Banner for Oot

Oot Avaliações

4.801
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heeeel lekkere granola! Je proeft echt het verschil ten opzichte van andere merken. Ik eet al jaren standaard granola als ontbijt en ben sinds kort helemaal overgestapt op OOT! Heel lekkere smaakjes e... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lekkere keto granola, Wat vertraging met bezorging, maar daar kan OOT niks aan doen. Wel veel verschil in houdbaarhied, de ene zak maar tot eind augustus en de andere tot eind januari

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smakelijke combinaties en heel vers. Pas twee smaken granola gegeten, maar verheug me nu al op de andere 2 en alles wat me nog aankijkt op de website. Ben benieuwd wat mijn uiteindelijke favorieten w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We gebruiken al zeker 2 jaar Granola van Oot. Beste granola ooit. Verse noten en granen. En ik heb jarenlang echt alles geprobeerd op gebied van muesli, granola. Echt heerlijk over de yoghurt en tot d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de Alimentos
  2. Serviço de encomenda de comida online

Sobre Oot

Oot ontbijtje

Goedemorgen. Wij zijn Oot en we maken ontbijtgranen die oprecht goed voor je zijn: 100% natuurlijke en biologische ingrediënten, vezelrijk en laag in (natuurlijke) suikers. Altijd bomvol heerlijke noten, pitten & zaden, zodat jij met veel energie je dag kunt starten.

We hebben meer dan 25 soorten ontbijtgranen: granola's, muesli's en havermout. Zo kun je lekker variëren en zit er altijd iets tussen wat je lekker vindt.

Je vindt ons niet in de supermarkt, we hebben een korte keten: we versturen de ontbijtgranen direct vanuit onze bakkerij vers in je brievenbus. Lekker idee toch?

Ambachtelijke ontbijtgranen, bezorgd in je brievenbus

Héél weinig suikers

Altijd minder dan 10% (en alleen natuurlijke) suikers.

Biologisch & glutenvrij

Geen pesticiden en toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.

Direct van de bakkerij op je deurmat

Vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag bij je thuisbezorgd.

Altijd gezond ontbijt in huis

Los bestellen óf een flexibel lidmaatschap met geplande bezorgingen (dan bespaar je maar liefst 14% op je bestelling).

Probeer gezonde Oot >

Ongevenaarde smaak

We zijn tot twee keer toe benoemd tot Beste Product van het Jaar (2025 en 2026) en daar zijn we enorm trots op! We geloven dat onze ontbijtgranen de allerlekkerste zijn, zonder in te leveren op gezonde voedingswaarden. Zin om te proeven?

Bekijk alle smaken >

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.801)

2.085 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd lekker en van goede kwaliteit en…

Altijd lekker en van goede kwaliteit en altijd snel geleverd in de brievenbus.

23 de abril de 2026

Resposta da Oot

Hi CM, wat fijn om te horen dat onze pakketjes altijd snel bij je binnen zijn en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze granola's :) Bedankt voor de 5 sterren! Groetjes van Danée

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke granola en makkelijk menu…

Heerlijke granola en makkelijk menu voor klanten om bestellingen aan te passen :) de kinderen en ik genieten er van

28 de julho de 2025

Resposta da Oot

Hi Inge, bedankt voor de 5 sterren review en fijn om te horen dat je kinderen en jij zo enthousiast zijn over onze granola's :) Groetjes van Danée

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lekkere granola en glutenvrij helemaal…

Lekkere granola en glutenvrij helemaal top

Resposta da Oot

Hi Petra, bedankt voor de 5 sterren review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten, die inderdaad állemaal glutenvrij zijn :) Groetjes van Danée

Heerlijke Granola

Heerlijke Granola, bevat weinig suiker
verpakkingen erg handig; wordt als brievenbuspakketje bezorgd

22 de abril de 2026

Resposta da Oot

Hi Gianne, bedankt voor de 5 sterren review en wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze granola's en het brievenbusformaat :) Zo hoef je nooit thuis te blijven om je pakketje in ontvangst te nemen! Groetjes van Danée

Lekker!

Lekkere verse granola

22 de abril de 2026

Resposta da Oot

Hi Marianne, bedankt voor de 4 sterren review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze granola's :) Groetjes van Danée

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Omdat het gewoon lekker is.

Omdat het gewoon lekker is.

29 de abril de 2026

Resposta da Oot

Hi Aekal, bedankt voor je 3 sterren review en wat fijn om te horen dat je onze granola lekker vindt! Natuurlijk zijn we wel enorm benieuwd naar wat we nog kunnen verbeteren om die vierde en misschien zelfs vijfde ster te verdienen! Laat je het ons weten? Groetjes van Danée

Smaakvolle crunchy nuts

Ik had de crunchy nuts, die waren heerlijk! Wat een verschil in smaak met de granola uit de supermarkt. Hier zat veel meer smaak aan, heerlijk!

