Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Na retour sturen van sokken die mij niet pasten kreeg ik snel een retour label en bericht dat mijn retour was ontvangen Netjes afgehandeld geen extra verzendkosten Ben Bieree er na

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, duidelijke communicatie via de mail en ook een uitleg erbij hoe de sokken aangedaan moesten worden. Ik had een vraag gesteld mbt welke maat ik moest bestellen en kreeg dezelfde dag no... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was aanvankelijk wat sceptisch. Ik gebruik al jaren compressiekousen van andere "bekende" merken. Niet steeds met evenveel tevredenheid en toch steeds duur. Osock toch maar eens proberen, dacht ik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para atividades ao ar livre

OSOCK bouwt aan de toekomst van sport uitrusting van hoge kwaliteit. Ontworpen om jouw prestaties te verbeteren en herstel te versnellen. Met Italiaans vakmanschap en geavanceerde compressietechnologie biedt OSOCK uitrusting met de perfecte balans tussen ondersteuning en draagcomfort. Of je nu je eerste 5 km loopt, een marathon traint of gewoon lange werkdagen maakt, OSOCK helpt je verder.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

132 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,4

Todas as avaliações

41 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fijne sokken!

Fijne sokken!

11 de março de 2025

Beste Lois,

Bedankt voor je positieve review.

Veel plezier met de compressiesokken!

Uitstekende support!

Ik heb de verkeerde maat besteld en moest lang wachten op het terugstorten van mijn geld. Contact via mail kwam door een storing niet tot stand. Na contact via het contactformulier op de site van O-sock is er direct actie ondernomen en ben ik verrast met een extra paar sokken. Geweldig gedaan Jasper!

24 de março de 2025

Beste Bertwin,

Bedankt voor je positieve review.

Helaas was er een storing maar staat voor ons uw tevredenheid voorop. We zijn dan ook blij je goede ervaring te lezen.

Veel plezier ermee.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

“Jonge mensen maken het verschil”

Goed en sterk verhaal van “unnu Brabantse Topper” in deze gewaardeerde Jasper van der Linden.
Mooie branding en kansen volop..
Pakketje keurig ontvangen, zonet goede mail en direct op gereageerd.
Marketing technisch goed gedaan en nu kijken naar de mogelijkheden, kansen creëren en samen doen.👍🏼👊🏼
Twan van der Linden

21 de março de 2025

Geen stijve kuiten meer!

3 paar besteld, 2+1 voor de prijs waar je bij sommige andere merken 1 paar hebt. Gekocht op basis van Trustpilot ervaringen en mijn eerste ervaringen zijn goed. 1x hardgelopen en veel minder spanning op de kuiten tijdens en na een run van 10km. Vanochend met stijve kuiten wakker geworden. 3 uurtjes met deze kousen gelopen (langs het voetbalveld) en geen last meer.

Beste heer Mazeland,

Bedankt voor je positieve review over onze compressiesokken.

Goed om te horen dat onze compressiesokken je zo erg helpen.

We zien u graag terug op onze webshop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zijn echt top sokken en nu in geweldige…

Zijn echt top sokken en nu in geweldige kleuren ! Hopelijk ooit in roze 😉

Hallo Esther,

Bedankt voor je positieve reactie op onze compressiesokken. We gaan zeker kijken naar de mogelijkheden voor roze!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

staat dat het een brievenbus pakket is…

Er was iets mis gegaan bij het bezorgen van mijn pakketje en Osock heeft meteen heel vriendelijk contact opgenomen en het opgelost!

Beste Jan,

Dat is niet de bedoeling. PostNL zal hier een fout hebben gemaakt. We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. We nemen direct contact met u op via e-mail om dit recht te zetten.

Onze excuses voor het ongemak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel behulpzaam ik had zelf een fout…

Heel behulpzaam ik had zelf een fout gemaakt met een actie en deze hebben ze voor mij goed verholpen goede service en hele fijne sokken

13 de março de 2025

Hallo Freek,

Bedankt voor je positieve reactie op onze compressiesokken. Geen probleem en we zijn blij je te kunnen helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag voor het eerst aan gehad

Vandaag voor het eerst aan gehad. Sokken zitten heerlijk. Handig dat ik van te voren een demo video toegestuurd kreeg. 24km mee gerend, ik moet alleen nog onder vinden wat het echt doet.

10 voor de sokken zitten als gegoten

8 de março de 2025

Hallo Luciano,

Bedankt voor je positieve reactie op onze compressiesokken. We raden je aan om ook na het lopen van lange afstanden de compressiesokken aan te houden. Hierdoor zal je ook sneller herstellen van deze afstand.

Perfect product en zeer snelle levering

Perfect product en zeer snelle levering

5 de março de 2025

Hallo,

Bedankt voor je positieve reactie op onze compressiesokken. We zijn blij om je positieve ervaring met Osock te horen!

