Obwohl die Bestellung offensichtlich verloren ging, wird nicht nachgeliefert. Eine Stornierung gibt es auch nicht. Das ist unseriös
Veja o que dizem as avaliações
Prima bootje. Makkelijke website en snelle levering. Alles zoals verwacht en de kwaliteit is prima. Materiaal dikte van de boot is stevig, afwerking is top. Lasnaden hebben geen foutjes. Grote ventiel... Ver mais
Snelle levering, en prettig contact. Doen wat ze moeten doen, ook na foutief geleverd product nog steeds tevreden. Na melding per email per ommegaande correcte product ontvangen. Zelfs verzendkosten... Ver mais
Stipt, conform omschrijving. Keep it up! Twee verbeterpunt producten: 1) 5 persoons boot kan dubbele set riemen hebben. 2) zwemvesten super klein terwijl ze meer dan genoeg drijfvermogen hebben... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Opblaasbootshop
Informação fornecida por fontes externas variadas
Top tien populaire pagina's
Oostpolderweg 15a, 4413NN, Krabbendijke, Holanda
- 0851044334
- info@mundo-recreatie.nl
- opblaasbootshop.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Snel en betrouwbaar
Goede service na verkoop
Goede service nadat de levering fout is gelopen. Enkele dagen later was alles opgelost.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering en het product zag er goed uit. Prima website ook.
Slechte communicatie
Bij de opblaasbootshop een elektromotorset gekocht voor een rubberboot, maar waren niet tevreden met het product. Dezelfde week nog is het pakket (op eigen kosten) retour gezonden via aangetekende post. Dit was op 12 juni, 13 juni zou het pakket in ontvangst genomen zijn. Echter is er nooit een bevestigingsmail ontvangen. We zijn ondertussen meer dan 2 weken verder en ik heb het geld nog niet teruggestort gekregen, ondanks dat op de site vermeld staat dat ze binnen 14 dagen terugbetalen. Via mail heb ik helaas ook geen reactie mogen ontvangen.
Edit: vandaag gebeld, kreeg een vriendelijke vrouw aan de lijn die aangaf dat het bedrijf achterloopt met de retouren. Als het goed is wordt het geld vandaag teruggestort.
Het blijft slordig dat dit niet wordt gecommuniceerd en dat de klant 2 weken in het ongewisse blijft.
Ik had per ongeluk een 5 pp boot…
Ik had per ongeluk een 5 pp boot besteld ipv 4 op. Had een paar uur na het bestellen op zondagavond meteen een mail gestuurd dat graag de 4 pp wou. Ze stuurden toch de 5 pp op maandag. Vervolgens gebeld en ze vertelden dat ze de mail niet lazen en de 5 al was gestuurd via PostNL. Ik moest deze zelf terugsturen op eigen kosten en een nieuwe 4 pp bestellen. Afgeven bij PostNL bleek niet te kunnen, want het was te zwaar. Na 1 uur in de wacht bij PostNL gaven ze aan dat particulieren niet zo’n zwaar pakket kunnen verzenden en dat ik de leverancier moest bellen die het zakelijk kon regelen. Opblaasbootshop gaf aan dat ze dan een vrachtwagen moesten laten komen en dat dit mij vreselijk geld zou kosten en dat ik maar een andere bezorgdienst moest proberen die wel mijn pakket zou kunnen bezorgen. Klantvriendelijkheid ver beneden maar, heb echt zelf het verkeerde besteld maar meedenken in oplossingen absoluut niet bij en zal er nooit meer iets bestellen
Snel geleverd mooie stevige boot
Alles ok zoals verwacht
Supersnelle levering en beste prijs
Qualité à prix concurrentiel
Qualité à prix concurrentiel, livraison rapide et sécurisée
Schijnbaar heb ik zelf een foute…
Schijnbaar heb ik zelf een foute bestelling gedaan terwijl de website iets anders aan geeft. 3n dit kan natuurlijk,maar vervolgens geen oplossing bieden en niets meer laten horen.
Correcte levering en inmiddels heb ik…
Correcte levering en inmiddels heb ik de peddel al een aantal keer gebruikt. Prima peddel. Ik ben er blij mee.
Keurig en snel geleverd
Keurig en snel geleverd. Tussendoor kon ik de bestelling goed volgen. Eigenlijk alles wat je van een professionele webshop mag verwachten. Heel tevreden met mijn aankoop.
Snel geleverd
Vlugge levering
correcte levering en het product is…
correcte levering en het product is zoals het is aangeprezen.
Supermooie boot met alles erop en…
Supermooie boot met alles erop en eraan. Gelijk een tochtje gemaakt op de Regge.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.