Hele mooie webshop met prachtige producten. Wat je besteld wordt snel verzonden zodat je het snel in huis hebt. Alles wordt zeer zorgvuldig ingepakt. Oud en Stoer kan ik iedereen die van landelijk won... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vandaag mijn leemmand en kunst twijgentak ontvangen. Super blij mee. Mooi en snel verstuurd (en goed verpakt). Bij vragen kreeg ik ook snel een reactie. Bedankt en tot de volgende bestelling!
Na wat vertraging, doordat mijn bestelling bij DHL bleef 'steken', de prachtige kunsttakken (fluweel grey/black) ontvangen. Goede communicatie met Stijn en snelle reactie op mijn vragen. Zal hier ze... Ver mais
Goede verpakking, enkel jammer dat de lange stelen van de kunsttakken gebogen werden om in de doos te passen. Die kromming gaat er niet meer uit. Ook licht teleurgesteld door de kleur van de oranje... Ver mais
Detalhes da empresa
Over Oud & Stoer Woonaccessoires Wij zijn Oud & Stoer Woonaccessoires, een webshop die in 2020 is ontstaan vanuit liefde voor landelijke woondecoratie. Wat begon met online verkoop, groeide in 2023 uit tot iets waar we enorm trots op zijn: onze eigen showroom in Bilthoven. Elke week zijn we op zoek naar de mooiste en meest bijzondere woonaccessoires in landelijke stijl. Van robuuste decoratie tot sfeervolle details – ons assortiment is met zorg samengesteld. Daarnaast hebben we een ruime collectie kunstplanten en -takken, waarmee je eenvoudig een natuurlijke sfeer in huis haalt. We vinden het belangrijk dat klanten zich welkom en goed geholpen voelen. Daarom streven we altijd naar de beste service, zowel online als in de showroom. Je bent elke zaterdag van 11:00 tot 15:00 van harte welkom om rustig rond te kijken en inspiratie op te doen.
Informações de contato
Gezichtslaan 295, 3723MA, Bilthoven, Holanda
- 0633047032
- info@oudenstoerwonen.nl
- oudenstoerwonen.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Mooie woonaccesoires
Heb nu n paar keer iets besteld en ben zeer tevreden met mijn aankopen en het bezorgen hiervan. Ze hebben echt leuke mooie dingen.

Resposta da Oudenstoerwonen
Alles goed ontvangen
Het bedrijf leverde op tijd de producten,zat ook netjes verpakt. En kwam op afgesproken tijd aan.
Ik heb mijn pakket nog steeds niet…
Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen, 14 nadat ik bevestiging kreeg dat het pakket onderweg was. Oud en Stoer wonen reageert niet op mijn e-mails.

Resposta da Oudenstoerwonen
Precies wat ik ervan verwachte
Precies wat ik ervan verwachte, 2 mooie olijfboompjes met pot.👍
Fijne producten en fijn contact als er…
Fijne producten en fijn contact als er iets mis is super 👍
Keurig ingepakt en snelle levering
Heel leuk schaaltje goed verpakt ik heb…
Heel leuk schaaltje goed verpakt ik heb al paar keer bij jullie besteld altijd 100%tevreden.
Dat jullie gezorgd hebben dat ik mijn…
Dat jullie gezorgd hebben dat ik mijn pakket toch nog heb aan gekregen bedankt daar voor
Altijd zo als je ziet wat er tekoop is…
Altijd zo als je ziet wat er tekoop is is zo als je het verwacht
Een pot kwam stuk aan
Een pot kwam stuk aan
Gemaild en foto gestuurd
De week erna keurig nieuwe pot
Fijne service
Ondanks een weekend met exfeestelijk sneltra feestdag
Ondanks een weekend met extra feestdag, een snelle afhandeling en bezorging
Fantastische snelle service!
Er was iets kapot toen de bestelling aankwam. Per omgaande meteen een nieuw exemplaar ontvangen.
Vriendelijk en goed verpakt.
Prachtig kast
Prachtig kast!
Ik kon goede afspraken maken over levering en fijn contact.
Super, dankjewel
Mooie realistische Pioenrozen.
2 vazen een tak en,3 pioenrozen. Ze lijken op realistische bloemen. Wel even wennen om ze goed te zetten. Dat is ervaring hebben in bloemschikken hahah!! Maar prachtig om te zien.staat mooi! Erg blij mee, echt bloemen zijn vaan na een week al weg.
Eine gute Verpackung und tolle Ware ,es…
Eine gute Verpackung und tolle Ware ,es ist gut das die Decoration-Rinde nochmal gegeben hat......
Snel en efficient
Snel en efficient.
En vooral ook zorgvuldig verpakt en mooie kwaliteit geleverd
Vlotte, goede levering
Goed ingepakt, snelle levering en precies volgens foto. Prachtig!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.