Fanatische compressie kousen

Fanatische compressie kousen voor mijn hardlooptraining, geen zere en zware benen meer

8 de março de 2025

Hallo Yvonne,

Bedankt voor je positieve reactie op onze compressiesokken. We zijn blij om te horen dat je geen zere en zware benen meer ervaart. Veel plezier ermee!

Fijne sok

Fijne sok, dunner als verwacht, dat is prettig.

6 de março de 2025

Hallo Henny,

Bedankt voor je positieve reactie op onze compressiesokken. Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt.

Super sokken

Super sokken! Zitten perfect! Goede kwaliteit.

11 de fevereiro de 2025

Beste Hester,

Bedankt voor je positieve reactie op onze compressiesokken. We hopen dat je er veel plezier van hebt en zien je graag snel terug.

Super goede service,

Super goede service,
Klein product foutje gehad en nadat ik dat gemeld heb werd mij verteld dat ik een nieuwe set krijg, buiten dat om werken ze helemaal top en merk ik serieus verschil,
Service een 10+
Product ook 10+

7 de fevereiro de 2025

Beste Koert,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de compressiesokken goed bevallen en u tevreden bent over onze service.

We zien u graag terug.

Mvg Team Osock

De Betere loper…

De pasvorm is uitstekend en het lopen gaat veel beter

3 de fevereiro de 2025

Beste Jan,

Bedankt voor uw positieve review. Veel plezier met de compressiesokken.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fijne compressiekous, knelt niet, zakt niet af

Na bestelling van de compressiesokken wordt gevraagd om een review te schrijven voor cashback. Handige actie, want hier krijg je natuurlijk meerdere beoordelingen door!

Ik wilde de sokken eerst uittesten alvorens een review te schrijven, deze heb ik nu 2 weken in huis en al goed getest. De sokken gebruik ik 3x per week tijdens het hardlopen.

De sokken zitten fijn strak, knellen niet af, maar zakken ook niet af. Het aankrijgen vergt iets meer kracht omdat de sokken strak zitten (maar dat is logisch).
Ik merk nu na 2 weken dat de stiknaadjes op de hielen iets losser gaan zitten, hier komt de meeste druk op te staan met aantrekken en tijdens het rennen en ik vraag mijzelf af of dit lang goed vast blijft zitten. Dit is nog even afwachten natuurlijk, maar doet mij wel twijfelen of ik deze sokken weer zou kopen.
Aan de andere kant is de prijs wel een stuk fijner dan de merk-sport-compressiekousen!

Al met al ben ik tot nu toe gematigd enthousiast.

30 de janeiro de 2025

Beste Marjanne,

Bedankt voor je review.

We staan erg achter onze kwaliteit en bieden daarom ook een standaard proefperiode / garantie van 30 dagen. Mocht er toch een productie probleem zijn waardoor er iets mee is, zullen wij kosteloos een nieuwe opsturen.

De kwaliteit is erg hoog door het gebruik van Dryarn. Dit is een gepatenteerde technologie die ervoor zorgt dat ze dus zo dun zijn maar wel stevig. Het kan dus zijn dat het niet stevig lijkt maar de weving is erg krachtig. Dus geen zorgen :)

Veel plezier ermee en we zien u graag terug.

Mvg Team Osock

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer snelle levering en zitten zeer…

Zeer snelle levering en zitten zeer aangenaam eens je ze aan hebt. Ben fan

17 de dezembro de 2024

Beste Maite,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je fan bent van onze compressiesokken. In januari komen de nieuwe kleuren en hopen je dan terug te zien.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

O-sock doet wat het zegt

O-sock doet wat het zegt! Ondersteuning tijdens het hardlopen, geen pijn meer aan mijn schenen en kuiten. Ik kan O-sock zeker aanraden!

16 de dezembro de 2024

Beste Lisa,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je geen pijn meer hebt aan je schenen en kuiten.

In januari komen de nieuwe kleuren en hopen je dan terug te zien.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt. Ik moet er nog langer gebruik van maken om echt te kunnen beoordelen of deze goed voor mij werken, maar de eerste indruk is goed. Ik vroeg me af of mijn kuiten er goed in zouden passen (zijn wat groter), maar dat gaat prima. Ook fijn dat het bij de knie niet afknelt, terwijl er op andere plekker wel goede druk zit. Uitdaging om aan te trekken, maar dat zal er wel bijhoren.

16 de dezembro de 2024

Beste Mirthe,

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat je knie niet afknelt en ze comfortabel zitten. Het zal zeker een uitdaging blijven om aan te krijgen, maar dit hoort erbij. Je kan ons altijd even mailen om wat tips te ontvangen om ze makkelijker aan te krijgen.

Comfortable socks

Comfortable socks that provide good support during exercise. Also quick delivery.

11 de dezembro de 2024

Hey Xanne,

Thanks for your positive review. Great to hear that the socks are comfortable!

Kind regards,

Team Osock

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.