Hi Saskia,

Dank voor je 5 sterren. Fijn om te horen dat de Crunchy nuts zo in de smaak is gevallen. We zijn inderdaad een stuk lekkerder (en vaak gezonder) dan granola uit de supermarkt!.

Geniet er van :)

Liefs,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lekker, maar toch aan de prijzige kant.

De granola ging mij na enige tijd wat tegenstaan. De Oat-smaken blijven lekker, maar zijn mij dan toch wat te prijzig. Dus nu even op pauze gezet.

21 de abril de 2026

Resposta da Oot

Hi Loes, bedankt voor de 4 sterren. Geen probleem :) Onze prijs ligt inderdaad net wat hoger dan gemiddeld, maar dat komt natuurlijk door al die gezonde, biologische en duurzame ingrediënten die we gebruiken. Dankzij deze ingrediënten, én onze ambachtelijke manier van bakken, kunnen we gelukkig onze granola's wel zó lekker maken :)

We begrijpen goed dat je dan af en toe je lidmaatschap pauzeert, en dat is helemaal prima! Met het flexibele lidmaatschap bij Oot heb je altijd zelf de controle over wanneer je weer een pakketje ontvangt :)

We zien je graag weer terug in de toekomst!

Groetjes van Danée

jheerlijke suikervrije granola

je krijgt vroeg genoeg via de mail te horen wanneer de nieuwe zending komt. 1 week ervoor kan je de bestelling nog wijzigen.
de granola suikervrij is heerlijk

Hi,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Oot en ons lidmaatschap :) Geniet er van!

Liefs,

Heerlijke granola

Oot granola is heerlijk knapperig en vol met vezels noten zaden etc.
Bovendien weinig vet en suiker.
En makkelijk wordg maandelijks per post toegestuurd.

Kortom proberen waard!

20 de abril de 2026

Hi Hilda,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat Oot zo in de smaak valt! Oot zit inderdaad tjokvol vezels, noten en zaden :)

Geniet er van!

Groetjes,

Kwaliteit

Kwaliteit & combinaties

31 de julho de 2025

Resposta da Oot

Hi klant, bedankt voor de 4 sterren review en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit en ons brede assortiment! Groetjes van Danée

Geweldige producten Puur

Geweldige producten Puur , biologisch
mooi verpakt snel geleverd en erg lekker!!!

Resposta da Oot

Hi Anita, bedankt voor de lieve woorden en vijf sterren! Wat fijn om te horen dat alles zo goed naar wens is en je zo enthousiast bent over onze granola's :) Groetjes van Danée

Gewoon goed

17 de abril de 2026

Resposta da Oot

Hi Hesseling, bedankt voor de 4 sterren review en wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Hopelijk weten we je de volgende keer wel nog even éxtra goed te verrassen :) Groetjes van Danée

Prima service.

Prima service, snelle zending, smaak uitstekend, biologisch en super vers.
Binnenkort ga ik de keto versie bestellen.

21 de abril de 2026

Resposta da Oot

Hi Marlies, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, producten en verzending! Bedankt voor de 5 sterren. Hopelijk vallen de koolhydraatarme varianten ook goed in de smaak :) Groetjes van Danée

Aanrader

Erg lekker en niet te zoeten ontbijtgranen met originele smaken. Een echte aanrader wat mij betreft.

10 de abril de 2026

Resposta da Oot

Hi K, bedankt voor de lieve woorden en 5 sterren! Fijn dat alles naar wens is :) Groetjes van Danée

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik vond de smaak Orange Pecan niet…

Ik vond de smaak Orange Pecan niet spectaculair. Overigens gebruik ik Oot alleen als topping vandaar wat minder.

16 de abril de 2026

Resposta da Oot

Hi Anneke, bedankt voor je review, maar wat jammer dat de Orange Pecan toch is tegengevallen. Zelfs als je Oot alleen als topping gebruikt, vinden we het belangrijk dat alles toch helemaal naar wens is :)

Ik stuur je een mailtje zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing!

Groetjes van Danée

Uitstekend

Ten eerste is de granola heerlijk. Je wordt goed geïnformeerd en wil je het nog niet dan wijzig je de bezorgdatum.

24 de abril de 2026

Resposta da Oot

Hi G, wat leuk om te horen dat je zo weg bent van onze granola's! Bedankt voor de 5 sterren en lieve woorden :) Groetjes van Danée

Heerlijk product

Heerlijk product, goede service!

16 de abril de 2026

Hi Anke, bedankt voor de 5 sterren review :) Groetjes van Danée

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.