Opony dostarczone zostały po tygodniu zgodne z zamówieniem cena korzystna. Jedyny minus dla mnie to naliczenie cash coins,gdyż korzystam z cashback rabat i właśnie dlatego wybrałam opony-tanio pl. Otr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Z portalu oponytanio.pl korzystam od wielu lat. Kiedy potrzebowałem wyjątkowych opon do zabytkowego Citroena okazało się w oponytanio.pl takie opony mogę zamówić i to w dobrej cenie. Od tej pory wszys... Ver mais
Po zakupie opon zobaczyłem że jest to jakaś niemiecka firma i się wystraszyłem, że się władowałem w KANAŁ , bo zawsze zamawiałem przez Oponeo. Ale jakie moje zdziwienie było, jak po trzech dniach kuri... Ver mais
Zamówiłem, zapłaciłem i nie otrzymałem towaru. Po tygodniu dostałem email że nie ma towaru na magazynie. Wchodzę na ich stronę, a akurat te opony nadal są sprzedawane. Piszę do nich że coś mnie w bamb... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre OponyTanio.pl
Escrito pela empresa
Oponytanio.pl to Twój osobisty specjalista online w zakresie opon wszystkich marek i rozmiarów. Znajdź odpowiednie opony do swojego pojazdu w wyjątkowo szerokiej ofercie – niezależnie od tego, czy masz mały samochód, limuzynę, motocykl czy samochód dostawczy, zawsze znajdziesz właściwe opony w korzystnej cenie.
Szybkość to atut Oponytanio.pl: bezpośrednio z internetu na drogę. Nawet w sezonowych szczytach wiosną i jesienią ten internetowy sprzedawca opon zapewnia stałą dostępność dzięki dużemu magazynowi.
Oponytanio.pl oferuje wyjątkowo szeroki wybór opon i akcesoriów samochodowych w różnych kategoriach produktów, takich jak:
- Opony do samochodów osobowych,
- Opony motocyklowe,
- Opony do samochodów dostawczych,
- Opony do samochodów elektrycznych,
- Alufelgi i Stalowe felgi,
- Kompletne koła (fabrycznie montowane opony na felgach)
Delticom AG, firma stojąca za Oponytanio.pl, jest jednym z pionierów internetowej sprzedaży opon, prowadząc sklepy internetowe w ponad 40 krajach. Od przełomu tysiąclecia w 1999/2000 roku firma oferuje szeroki wybór opon online.
Dzięki rozbudowanej sieci partnerów montażowych klienci mogą wysłać swoje nowe opony bezpośrednio do profesjonalnego warsztatu montażowego już podczas składania zamówienia.
Informações de contato
Hedwig-Kohn-Straße 1, 31319, Sehnde, Alemanha
- 061-641-73-64
- oponytanio@delti.com
- oponytanio.pl
Zamówiłem zimówki jakiś czas temu
Zamówiłem zimówki jakiś czas temu, nic nie pomylili, więc opony otrzymałem odpowiednie, nie mm zadnych problemow, moge smialo polecic
Zamowilem opony zimowe
Zamowilem opony zimowe, ale po 2 tygodni jeszcze nic. Napisalem do sklepu i odpowiedli ze maja bardzo duza ilosc zamowien wiec trzeba czekac. Wydaje mi sie ze sklep w rzeczywosci jest w Niemczech i nie w Polsce. Mileli na stronie dobre ceny, ale nie mowia ile sztuk maja w magazynie.... Duzo lepiej Oponeo......:-(
Firma godna zaufania
Trochę długi czas oczekiwania na towar.
2 tygodnie na dostawę i już są.
Dobra cena
Dobra cena, super oponki, szybka dostawa zgodnie z założonym terminem. Polecam.
Wszystko ok w najlepszym porządku
Very professional service
Very professional service. Thank You
Super strona szybka wysyłka polecam
Zgodnie z zamówieniem
Zgodnie z zamówieniem. na czas, bez problemów, ok
Towar zgodny z zamówieniem
Towar zgodny z zamówieniem. Bardzo szybka wysyłka... Szczerze polecam serwis OponyTanio.pl Natomiast firma kurierska DPD dramat... towar leżała w ich magazynie w Gdańsku od 14.05 - kurier dostarczył w sobotę 19tego...
Towar zgodnie z oczekiwaniem
Towar zgodnie z oczekiwaniem, super szybka dostawa. 6plus dla firmy
Serwis posiada większy wybór niż…
Serwis posiada większy wybór niż konkurencja w dodatku jest taniej. Transakcja przebiegła szybko i bez problemów. Polecam!
Wszystko Ok
Wszystko Ok . SZYBKA WYSYLKA!!!
JAK NAJBARDZIEJ POLECAM !!!
OPONY
OPONY TAKIE JAK BYŁY POTRZEBNE.BARDZO DOBRY KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCYM.TERMIN DOSTARCZENIA PODANY BARDZO DOKŁADNIE.TAK ŻE WSZYSTKO SUPER.
oponytanio.pl i delticom.pl - nie polecam!
Krótka historia "zakupu" w sklepie delticom i oponytanio (sklep ma różne nazwy) . Na 5 minut przed złożeniem zamówienia zadzwoniłem do sklepu, aby upewnić się czy 4 sztuki zamawianych opon będą dla mnie dostępne. Powiedziano mi że są, więc w ciągu 5 minut kliknąłem zakup i zapłaciłem. Zrobiłem tak dlatego, że czytałem w internecie opinie innych osób - mówiły one że towar który jest sprzedawany w rzeczywistości nie jest dostępny. Identycznie było w moim przypadku, okazało się że zamówionych opon nie ma. Po otrzymaniu maila że opony nie są dostępne sprawdziłem na stronie sklepu i okazało się że nadal można je kupić. To w końcu są dostępne czy nie są? Ponownie zadzwoniłem do sklepu z zapytaniem jak mam to rozumieć - na to sprzedawca bez przejęcia odpowiedział "Niech Pan rozumie jak Pan chce" - świetna informacja... Składanie u nich zamówień może być bez sensu. Nie potrzebnie utopiłem ponad 1000zł na którego zwrot zapewne sobie teraz poczekam... Zrezygnowałem z zamówienia. Na zwrot pieniędzy jak na razie czekam...Ciekawe czy się doczekam...
Opony zamówiłem w sobotę …
Opony zamówiłem w sobotę wieczorem,zapłaciłem przelewem. W poniedziałek dostałem wiadomość że moja płatność została zaksięgowana. We wtorek dostałem wiadomość o wysłaniu opon z magazynu. W środę opony były już u mnie. Produkt zgodny z opisem. Wszystko na 5. Polecam
Szybko i tak jak w opisie
Szybko i tak jak w opisie. Oponki zamówiłem w marcu 2018 i przyszły z datą produkcji luty 2018. Nówki!! A zamawiałem r18 275/35 każdy inny miał w opisie, że opon może być nawet dwuletnia. OponyTanio.pl pisali, że 2018 i taka przyszła. Polecam. Zamawiałem opony w czwartek wieczorem dostałem je we wtorek.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.