Jag hade svårt att behålla min vikt när jag kom i klimakteriet utan gick sakta upp i vikt och sen helt omöjligt att gå ner oavsett vad jag gjorde. Optifit har verkligen hjälp mig med både sprutor men... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har en lång träningsbakgrund, men efter barn och en stor tragedi så tappade jag mig själv helt. Kilona satte sig och när jag var på väg att diabetes så insåg jag att nu får det vara nog! Tog hjälp... Ver mais
Optifit svarar snabbt om man har frågor och de lyssnar och ger bra tips på förändringar om det behövs. Vill man komma i kontakt/ boka tider med till exempel en kostrådgivare så är det jättesmidigt oc... Ver mais
Har kört med optifit i 7 v nu. Har tappat 5 kg och och 7 cm runt magen. Har haft en del illamående i samband med dosintag och höjning men har fått tips på vad man kan göra i samband med olika biverkni... Ver mais
Detalhes da empresa
Optifit är en digital vårdgivare specialiserad på medicinsk viktnedgång. Vi hjälper dig med BMI 27 eller högre att gå ner i vikt med hjälp av medicin. Vi genomför alltid ett kostnadsfritt videomöte med alla våra patienter för att lära känna dig och bedöma om du är en lämplig kandidat för behandling. Vi prioriterar en snabb och personlig kontakt för att stötta dig som patient i din viktnedgång på bästa möjliga sätt.
Informações de contato
Suécia
- optifit.se
5 av 5 plus!
Toppen, allt gick smidigt, väldigt kunnig personal och en toppen service! Behövde avsluta pga personliga skäl men återkommer till sommaren!
Jag hade kämpat med gravidkilon ett år
Jag hade kämpat med gravidkilon ett år, med hjälp av PT, träning och kost då gick ner från 96kg till 88kg (177cm med högt kolesterol) men sen tog det stopp. Jag har ett beteenden kring mat som sätter käppar i hjulet. Jag tänker ständigt på vad ska äta nästa gång. Alltid sugen på att ha ngt att tugga på, hets äter, får matkoma, trycker i mig massa socker för att piggna till, måste äta upp all mat för jag vill inte slänga och barnens rester trycker jag i mig då. Blodsockret svajar så jag tappar lätt humöret.
Med hjälp av Otifit (som skrev ut Ozempiq) och hälsocoach Cecilia så jag har gått ner snart 8kg på 3 månader. Jag är piggare, balanserad i sockret, åh min hjärna har slutat hetsa kring mat.
Om man betalar ett år i förväg så blir månadskostnaden för abonnemanget ca 500kr/mån annars är det nästan 1000kr (vilket är mkt) utöver vad sprutan kostar (1050kr). För mig är det värt varenda krona.
Jag har rekommenderat många av mina vänner att börja och även dom har fått fantastiska resultat. Jag var först kund/patient hos en annan aktör som upplevdes oseriösa då byte jag till Optifit och fick ett helt annat bemötande, så jag kan verkligen intyga att detta är en bra aktör.
Otroligt nöjd med allt och alla!
Var väldigt ärliga från början med att det kanske inte skulle funka på mig men bestämde mig för att prova efter flera år med olika PT + hård träning utan resultat och jag ångrar inte att jag tog det beslutet. De är väldigt snabba på att svara och jag får det stöd och all pepp som jag behöver. Otroligt nöjd med allt och alla!
Helt otrolig medicin Ozempic,har tappat…
Helt otrolig medicin Ozempic,har tappat 18kg på 3 månaders behandling.. lite ändrade matvanor och motion va allt som behövdes..
Cecilia var otroligt inkännande och…
Cecilia var otroligt inkännande och känning , fick ett bra förtroende för henne , några bra tips fick jag och ser framemot vårat nästa möte
Jag är väldigt nöjd med optifit
Jag är väldigt nöjd med optifit! Trevlig personal och proffsigt bemötande! ❤️
Skulle rekommendera dom till alla som vill ha en säker och stabil viktnedgång.
Mycket bra!
Fantastisk hälsocoach Cecilia! Lyssnar in Inspirerar motiverar och stödjer!
Jöttebra upplägg och övrig personal också jättebra.Seriöst företag nogrannhet med upoföljning och bra stöd i hela hälsoresan!
Jag har gått ner 17,5 kilo och är super…
Jag har gått ner 17,5 kilo och är super nöjd.☺️ . Otroligt snabb service,alltid tillgängliga för frågor som dyker upp. Det var en resa som jag fick all information och stöd om. Tack Optifit ☺️
Man kan ringa och prata med en riktig…
Man kan ringa och prata med en riktig människa, snabbt svarar de också.
Efter att ha fått diagnosen diabetes…
Efter att ha fått diagnosen diabetes typ 2, och ett BMI på 29 tog jag kontakt med Optifit. Jag fick ett proffesionellt bemötande av läkare, sjuksköterska och hälsocoach när jag behövde. I början fick jag en del biverkningar som nu har försvunnit.
