Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Super hurtig ekspedition og levering👍🏻 Dog ærgerligt at ihvertfald en af solcremerne, den med holdbarhedsdato udløber med udgang af maj 2023. Dette uden varsel om kort holdbarhed.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fandt et godt tilbud på en god vare og modtog, meget hurtigt forsendelsen. Desværre var der sket en fejl i beskrivelsen, men også her var Østjyskoutlet meget hurtige både med svar og løsning

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt er præcis som det skal være. Servicen er super hurtig og kompetent. Sortimentet og priserne er klart attraktive. Leveringen, ved bestilling inden kl 10, leveres ordren dagens efter.

Detalhes da empresa

1. Clínica de Dermatologia
  2. Loja de Produtos de Beleza

Escrito pela empresa

Outlet salg af produkter inden for primært kosmetik og personlig pleje

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Super hurtig ekspedition og…

27 de abril de 2023

Resposta da Østjysk Outlet

Vi anbefaler altid at skrive til os på vores mail, skulle man ikke være 100% tilfreds med leveringen, så vi kan forsøge at finde en løsning på det.

2 de março de 2023

Resposta da Østjysk Outlet

Vi er selvfølgelig kede af at der var sket en fejl, men glade for at du skrev til os, så vi sammen kunne finde en løsning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Antallet af varer var begrænset

Antallet af varer var begrænset - rigtig god pris - en tlf henvendelse blev besvaret og min reservering af varen holdt 🌝 vil absolut gerne handle her igen🌝👍

17 de dezembro de 2022

Rigtige billige varer

Faldt lidt tilfældigt over østjysk outlet. Fandt ud af, at de havde et par hudpleje og kosmetik produkter jeg bruger fast til en rigtig god pris (bedre end andre steder) og lavede derfor en ordre. Ordren blev sendt hurtigt, og alt var som det skulle være. Håber sortimentet bliver udvidet med tiden :) Køber gerne her igen.

28 de novembro de 2022

Varen

Mine varer var godt pakket ind, kom hurtig frem selvom det er i juletiden. Kan varmt anbefales at handle med jer

30 de novembro de 2022

Rigtig god service

Rigtig god service. Tak for det 😊

1 de dezembro de 2022

Mega billige priser

Mega billige priser, hurtig pakning og afsendelse = Fantastisk oplevelse!

23 de novembro de 2022

God oplevelse

De var det eneste sted jeg kunne opstøve det jeg havde brug for.
Det blev sendt hurtigt og fik derfor min bestilling meget hurtigt.

10 de novembro de 2022

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er ikke tilfreds med deres produkt…

Jeg er ikke tilfreds med deres produkt fordi produktets sidst dato er kun 2 måneder det bliver. Forbi om 2 måneder ??! Hvordan i sender sådan produkt er bliver.forbi menes det kan ikke færdigbrugt inden 6 måneder???! Begefter deres produkt tabt dens effektiv og ikke god til brugt derfor jeg skal smide dem og ikke bruger dem .

15 de novembro de 2022

Resposta da Østjysk Outlet

Vi vil dog altid anbefale at kontakte os på mail, hvis man ikke er tilfreds med ordren, så vi kan forsøge at løse problemet.
Vi kan dog ikke se at du skulle have forsøgt at kontakte os, så problemet kunne være blevet løst.
I tilfældet med det produkt du har købt, kan vi dog se, at produktet har 4 måneders holdbarhed fra du købte det.
Hvis man følger producentens anvisninger for dagligt brug, er det brugt op på 2 uger, hvorfor vi anser 4 måneders holdbarhed som rigeligt.

Lækre cremer

Lækre cremer, billigt og hurtig levering

11 de novembro de 2022

Billigt og hurtigt

Skarp pris. Hurtig levering. Godt emballeret. Kan anbefales.

4 de novembro de 2022

God pris og leveringstid kun 1 dag

Rigtig god pris og levering dagen efter bestilling. Jeg er fuldt tilfreds :)

4 de novembro de 2022

Vi er glade for at du er tilfreds med dit køb hos os.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais