Orimlig Hyra Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag var involverad i ett ärende där Orimlig Hyra först skickade in en ansökan till Hyresnämnden, men senare inte ville eller kunde driva ärendet vidare. När vi själva behövde ta över upptäckte vi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag betalade en hyra med närmare 100% påslag, vilket var väldigt tråkigt. En vän till mig tipsade Orimlig Hyra så jag tänkte att jag testar. Jag är enormt tacksam för den snabba, professionella o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag er veldig tacksam for at dere hjelper å kjempe imot urett i forbindelse öckerhyra. Det har vært smidigt och lett at använda deres hjelp. Kommer absolutt at rekommandere dere ifall någon jag kjenne... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Advogado imobiliário
  2. Serviços de advocacia

Sobre Orimlig Hyra

Orimlig Hyra - Pengar tillbaka från din dyra andrahandshyra

Hela 9 av 10 betalar för hög hyra i andra hand.

Hyr du rum eller lägenhet i andra hand? Vi betalar tillbaka din överhyra inom 48 h . Det gäller även om du hyr "svart".
Det kostar dig ingenting att ansöka, utan vi betalar i stället ut ett belopp till dig för att köpa ditt ärende. Vi driver sedan ärendet på egen risk och hoppas få tillbaka pengarna samt en vinst för att täcka de omkostnader vi har för allt arbete, att ligga ute med pengar i upp till två år och den ekonomiska risken vi tar när vi betalar pengar till dig. Eftersom vi är experter på detta så brukar vi kunna få tillbaka ett större belopp. Detta innebär att vi gör en vinst samtidigt som du får 20% mer än om du drivit processen själv.
Fördelarna med att ansöka via Orimlig Hyra är många och vi har tusentals nöjda användare. Ansöker du via Orimlig Hyra innebär det att: - Du slipper vänta, pengar inom 48 h - Du behåller pengarna oavsett utfall, vi tar risken - Vi gör jobbet - Du slipper konfrontera hyresvärden - Du får en större återbetalning, i snitt 20% högre Läs mer och ansök nu! OrimligHyra.se

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

211 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

30 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Efficiency and Seamless Process

Efficiency and Seamless Process

Orimlig Hyra exceeded my expectations with their exceptional efficiency and seamless rental process. Here's why I highly recommend them:

Effortless Application Submission: Orimlig Hyra made the application submission a breeze. Their user-friendly platform allowed me to submit my application quickly and conveniently.

Swift Assessment: The assessment process was impressively fast. Within no time, Orimlig Hyra carefully evaluated my application, demonstrating their commitment to efficiency and customer service.

Refunding Excess Rent in Advance: What truly sets Orimlig Hyra apart is their proactive approach to refunding excess rent. They promptly processed the refund, showcasing their reliability and integrity in handling financial matters.

Transparent Communication: Throughout the entire process, Orimlig Hyra maintained transparent communication. They kept me informed at every step, ensuring a smooth and stress-free experience.

Responsive Customer Support: The customer support team at Orimlig Hyra was not only responsive but also highly professional. Any queries or concerns were addressed promptly, reflecting their dedication to customer satisfaction.

In conclusion, Orimlig Hyra stands out for their efficiency, transparency, and customer-centric approach. I am delighted with the outstanding service I received and would highly recommend Orimlig Hyra to anyone looking for a hassle-free rental experience. Thank you, Orimlig Hyra, for setting the standard in the industry!

18 de março de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Orimlig Hyra

Wow, thank you for the amazing and detailed review! We appreciate you and are happy we could help you!

Enkelt och smidig process

Enkelt och smidig process, pengarna på kontot inom några arbetsdagar.

11 de março de 2024

Resposta da Orimlig Hyra

Tack för din feedback, det uppskattas!

Orimlig Hyran lövade och gjorde

Orimlig Hyran lövade och gjorde. Det var inte ett lätt uppdrag utan det var komplicerat och o tydlig ärade.

Mr. Alban från Orimlig Hyran var så snäll, klok och hjälpsam, så han gjorde mig övertygad och nöjd.

7 de março de 2024

Resposta da Orimlig Hyra

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattas!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rak och tydlig kommunikation samt snabb…

Rak och tydlig kommunikation samt snabb återkoppling.
Skulle rekommendera alla som har betalt överhyra att ansöka! 😁

28 de fevereiro de 2024

Resposta da Orimlig Hyra

Vad kul att du är nöjd 🧡 Tack för ditt omdöme, det gläder oss!

Grymt bra tjänst!

Grymt bra tjänst! Snabb återkopplng, väldigt tydlig information och utbetalning som lovat. Det är otroligt att det finns en tjänst som hjälper andrahandshyresgäster som blir utnyttjade pga bostadsbristen och tvingas betala en ockeryra.
Rekommenderar starkt att använda tjänsten om du hyr i andrahand till en ockerhyra.

5 de março de 2024

Resposta da Orimlig Hyra

Superkul att du är nöjd. Vi är glada att ha fått chansen att hjälpa dig till rättvisa 🧡

Utrolig lett

Utrolig lett, enkelt og penger på konto veldig raskt! Fantastisk

Avaliação não solicitada

Resposta da Orimlig Hyra

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattas!

Really good service

Really good service. Always close to you with information and help whenever you don't understand the process.
Highly recommended!

Enkelt och smidigt.

Enkelt och smidigt.
Processen var enkel och fick snabb återkoppling hela tiden!

Resposta da Orimlig Hyra

Tack för din feedback Beatrice, det uppskattas!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Först trodde jag aldrig att det var…

Först trodde jag aldrig att det var sant förrän jag fick tillbaka min återbetalning, jag är så upprymd och glad. Det viktigaste är att efter att du har ansökt och hanterat allt tar det bara mindre än en vecka att få tillbaka din återbetalning.
Tack så mycket orimlig hyra!

21 de fevereiro de 2024

Resposta da Orimlig Hyra

Vad roligt att du är nöjd! Vi är glada att ha fått chansen att hjälpa dig till rättvisa 🧡

Uppskattar

Uppskattar tjänsten väldigt mycket. Det enda negativa var att kommunikation var lite seg ibland, men annars fullkomligt nöjd.

24 de janeiro de 2024

Resposta da Orimlig Hyra

Tack för ditt omdöme och för din feedback, det uppskattas!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har ingenting ont att säga om…

Jag har ingenting ont att säga om Orimlig Hyra och den kontakt och upplevelse som jag har haft av dom. De stod för vad de lovade och har alltid gett snabba svar på alla mina funderingar. Jag fick min utbetalning några dagar efter jag skickade in min fullmakt. Rekommenderar dom till alla jag möter som själva är drabbade av ockerhyror!

20 de novembro de 2023

Resposta da Orimlig Hyra

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattas! 🧡

Good experience with Orimlig

My experience with Orimlig was soo good ,they were so reactive to my calls and emails and gave me good answers , I really appreciate their service and i´ll recommend it to all my friends

19 de dezembro de 2023

Good

The process is fast and smooth

4 de dezembro de 2023