Jestem zaskoczona, ponieważ zamiast zamówionego Kardigan White Suff Georgina Fairisle Cardi Natural Multi rozmiar 12 UK w cenie 207 PLN + 40 PLN nr OPL-040847 otrzymałam spodnie firmy Fila rozmiar... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bardzo duży wybór produktów i marek, niestety na najbardziej interesujące mnie z nich nie działają kody promocyjne, które pojawiają się na stronie. Co więcej, przesyłki kosztują - również te zwrotne.... Ver mais
Pierwsze zakupy - pełna satysfakcja. Naprawdę najwyższa jakość towarów i samej usługi. W dodatku w paczce gotowy formularz ewentualnego zwrotu razem z gotową opłaconą nalepką na zwrot. Dla mnie rewela... Ver mais
Produkt przyszedł nowy, zapakowany, z metką. Posiadał parę wad (odstające nitki, guzik który ledwo się trzyma) jednak nie są to znaczące wady. Wady te można łatwo naprawić w domu, trzeba pamiętać że m... Ver mais
A empresa respondeu
- Loja de moda feminina
Sobre Otrium
Escrito pela empresa

Wear over waste
Chcemy, aby wszystkie wyprodukowane ubrania były noszone. Żadne nowe ubrania na wysypiskach. Współpracujemy z markami modowymi, aby sprzedawać archiwalne lub starsze kolekcje po nieodpartych cenach. Ale Otrium to coś więcej niż niesamowite oferty modowe. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojej garderoby. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego portfela. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego świata. Do 75% zniżki na marki modowe, które kochasz, każdego dnia.

Informações de contato
Polônia
- otrium.pl
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Everything great!!!
Produkty zamówiłam na początku stycznia…
Produkty zamówiłam na początku stycznia na kwotę 907,00 zł i do chwili obecnej ich nie otrzymałam. Pomimo próśb o zwrot wpłaconych środków jestem ignorowana. Ale za to ciagle przesyłaj link do wyrażenia opinii kontaktu obsługi sklepu zaznaczając, ze to nie jest ocena sklepu OTRIUM. Osoby do kontaktu i obsługi klienta jednocześnie kształtują wizerunek i wiarygodność sklepu. Nie jest to pierwsze złe doświadczenie z tym sklepem, dziwie się, ze ma tyle dobrych opinii. Szczerze zakupów w tym sklepie nie polecam!

Resposta da Otrium
Szybko sprawnie i dobre artykuły warto…
Szybko sprawnie i dobre artykuły warto to robić zakupy polecam
Najlepszy sklep
Zakupy zrobiłam w tym sklepie już kolejny raz.Wszysto pasuje idealnie , dobre ceny czego chcieć więcej Wysyłka szybka. Mogę polecić ten sklep z czystym sumieniem.Ja na pewno jeszcze zrobię tu zakupy.
Problemy z odesłaniem towaru
Rzeczy moim zdaniem są oryginalne (chociaż zdjęcia nie oddają rzeczywistości przynajmniej w tych towarach ktore ja zamowilem), poza tym jest problem z odesłaniem paczki z powrotem. Kod który dołączają nie chcą przyjąć w sklepie żabka, bo nie ma tam numeru przesyłki (DHL). W związku z tym już tydzień się z nimi przepycham, aby uzyskać poprawną etykietę zwrotu, bo paczka musi byc wyslana do Holandii... Nigdy więcej nie zamówię tutaj niczego, ze względu na problemy z odesłaniem towaru, na zalando nie ma nigdy z tym problemu.

Resposta da Otrium
Skorzystałam z oferty Otrium ponieważ…była promocja cenowa na interesujące mnie buty
Skorzystałam z oferty Otrium ponieważ były dostępne ciekawe modele butów w dobrych cenach. Niestety opis sprzedawanych butów biegowych był niezgodny z załączonym zdjęciem, co wprowadziło mnie w błąd i w rezultacie musiałam zwrócić zakupione buty. Duży plus za szybkość wysyłki towaru oraz kontakt. Mam nadzieję że to nie mój ostatni zakup w Otrium
Super szybkość pełen profesjonalizm
Standardy obsługi na wysokim poziomie
Standardy obsługi na wysokim poziomie. Jakość zarówno pod względem zasobów ludzkich, doboru marek, jak i komunikacji czyni zakupy przyjemną czynnością.
Polecam Otrium warto tu zaglądać
Polecam Otrium kupiłam już kilka rzeczy marki PINKO, ceny bardzo dobre niższe niż w innych sklepach internetowych.Bardzo szybka wysyłka.
gorąco polecam
Bardzo sprawna obsługa towar zgodny z…
Bardzo sprawna obsługa towar zgodny z opisem.
Szybka realizacja i wysyłka
Szybka realizacja i wysyłka. Rodzaj płatności również bardzo sprawny. Szeroki asortyment towarów też jest na plus. Pozdrawiam
Wszystko tak jak powinno być
Wszystko tak jak powinno być. Szybka wysyłka bez problemów. Elektroniczna faktura.
Bardzo sprawna obsługa zamówienia.
Wzuzstko Ok.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.