Vi har holdt vores datters fødselsdag, og det var en kæmpe succes. Alt funderede perfekt fra start og slut. Børnene havde en fantastisk dag. Servicen var professionel, venlig og pålidelig, og de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi bestilte konfirmationskørsel igennem OplevAlt.dk og alt gik fuldstændig efter planen, så vi kan varmt anbefale andre trygt at benytte dem til lignende. Konfirmanden ville gerne køre Ferrari, s... Ver mais
A empresa respondeu
Vi fik en rigtig god service - vi bestilte en rød ferrari lang tid før selve konfirmationen og der var styr på tingene. Kommunikation foregik nemt og ubesværet og der var styr på aftalen. Bilen fre... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god oplevelse! 2 unge mennesker stod i 6 timer og serveret popcorn,candyfloss og slikposer i mens hoppeborgen blev hoppet flad. Maskotten "bjørnen" var også en tur på besøg. Plus vi havde se... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
OplevAlt er en fordelsklub med store besparelser på fede oplevelser for familier. På OplevAlt er oplevelserne er mange, og der kommer hele tiden nye til – det kunne f.eks. være en smuk helikoptertur, en tur i en Ferrari F430, en børnefødselsdag udover det sædvanlige, en guidet tur gennem Københavns gader på Segways og mange, mange flere.
Informações de contato
Dinamarca
- oplevalt.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Fantastisk 16 minutter flyvetur over…
Fantastisk 16 minutter flyvetur over Roskilde, med en meget opmærksom og informativ pilot.
Denne oplevelse kan virkelig anbefales og er alle pengene værd.

Super tur!
Super tur!
Blev forkælet med bobler og frisk frugt og diverse søde sager.
Derefter en skøn helikopter tur over Roskilde og Hedeland. Super frisk pilot og meget venligt og hjælpsomt personale

Resposta da OplevAlt
Fantastisk helikoptertur over Roskilde!
Fantastisk helikoptertur over Roskilde!
Skønt med snacks og bobler imens man fik en lille briefing og derefter ud at flyve.
Man følte sig i gode hænder hos det venlige personale og alt gik nemt og problemfrit.
Helt sikkert en oplevelse jeg gerne gentager.

Resposta da OplevAlt
Vi havde en fantastisk tur…
Vi havde en fantastisk tur helikoptertur! En oplevelse for livet :-) og min mand blev så glad for gaven på hans fødselsdag. Det bliver ikke sidste gang vi gør det gennem Jer.

Resposta da OplevAlt
Fandt denne fabelagtig 8min helikopter…
Fandt denne fabelagtig 8min helikopter tur via oplevalt på Instagram! og det var 300’ish kr,- værd!!! Super god service fra jeg booket turen til selve dagen vi skulle flyve!!! Kan KUN anbefale det!!! Tak til oplevalt/helikopter taxa for oplevelsen det er uforglemmeligt og et dejlig personale!!!

Resposta da OplevAlt
Ja tak til halv pris og super fed…
Ja tak til halv pris og super fed oplevelse Kan det mon være rigtig. Det var det. Andre havde betalt det dobbelte for samme oplevelse. Betaler gerne for et medlemsskab når der er så store besparelse på OplevAlt's mange oplevelser.
Kommer helt sikkert til at bruge Oplevalt mange gange.

Tusind tak!!
Tusind tak for en fantastisk børnefødselsdag!! Ungerne havde en fest med hoppeborg og popkorn🥳
Sofie og Victor var så søde og børnevenlige og de klarede bare det hele- alt fra opsætning til oprydning og spørgsmål fra alle børnene og Victor legede legeonkel med drengene på hoppeborgen. Det var så fedt og kan klart anbefales! ❤️🙏

Den hurtigste sejltur!
Vi havde en helt fantastisk tur på vandet, da vi var ude og sejle i en RIB for første gang 🌊 Hold da op, siger jeg bare! Der var vind i håret, bølgesprøjt fra alle sider og latter fra start til slut! 😍 Jeg vil helt klart anbefale OplevAlt til andre ⭐️

Resposta da OplevAlt
Gokart med fart over feltet 🏎️
Jeg var ude at køre gokart med nogle gutter forleden, og vi havde en fest! 🏎️
Der opstod lidt konkurrence på banen, men sejren endte selvfølgelig hos undertegnede 🏆
Tak for oplevelsen - jeg kommer helt sikkert igen 🤩

Stort tak til OplevAlt
Stort tak til OplevAlt, som rykkede ud med 2 dags varsel og gav min fætter en fantastisk køretur i en Porsche til hans konfirmation. Utrolig behjælpelig og hurtig kundeservice. Stor anbefaling herfra 🤩

Resposta da OplevAlt
Vi havde købt en helikopter tur over…
Vi havde købt en helikopter tur over København da vi kom til Roskilde hvor vi startede fra kunne vi også godt tænke os at turen blev forlænget nordpå så vi også kom over hvor vi bor. Det blev ordnet selvfølgelig mod merpris.
Det er gode samarbejdspartner der bruges.
Per Andersen

Resposta da OplevAlt
Jeg har været ud på en Helikoptertur
Jeg har været ud på en Helikoptertur og har haft en kanon gode oplevelse, at jeg helt klar kan anbefalede det.
Meget venlig kundeservice og nemt at booke 👍👍👍
Det har ikke været sidste gang 😃😃😃
5 Stjerner fra mig ⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta da OplevAlt
Det var en rigtig fed dag på vandet med…
Det var en rigtig fed dag på vandet med rigtige gode venner. Super fedt

Resposta da OplevAlt
Fantastisk oplevelse med en Porsche til…
Fantastisk oplevelse med en Porsche til galla. Fik endda ændret tidspunkt uden nogle problemer overhoved. Chaufføren var super sød og venlig, kom til tiden og hjalp med alt han kunne. Glimrende kundeservice med hurtigt og hjælpsomt svar. Kan klart anbefales :)

Resposta da OplevAlt
Det er bestemt ikke sidste gang
Det er bestemt ikke sidste gang.
Super godt oplevelse 👍👍👍👍👍. Og venlig personale.

Virkelig fede oplevelser her
OplevAlt har nogle rigtig fede oplevelser 👌🏼 Det er en kanon idé, og meget nemt at bruge!

Meget glad og tilfreds 🤩
OplevAlt er en virkelig god idé 👏🏼😃 Jeg giver en stor anbefaling til alle, der vil have flere sjove oplevelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak!

Så fedt et koncept 🤩
Så fedt et koncept! Jeg har allerede været på én oplevelse og glæder mig til flere over sommeren! 🥳💛🙏🏼🌞

Resposta da OplevAlt
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.