Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sød dame om de stadig havde en blazer på lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lørdag. Fredag... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Informações de contato
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, Dinamarca
- +4531444310
- info@otay.dk
- otay-shop.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Luksus strik - elsker mine styles!
Luksus strik.
Elsker mine styles, de kommer altid super hurtigt og så holder de pasform og lækkerhed også efter vask.

Top kvalitet
Top kvalitet. Superhurtig og rigtig god service ❤️👌🏻

Resposta da O’TAY
Altid super god service og virkelig god…
Altid super god service og virkelig god kvalitet! Ja og hurtig levering!

Resposta da O’TAY
Jeg elsker kvaliteten af tøjet og det…
Jeg elsker kvaliteten af tøjet og det enkle design. De er desuden super nemme at få fat på og der går ikke mange dage fra man har bestilt noget til, at man kan hente det ❤️
Fantastisk service og lækkert tøj
O’tay laver virkelig det lækreste tøj, og man kan ikke andet end at blive glad for sine styles derfra. De er altid imødekommende, når man er inde hos dem i deres butik i Odense, og de får også altid sendt dine pakker hurtigt afsted.
Stor tilfredshed
Altid, fin og hurtig levering. Og dejlige vare
Perfekt!
Hurtig levering og de lækreste produkter som altid. Med garanti ikke sidste gang, at jeg shopper hos O’TAY ❤️

Resposta da O’TAY
Fik leveret min ondre en uge efter jeg…
Fik leveret min ondre en uge efter jeg havde bestilt varene.
O’tay skrev at de ville kompensere min ondre med en lille ting fordi de havde været længe om at ekspediere min ondre. Så har de vedlagt en lille shopper. Lidt skuffende. Men tak ellers.

Jeg ELSKER alt mit OTAY
Jeg ELSKER alt mit OTAY.
Kvaliteten er lækker og det holder år efter år.
Kæmpe anbefaling herfra - god service, tidsløse design og den lækreste kvalitet

Fin og hurtig levering
Som altid hurtig levering af endnu en flot og lækker sweater. 🩵💖

Resposta da O’TAY
Hurtig levering og virkelig lækkert…
Hurtig levering og virkelig lækkert tøj! Luksus!

Kære O’TAY og team!
Kære O’TAY og team!
Vidunderlig smukke trøjer, en kærlig og omsorgsfuld behandling.
Jeg vil meget gerne anbefaling O’TAY og det smukke tøj, som er i topkvalitet.
Med venlig hilsen
Lene Marie Hastrup

Resposta da O’TAY
Hurtig levering og fint produkt i en…
Hurtig levering og fint produkt i en god kvalitet.

Uovertruffen kvalitet
Fantastisk hjælp fra kundeservice, altid bedste kvalitet og design når man køber hos jer, mine varmeste anbefalinger.

Resposta da O’TAY
Jeg er så glad for mine nye bukser
Jeg er så glad for mine nye bukser. Perfekte barsel bukser, de kommer ikke af igen 🙈 De er i den lækreste kvalitet ❤️

Fin service og hurtig levering
Fin service og hurtig levering

Super service hos O'TAY
O'TAY er en skøn butik at handle i på nettet, de har super lækre varer og sendes altid pakket så fint og nænsomt ind, medfølgende et kort.
Vedr. returnering er der aldrig sure miner, og pengene refunderes uden problemer.
Det kalder jeg service, virkelig god service

Fine strikvarer
Fine strikvarer, gode beskrivelser, nem bestilling og hurtig levering

Resposta da O’TAY
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.