Detta är inget ”qvick fix” utan det krävs disciplin, och envishet, men det blir en morot när man märker att det fungerar!
Jag går ner i lagom takt för att behålla vikten även i framtiden.
Tack teamet på Optifit!
Har varit bra och omtänksamt av…
Har varit bra och omtänksamt av värdarna samt dietisten inget att klaga på att rekommendera om ni vill gå ner I vikt mvh Anneli
Fantastiskt stöd, hela vägen!
Jag kan inte nog uttrycka hur nöjd jag är med Optifit! Från det ögonblick jag hade mitt första möte kände jag mig väl omhändertagen. Servicen är på en nivå som verkligen imponerar – personalen är inte bara trevlig och tillmötesgående utan visar också en genuin vilja att skapa den bästa upplevelsen för sina kunder.
Kompetensen hos teamet är något jag måste lyfta fram särskilt. Deras kunskap och engagemang genomsyrar allt de gör. De tog sig tid att verkligen lyssna på mina behov och skräddarsydde behandlingen på ett sätt som passade mig perfekt. Jag kände mig trygg och visste att jag var i de bästa händerna.
Själva behandlingen var över förväntan. Jag märkte tydliga resultat snabbt och känner mig fräsch och energifylld. Detta något som både kropp och själ uppskattat!
Om du letar efter en vårdgivare där service, kompetens och behandling håller högsta klass, är Optifit utan tvekan rätt val. Jag rekommenderar dem varmt och ser fram emot min fortsatta viktresa! 🌟
Jag var skeptisk till en början
Jag var skeptisk till en början, men då jag har provat allt (nästan) o orkar inte längre, så bestämde jag mig för att testa medicinsk viktnedgång.
Jag har bara positivt att säga om Optifit. Vi hade kontakt under tiden som jag trappade upp dosen på Ozempic. Seriösa i sin rådgivning o svarar snabbt i chatten.
Har också fått väldigt bra pepp av deras hälsocoach Cecilia.
Jag är supernöjda kan varmt rekommendera Optifit.
Hälsn Eva
Har bara gott att säga
Har bara gott att säga. Läkemedlet funkar för mig.
Helt fantastiska på alla sätt
Helt fantastiska som verkligen vill hjälpa oss som behöver det.
Mycket noggranna i första utredningen så inga fejkade personer kan få viktminskning mediciner.
Så otroligt snabba på att svara om man har en fråga.
Dom svarar ofta inom några minuter.
Så otroligt seriösa.
När allt var klart skrev läkare ut medicin så snabbt.
Dom är värda varenda krona.
Om ni letar efter viktminsknings hjälp är dessa helt klart dom bästa som finns.
Bytte till dom då jag inte var nöjd med förra stället.
Har bara gott att säga.
Kommer aldrig byta ut dom
Optifit har verkligen förändrat mitt…
Optifit har verkligen förändrat mitt liv! Jag har gått ner 22 kilo sedan jag började programmet, och jag känner mig bättre än någonsin.
Alla man pratar men är så snälla och professionella och är verkligen där när man behöver hjälp.
Dessutom har jag fått stöd från en fantastisk gemenskap som hjälper mig att hålla fokus på mina mål. Jag rekommenderar verkligen Optifit till alla som vill gå ner i vikt och förbättra sin hälsa!
Otrolig service med vänligt bemötande
Otrolig service med vänligt bemötande. Snabb responstid när jag har behövt hjälp eller likande. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar Optifit starkt!
Det va ett fantastiskt samarbete
Det va ett fantastiskt samarbete. Professionella läkare och hälsningscoach
Stort tack för all eran hjälp och motivation
Jag kan inte nog uttrycka min…
Jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet över Optifits fantastiska verksamhet. Vilket professionellt omhändertagande och bemötande! Allt genomsyras av genuint engagemang, från det första videomötet med läkare till kontakt med sjuksköterska och hälsocoach. Jag lade ner många timmars research innan jag valde just Optifit och anledningen till valet var den personliga kontakten via videosamtal, alltså inte enbart via chat. Cecilia är min coach och har hjälpt mig inte bara med maten utan även med andra former av hälsa såsom stresshantering och sömn. Läkemedlet gör såklart mycket för suget och mättnaden men utan Cecilias verktyg hade jag inte kommit så långt mentalt som jag har gjort. Hon är fantastisk!
Jag började strax efter midsommar och har nu efter snart 4 månader tappat 16 kg. Min hälsa är så mycket bättre; jag kan röra mig på ett annat sätt och har bättre ork. Att jag dessutom känner mig mycket finare är en bonus. Jag har inte satt något slutmål, förutom att ligga inom rimligt BMI, utan vill känna mig för efterhand som jag går ner i vikt. Optifit med min coach Cecilia finns där och stöttar och ger den trygghet jag behöver.
5/5 stjärnor
Engagerade konsulter som håller…
Engagerade konsulter som håller kontinuerlig kontakt. Intresserade av hur det går för en.
Jag har Jessica som kontakt och är supernöjd
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.