Veja o que dizem as avaliações
Het was eenvoudig om het voertuig te koop aan te bieden op het internet met foto's en beschrijving. We werden persoonlijk gecontacteerd door OSW wanneer er een koper was en alles werd netjes opgevolgd... Ver mais
Zeer vriendelijk persoon. Hoewel ik soms wantrouwig ben tegenover zulke bedrijven, is het tegendeel bewezen. Ik kreeg heel snel een bod met het bedrag dat ik vooropgesteld had. Dezelfde dag werd ee... Ver mais
Super vlot mijn schade wagen verkocht via osw. De zelfde dag nog opgehaald door een opkoper. Top service snelle en duidelijke communicatie via telefoon,mail en whatsapp. Een dikke 10/10! Bedankt... Ver mais
Detalhes da empresa
OSW biedt u diverse mogelijkheden om uw voertuig online eenvoudig, veilig en snel te verkopen. Via het OSW-platform meldt u uw voertuig eenvoudig en vrijblijvend aan en kunt u de reacties en biedingen zélf opvolgen.
Informações de contato
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Snelle en vriendelijke service
Snelle en vriendelijke service. Motor zeer snel verkocht. Super
Uiterst vriendelijke mensen en zeer…
Uiterst vriendelijke mensen en zeer snelle en correcte informatie
Lowballers next level
Ze bieden zogenaamd een betere prijs dan handelaren, maar doen een bod van ongeveer €4.000 onder het laagste bod van al hun concurrenten, terwijl ze adverteren dat ze de beste biedingen doen.
Heel vlotte ondernemende persoon die…
Heel vlotte ondernemende persoon die voor de bemiddeling zorgde om auto te verkopen .
Heel snelle acties en correcte communicatie .
Goed en snel geholpen.
Goed en snel geholpen, duidelijke en correcte afspraken en vlot verloop van de verkoop ,van begin tot einde!
Alles vlot en heerlijk verlopen…
Alles vlot en heerlijk verlopen betaling direct in orde
OSW is aanrader voor verkoop van je caravan!
Mijn caravan was op minder dan een week verkocht aan een redelijk goede prijs. Je krijgt van OSW een verkoopcontract, alles mooi geregeld. Bij overdracht het geld direct op mijn rekening. Het gaf me ook een veilig gevoel mijn caravan via OSW te verkopen.
Stipt, afhandeling zoals afgesproken en vriendelijk
Stipt en vriendelijk
snelle verkoop
snelle verkoop , goeie prijs
de mensen van osw helpen je echt ,
Een vriendelijke en correcte jongen…
Een vriendelijke en correcte jongen takelde onze wagen op een erg efficiënte wijze . Was ook tijdig op afspraak en toonde begrip toen hij aanvoelde dat de afstand van onze wagen toch wel gevoelig lag .
Correct
Is natuurlijk altijd eerst wat gehakketak over de prijs maar ik kreeg uiteindelijk en ter plekke wat afgesproken was. En geen gedoe met keuring. Correct dus.
We werden geholpen door een…
We werden geholpen door een supervriendelijke man, de communicatie verliep ook vrij vlot.
Alle afspraken werden perfect…
Alle afspraken werden perfect nagekomen. Afgesproken prijs correct betaald . Bedankt OSW en autobedrijf Koens.
Zeer goede en soepele afhandeling
Zeer goede en soepele afhandeling
Zeer snel verkocht..ook goede service…
Zeer snel verkocht..ook goede service van de aankoper.
Ik kan iedereen aanraden om op OSW zijn…
Ik kan iedereen aanraden om op OSW zijn motorfiets te koop aan te bieden. Wat een service! Heel correct, zeer goede opvolging. Ik ben super tevreden!!
overname wagen
heel correct, snel en klantvriendelijk afgehandeld, waarvoor dank
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.