ORIS Tandlægerne - Viborg Avaliações 439

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Toldboden 1, 2. C, 8800 Viborg, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skiftede til ORIS Tandlægerne i Viborg for få måneder siden, og jeg er bestemt ikke ked af det skifte! Det er blevet okay at gå til tandlæge igen, og Tandlæge Smed er en ekstremt kompetent, erfare... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igennem godt 1 år er jeg kommet hos Oris tandlægerne. Jeg blev mødt med venlighed og stor forståelse af alle. Jeg har Sjøgren sygdom ( bindevævsgigt ), som medfører store gener i mundslimhinden og tan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ORIS Viborg, med Claus, Charlotte og det fantastiske team er en god og nærværende oplevelse hver eneste gang. De er fagligt dygtige og overholder altid vores aftaler. Klinikken er venlige og imødekomm... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kompetent tandlæge, som jeg har benyttet i mange år. Tandbehandler var lidt for hurtig med at vurdere, at der var betændelse i en tand, som hun vurderede til skulle trækkes ud. Det gav mig unødigt sto... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Clareamento dental

Sobre ORIS Tandlægerne - Viborg

Escrito pela empresa

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Escrito pela empresa

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

Informações de contato

• Toldboden 1, 2. C, 8800, Viborg, Dinamarca

• 86623730
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Viborg

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,9

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelt og venligt personale som…

Professionelt og venligt personale som giver hyggelig personlig betjening og service i forbindelse med tidsbestilling og specielle hensyn.

18 de dezembro de 2025

Hej Peter,

Vi er glade for at høre, at du oplever vores personale som professionelt og venligt, og at du er tilfreds med betjeningen og servicen. Tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os!

Hej Kim,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med personlig betjening. Tak for din positive feedback!

God behandling

God behandling. God information.

10 de dezembro de 2025

Hej Algot,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du var tilfreds med informationen. Tak for din feedback.

Altid god service

Altid god service

10 de dezembro de 2025

Hej Annelise,

Det er vi glade for, at du synes. Mange tak for de fem stjerner!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, gode omgivelser og flinke medarbejdere.

12 de dezembro de 2025

Hej Daniel,

Vi er glade for, at du oplevede god service, gode omgivelser og flinke medarbejdere. Tak for din positive anmeldelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid glad ved deres fine behandling

De er profesionelle med behandling som de udfører

Hej Per,

Vi er glade for at høre, at du synes, at vores behandling er professionel. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God behandling

Søde mennesker i reception og hos tandlægen, som dog var ny. Men fik en fin behandling.

Hej Line,

Vi er glade for at høre, at du synes, at vores personale er søde, og at du fik en god behandling. Tak for din anmeldelse!

Hos ORIS tandlægerne

Hos ORIS tandlægerne, Viborg, bliver man som patient mødt med stor empati, venlighed og psykologisk forståelse, hvilket gør tandlægebesøget til en dejlig, tryg oplevelse.

Hej Annette,

Vi er glade for at høre, at du havde en dejlig og tryg oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores empati, venlighed og psykologiske forståelse. Tak for din anmeldelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oris Tandlægeklinikken i Viborg er de bedste…

Oris Tandlægeklinikken i Viborg er det bedste valg jeg nogensinde har truffet.
Sympatiske, empatiske, forstående tandllæger for os som har tandlægeskræk.
Her må fremhæves at jeg er landet hos den bedste tandlæge + Assistent nogensinde.
Anne Rahbek og Carina Dagø, de 2 alene fortjener 10 stjerner, har formået at jeg trods skræk og kæbeproblemer GERNE går til tandlægen igen. SIkke et fantastisk makkerpar, som bare arbejder hånd i hånd, ikke kun med hinanden, men også med mig som patient. Jeg følte mig tryg og godt taget hånd om fra første øjeblik jeg trådte ind af døren.
Så har du tandlægeskræk eller bare vil den bedste tandlæge, kan jeg på det varmeste anbefale dette makkerpar i Viborg. Jeg går gladelig hen igen på torsdag. God jul til alle, nu også til mig uden problemer ;-)

9 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Trine,

Sikke en dejlig anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du havde en så god oplevelse hos os og særligt ved Anne og Carina. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt behandlet især når du lider af tandlægeskræk. Vi sætter stor pris på din anbefaling og dine pæne ord om vores team. Tusind tak for din positive anmeldels og fem stjerner! Vi glæder os til at se dig igen.

God jul til dig og god weekend,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god og hurtig behandling

Altid god og hurtig behandling - til tiden

Hej Preben,

Vi er glade for at høre, at du havde en god og hurtig behandling. Mange tak for din positive feedback!

De sødeste mennesker

De sødeste mennesker

Hej Per,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med personalet. Tak for de fem stjerner og positive tilbagemelding.

Super service/behandlig

Super service/behandlig - men dyrt😏

Hej Ole,

Vi er glade for, at du var tilfreds med vores service og behandling. Tak for din feedback om prisen.

kompetent

kompetent, hurtig og effektiv

Hejsa,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale. Tak for de rosende ord!

Professionel

Imødekommende og venligt personale.

Hej Mia,

Vi er glade for at høre, at du synes, at vores personale er imødekommende og venligt. Tak for din positive anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Får altid en rigtig dejlig modtagelse.

Får altid en rigtig dejlig modtagelse.
Bliver godt orienteret under undersøgelsen og hvis der er behandling.
Føler mig altid rigtig godt behandlet.

Hej Flemming,

Vi er glade for at høre, at du altid får en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores information og behandling. Tak for din anmeldelse!

Imødekommes personale

Imødekommes personale, smilende og professionelle.
Føler mig i trykke hænder, hver gang jeg kommer i stolen.

27 de novembro de 2025

Hej Anne,

Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet af vores personale. Tusind tak for de rosende ord og fem stjerner til dem!

god behandling

Hej Peter,

Det er vi glade for, at du synes.
Mange tak for anmeldelsen!

Kom ind til tiden

Kom ind til tiden

God oplysning om tandstatus og vejledning om den videre pasning af tænder

17 de novembro de 2025

Hej Vita,

Vi er glade for at høre, at du kom ind til tiden og fik god information og vejledning. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetent og venlig behandling.

Hej Jan,

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med behandlingen. Mange tak for din feedback!

Godt og relevant eftersyn

Flink, faglig og og relevant undersøgelse. Blev godt informeret undervejs med gode råd til tandpleje og -børstning.

1 de dezembro de 2025

Hejsa,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med undersøgelsen og at du følte dig godt informeret undervejs. Tusind tak for din positive anmeldelse!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais