Super produkt. Jeg købte recovery boots som virkelig hjælper til lymfedrænage og tunge hævede ben. Samtidig har Optima Sport en kundeservice i verdensklasse. Jacob er meget venlig og serviceminded... Ver mais
A empresa respondeu
En lynlås på mine boots var gået i stykker, skriver i den forbindelse til Optima sport’ kundeservice og inde for 10 minutter hjalp de mig til en ny venstre støvle som var gået i stykker.
A empresa respondeu
Som tidligere prof idrætsmand med mange gamle skader, er restitution nøglen til succes og et liv uden smerter. Jeg har altid valgt Optima Sport, fordi de er revolutionerende, nytænkende og god på kva... Ver mais
A empresa respondeu
Simpelthen verdensklasse service Havde et pr spørgsmål pr mail - som Jacob svarede på endda på en søndag . Dagen efter en kort snak , blev bestilt og havde mine recovery boots 24 timer efter 💪og... Ver mais
A empresa respondeu
Optima Sport er sat i verden for at give en konkurrencefordel til verdens athleter, sportsudøvere og trænere. Vores mål er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Vi ved hvor mange timer du ligger i din træning og ønsker at du skal få det fulde udbytte. Det er under restitution at kroppen bliver stærkere, hvorfor denne del er ligeså vigtig som den hårde træning.
Sønderbrogade 34 1. sal, 7100, Vejle, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg købte recovery bukser og det er et fantastisk produkt som lever op til mine forventninger om hvad de skal kunne ..
Hurtig levering og god service.

Resposta da Optima Sport
Hurtig levering. Alt godt. Har købt Optima K8 gen2, som lader til at virke efter hensigten. Lidt svært at bedømme, da jeg ikke har noget sammenligningsgrundlag. Der hele er relativt kompakt, og leveres i en praktisk taske.

Resposta da Optima Sport
Fantastisk service - og gode kvalitetsprodukter til stærke priser.
5 stjerner herfra.

Resposta da Optima Sport
Produktet er ikke taget i brug endnu da det er en gave

Resposta da Optima Sport
Hurtig levering af mit sauna tæppe, som allerede er blevet brugt flittigt.

Resposta da Optima Sport
Saunatæppe lever ikke helt op til mine forventninger da det ikke når de ønskede grader inden for en halv time men det er tros alt bedre end nogle af dem som er en halv gang godt og vel dyrere og ALDRIG nåede i nærheden af sauna effekt.
Kanon betjening.

Resposta da Optima Sport
Jeg har købt et par Recovery bukser, som jeg er super tilfreds med. Bruger dem stort set hver dag, og naturligvis specielt i forbindelse med og jeg har været ude og cykle. Min kæreste bruger dem også, i forbindelse med at hun går meget på sit arbejde, og har brug for massage på benene.Kan absolut anbefales.

Resposta da Optima Sport
Jeg var ikke klar over hvad jeg skulle vælge af recovery boots. Så ringede til dem og fik en rigtig god vejledning.
Støvlerne er perfekte og brugsvejledning er ok.

Resposta da Optima Sport
Super service, fik opdateret ordren søndag eftermiddag, jeg havde kvajet mig🙈, levering allerede tirsdag 👍 bootsne er afprøvet 👍
Alt i alt en rigtig god oplevelse

Resposta da Optima Sport
Jeg har lejet et sæt Optima Recovery boots , lækkert udstyr med udførlig brugsanvisning, klasse / René

Resposta da Optima Sport
Hurtig levering og god service. Jeg købte recovery boots, men fik bestilt en forkert størrelse. Der var ingen problemer med at få dem byttet efterfølgende.

Resposta da Optima Sport
Fantastisk produkt! Købte 8K boots og de fungere rigtigt godt. Bestilte onsdag aften og de var der fredag til middag

Resposta da Optima Sport
Hurtig og effektiv levering. Har været i mit første kolde /is bad skønt. Forventer stor glæde af det

Resposta da Optima Sport
Super god service fra kundeservice med hurtig svar. Der opstod et problem ved betaling med mp, som blev løst på bedste vis.
Elsker at ligge i mit saunatæppe og er helt afslappet i kroppen bagefter. Kablerne er lidt korte. Kunne være dejligt hvis boksen kunne stå på gulvet, men stiller den bare på en lille kasse

Resposta da Optima Sport
Super dejligt med den både smilende og effektive service, jeg har oplevet, da jeg skulle bestille et isbadekar til Amputationsforeningen, og havde brug for en faktura til bogholderiet.
Det hele gik hurtigt og nemt, og jeg kunne næsten mærke smilet gennem mailkorrespondancen, så tak for det!

Resposta da Optima Sport
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.