Snelle levering en goede kwaliteit en prijs... (dat laatste is ook van belang, maar niet het belangrijkste) Mooi assortiment, en goede service
Veja o que dizem as avaliações
Fijne ervaring, ik raad deze verkoper aan: Ik heb via Bol bij verkoper Outdoor Food de drinkfles Lifestraw Go 2.0 met waterfilter besteld omstreeks 2-2024 welke netjes volgens bestelling geleve... Ver mais
Mooie webshop met een ruim assortiment voor outdoor en kamperen. De site is overzichtelijk en veel goede merken op voorraad. Zeker een aanrader voor liefhebbers van outdoor gear!
Ik bestelde 2 blauwe Sea To Summit cups en ik krijg ipv 2 een blauwe en een oranje. Dat is niet wat ik bestelde. Maar in het contact wordt het prima opgelost. Dank jullie wel.
Detalhes da empresa
Outdoor-food is het perfecte bedrijf voor elke outdoor-liefhebber die op zoek is naar de beste apparatuur en benodigdheden voor het bereiden van heerlijke maaltijden in de natuur. Wij bieden een uitgebreide selectie van outdoor-kookgerei, kooktoestellen en voedselbereidingsaccessoires van de hoogste kwaliteit, waardoor we dé one-stop-shop zijn voor al jouw outdoor-kookbehoeften.
Informações de contato
Cornusbaan 67A, 2908KB, Capelle aan den ijssel, Holanda
- 06-46204601
- info@outdoor-food.nl
- outdoor-food.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Uitstekende service
Ik heb gebeld omdat een product wat ik bij hun gekocht had niet werkte naar behoren. Ze hebben me goed te woord gestaan en heel fijn geholpen, zodat ik optijd voor mijn vakantie een vervangend product in huis had. Uitstekende klantenservice!
Garantie
Langer geleden bij deze winkel een kooksysteem aangeschaft wat helaas wat kuren begon te vertonen. Klantenservice een mail gestuurd en binnen no-time een reactie met het verzoek het kooksysteem op te sturen onder garantie. Uiteindelijk een nieuwe gekregen die ik nu weer kan gebruiken in de aankomende vakanties. Echt een aanrader wat betreft de service. Verder de prijzen over het algemeen scherp en een breed assortiment. Ga zo door!
All good voor Outdoor Food
Over het bedrijf én de mannen daarachter kan ik werkelijk waar niets anders zeggen dan tóp. Zowel de service, als de communicatie en de producten zijn top. Naast de goede communicatie richting ons als klant, is de communicatie naar ons als partner voor de content creatie op hun kanalen ook perfect. Kort op de bal en duidelijk in verwachtingen en ideeën. Al met al enkel en alleen positieve woorden over de heren van Outdoor Food te melden. Ronduit TOP.
Net voor vertrek op bikepacking trip…
Net voor vertrek op bikepacking trip met mijn vader had ik mijn nieuwe Jetboil Flash aangesloten, maar helaas bleek de brander niet te werken (waarschijnlijk een productiefoutje).
Outdoor Food stelde via e-mail voor om de brander door de fabrikant te laten onderzoeken en repareren. Omdat mijn reis al bijna begon, was dat voor mij geen optie.
Via WhatsApp contact gezocht met Outdoor Food, waarna een medewerker me direct belde. Zonder gedoe stuurden ze meteen een nieuwe op!
Echt knap hoe dit kleinere bedrijf zo meedenkt in oplossingen, goed bereikbaar is en bovendien oog heeft voor duurzaamheid.
Complimenten voor de dames (en heren) van Outdoor Food!

Goede klantendienst
Erg goed geholpen door de klantdndienst na een probleempje bij de levering. Aanrader

Uitstekende klantenservice
Ik heb een bestelling geplaatst voor mijn dochter, maar ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld. Toen ik belde om dit te melden, had ik een zeer positieve ervaring. De medewerker aan de telefoon was vriendelijk en hielp me snel en efficiënt. Het probleem werd goed opgelost en mijn dochter was uiteindelijk erg blij met de juiste bestelling. Ik waardeer de uitstekende klantenservice en zal zeker weer bestellen!!!!
Top bedrijf!
Ik heb een heel goed ervaring gehad met het bestellen bij het bedrijf, mijn bestelling is gelijk na 1 dag voor m’n deur! Zelf bestel ik vaker bij het bedrijf en ze hebben me nooit teleurgesteld. Echt een top bedrijf!👍
Zeer tevreden
Ik ben een enorme fan van Outdoor-food! Ik heb hier al meerdere producten gekocht en ben altijd ontzettend tevreden geweest over de kwaliteit en de service. Het personeel is deskundig en vriendelijk, en ze nemen echt de tijd om je te helpen bij het vinden van de juiste uitrusting.
Maar mijn laatste ervaring overtrof alles. Tijdens een solotocht in de bergen raakte ik verdwaald en kwam ik zonder water te zitten. Na een paar dagen begon ik de wanhoop nabij te raken. Gelukkig had ik de compacte LifeStraw waterfilter van Outdoor-food bij me. Hiermee kon ik zelfs troebel water uit een beekje filteren en zo mijn dorst lessen. Ik weet zeker dat deze waterfilter mijn leven heeft gered.
Ik kan Outdoor-food niet genoeg aanbevelen. Ze verkopen niet alleen geweldige producten, maar ze geven je ook de zekerheid dat je voorbereid bent op elke situatie. Dankzij outdoor-food ben ik nog meer gaan houden van de natuur.

Super!
De verzending was snel, klantenservice is top! Ik had een vraag over een product en kreeg binnen enkele uren een vriendelijk en behulpzaam antwoord. Al met al een goede webshop die ik zeker aan kan raden. Ik kom hier graag terug voor mijn volgende aankopen!
Leuke showroom
Leuke showroom, ik was in de buurt en heb gelijk even wat handige spullen gehaald voor mijn volgende tripje de natuur in! Niet heel groot, maar het enthousiasme van beide jongens was heel fijn.
Handig voor vakantie
De lifestraw is de volgende dag bezorgd. Op vakantie in Bali heb ik hem dagelijks gebruikt om gewoon uit de kraan te kunnen drinken tijdens mijn zwangerschap.
Kwalitatieve inklapbare steelpan
We hebben een steelpannetje gekocht om uit te proberen in onze camper
Zeer goede kwaliteit en in klapbaar dus bespaard ruimte
Volgende aan koop is een fluitketel
Hele fijne webwinkel
Hele fijne webwinkel, met een mooi compleet assortiment. Ook de showroom is erg leuk om rond te kijken!
Mooie winkel in Capelle aan den IJssel
Mooie winkel in Capelle aan den IJssel, vakkundig advies gekregen voor mijn trip, een Jetboil en een lifestraw gekocht. Ik kom zeker na mijn vakantie terug voor het kopen van de noodpakketten.