraken heb ik een gehoorapparaat waardoor ik weer volledig kan functioneren.
Oorwerk BV te Amstelveen
Oorwerk BV te Amstelveen; heb net nieuwe oplaadbare Signia Pure 7 IX oortjes aangeschaft. Was voor mij een moeilijke beslissing om van mijn oude op batterijen oortjes over te stappen op de oplaadbare echter dankzij de uitstekende begeleiding van Jimmy Chung a Hing is de overstap goed verlopen. Ben nu heel blij dat ik die stap genomen heb. Mijn ervaring met Oorwerk Amstelveen is in de afgelopen jaren altijd positief geweest en ga met vol vertrouwen verder met de samenwerking!
Nog nooit zo goed geholpen
Wat een verademing is Oorwerk Zoetermeer t.o.v. de bekende merken. Dit is mijn 3e set gehoorapparaten en ik ben nog nooit zo goed geholpen. Ydi is een vakbekwaam medewerker die goed luisterde naar mijn wensen. Heel vriendelijk personeel. Voor mij echt een aanrader
Oorwerk Zaandam,
Oorwerk Zaandam,
Vriendelijk geholpen,vakwerk geleverd,aan alle wensen voldaan.
Blij met mijn nieuwe oren,verademing.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.