En sød, rar og meget kompetent tandplejer som tålmodigt forklarede, hvad hun foretog sig. Dette gjorde besøget til en god oplevelse. Jeg kan desværre ikke huske hendes navn men jeg håber hun via de... Ver mais
A empresa respondeu
God og grundig tandlæge - der hjælper patienten. En tandlæge der kan sætte sig ind i og forstå situationen fra patientens side og som også har alternative behandlingsmuligheder på hånden - altså en p... Ver mais
A empresa respondeu
Der er en god stemning allerede når man kommer ind af døren. Personalet er venlige og imødekommende, det føles som om der er et godt interne samarbejde. Min faste tandplejer er imødekommende, fagl... Ver mais
A empresa respondeu
Det bedste her i Tisted at møde en tandlæge som Peter Holm,Faglig meget dygtig,behagelig opførsel,og giver en tryghed som jeg aldrig har oplevet før.Måske lige prisen føles lidt høj når man kun har si... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Tigervej 1, 7700, Thisted, Dinamarca

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg er glad og tilfreds med min tandlæge
Maj giver mig altid en god behandling

Resposta da ORIS Tandlægerne - Thisted
Min faste tandplejer er imødekommende, faglig dygtig, kompetent og reagerer ved tvivl.
Tandlægen som udførte min rodbehandling gav mig et tilbud på behandlingen, det er første gang jeg har oplevet det - som 1. Gang i mit liv, at en tandlæge har gjort det. Også tandlægen og de klinikassistenter jeg mødte, var venlige, faglig dygtige og kompetente.
Jeg er fuld af lovord. Tak for denne gang.

Behagelig tandplejer.
Forstår bare hvorfor det skal være så dyrt. Det er pænt træls.
Heldigt jeg har gode tænder. Men over 600kr for lige og kigge forbi. Tænker jeg skal arbejde en hel dag for og være til tandlæge 20-30 min. Når skatten er trukket. 😔

Resposta da ORIS Tandlægerne - Thisted
Ingenting at klage over pånær prisen
Men sådan er det vel hos alle danske tandlæger

Resposta da ORIS Tandlægerne - Thisted
Helt igennem fantastisk oplevelse(igen og igen).
Alt der blev lavet fik jeg forklaring på samt spejl så jeg kunne følge med 😊.
Jeg blev rolig og tryg og det sætter jeg kæmpe pris på som person med angst og tandlæge skræk 🙈
Glæder mig til næste gang faktisk 😊

Resposta da ORIS Tandlægerne - Thisted
Efter min første besøg hos jer, var jeg meget positiv flink tandpleje så har kun godt at siger om jer 👍

Resposta da ORIS Tandlægerne - Thisted
Behandlingen var helt sikkert ok.
men kontakten var meget upersonligt, snakken foregik livligt mellem tandlægen og tandteknikeren.
Tandlægen har åbenbart arbejdet i USA, for det var da virkelig imponerende, hvad han kunne fortælle, som viste medhjælperen, at han var helt speciel.
men som sagt, selve behandlingen er sikkert ok.17

Resposta da ORIS Tandlægerne - Thisted
Jeg har fortsat og har haft den suverænt dygtigste og bedste tandlæge siden ca. 1987 ( Peter Kloster ) - og har kun ROS og stor tillid til faglighed, vejledning og behandlinger foretaget gennem årene - oplever altid at blive set - mødt og hørt og behandlet med stor omsorg og faglighed...
----------------------------------------------------------
Havde en tid kl. 8.40 - og blev " kaldt ind " godt kl. 9.05 ca.
Her kunne jeg især ønske at personale ved skranken / ude i vente arealet - lige fik orienteret om at der er opstået lidt ventetid pga. af en måske " akut situation " eller andet......

Resposta da ORIS Tandlægerne - Thisted
Et regelmæssigt tandeftersyn hvor jeg følte mig kompetent behandlet og fik god besked om status og hvad jeg skulle være opmærksom på. Den positive oplevelse skyldes utvivlsomt også, at det var den samme klinikmedarbejder som tidligere.

Omhyggelig behandling, men ventede 30 minutter for at komme til

Resposta da ORIS Tandlægerne - Thisted
Fine og gode rammer fik lavet en rodbehandling og den blev udført stort set smertefrit kan sagtens anbefale dem

Resposta da ORIS Tandlægerne - Thisted
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.