Uitstekende service, bestelling geplaatst om 15.56 uur en zoals beloofd dezelfde dag nog verzonden en volgende dag bezorgd. Osmo Terras-Olie laat zich makkelijk verwerken maar op nieuwe Bankirai p... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik was mijn oranje-achtige hoogglanzende eikenhouten vloer zat en heb m helemaal kaal geschuurd. Om m zo te houden heb ik deze Osmo 3041 natural erop gezet met een brede kwast, heel dun. Ik schrok wel... Ver mais
De belofte van de volgende dag bezorgen is niet zo gegaan als belooft. DhL heeft die dag de levering aangegeven als bezorgd , echter heeft het 's ochtends vroeg voor een gesloten hek neer gezet, waar... Ver mais
De bestelling werd super snel geleverd. Volgens het advies de vloer blijven schoonmaken met water totdat deze geen vuil meer afgaf. Volledig laten drogen en na 24 uur een heel dun laagje aangebracht m... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Osmoshop
Houtbehandeling begint bij Osmoshop
Ontdek ons uitgebreide assortiment houtafwerkingsproducten voor zowel binnen als buitenshuis. Kies met Osmo voor een natuurlijke bescherming, waarbij de structuur van het hout zichtbaar blijft.Met een focus op milieuvriendelijke en duurzame oplossingen, garanderen we producten die veilig zijn voor mens, dier en milieu. Bij Osmoshop profiteert u van gratis verzending vanaf €100,-, de laagsteprijsgarantie en de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 16:00 uur worden dezelfde dag verzonden. Ons toegewijde team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw houtbehandelingsprojecten. Bezoek onze website voor meer informatie en om ons volledige productaanbod te ontdekken.
Naar de website >

Informações de contato
Holanda
- info@osmoshop.nl
- osmoshop.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Een aanrader
Vlotte levering van de hardwaxolie en overige materialen. Zoals beloofd prima droog na 12 uur. Mijn parketvloer is er prachtig van opgeknapt!
Precies datgene wat de vloer nodig had
Ik heb Osmo onderhoudswas besteld
Ik heb Osmo onderhoudswas besteld, dat was vlot geleverd voor een goede prijs. Ik heb het nog niet gebruikt maar vrienden van ons gebruiken het al jaren naar tevredenheid. Kort geleden heb ik mijn eettafel en een bijzettafel behandeld me Osmo waxolie, ook op hun advies en het ziet er prachtig uit. De onderhoudswas kan ik dus nog niet beoordelen, maar ik ga er vanuit dat dit perfect is voor een onderhoudsbeurt.
Snelle service en goede prijs.
Keurig afgeleverd op zeer korte…
Keurig afgeleverd op zeer korte termijn. Hartelijk dank
Snelle levering goeie prijs
Snelle levering goeie prijs
Goed product. Gebruik het al jaren.
Heel goed producte .
Het product werkt goed de olie was perfect had ook nog kwasten gekocht die heel fijn werkte.
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Makkelijk bestellen en snel geleverd, leuke prijs
Zeer snelle levering…
Ondanks de drukke dagen van black friday de volgende dag geleverd, blij mee
Goed goed goed
prima product maar trage levering
Alles snel ontvangen en goede producten
Alles op tijd ontvanhen en kwaliteitsproducten!
Vakbekwaam advies!!
Prima vakbekwaam product advies via mailcontact voorafgaande aan de koop. Snelle levering, goede produkten. Dankjewel Osmoshop!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.