Vriendelijk, eerlijk, goede prijzen en transparant. Hadden een inbouwvaatwasser gekocht die helaas te klein bleek voor onze keuken. Kon zonder problemen terug. Hadden graag daar een grotere gekocht ma... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik ben tevreden over mijn aankoop. Het product kwam snel aan en was zoals beschreven. De communicatie verliep goed en de prijs was aantrekkelijk. Een positieve ervaring en ik zou hier opnieuw bestelle... Ver mais
Detalhes da empresa
Outlet Loket lost overstockproblemen op door bedrijven te ontzorgen en overtollige voorraad snel en effectief te verkopen. Daarnaast kopen we zelf partijen in, waardoor we onafhankelijk opereren en altijd een breed aanbod hebben. Voor consumenten bieden we kwaliteitsproducten aan tegen scherpe, gereduceerde prijzen, wat zowel bedrijven als klanten voordelen oplevert.
Informações de contato
Zutphen-Emmerikseweg 75-B, 7223 DA, Baak, Holanda
- +31 8 52 12 92 40
- info@outletloket.nl
- outletloket.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Prima geholpen en geregeld
Prima geholpen en geregeld. Enthousiaste mannen. Aanrader
Goede prijs en snelle levering van mijn…
Goede prijs en snelle levering van mijn nieuwe Bosch boormachine, thx!
alles goed en snel geleverd .
Prettige e mail communicatie prijs…
Prettige e mail communicatie prijs kwaliteit verhouding in orde!
Volgende keer weer bij outlet loket eerst kijken!
Top product voor een mooie prijs en…
Top product voor een mooie prijs en snelle verzending
Nog niet gebruikt.
Snelle levering goed en overzichtelijk…
Snelle levering goed en overzichtelijk site
Kwalitatief goed spul voor erg mooie prijzen!
Op zoek naar een papiersnijder (Bosch) op accu, stuitte ik op de site van Outlet-Loket. Uitgebreide site en dus ook mijn snijmachine gevonden. Nieuw, compleet met accu's en oplader en in L-Boxx voor een werkelijk fantastische prijs! Even via Whatsapp contact gezocht en vrijwel direct een antwoord gekregen. Volgende dag geleverd! Zeer aan te raden.
Fijn bedrijf
Goede prijs!
Helaas was ons item defect, kon ik zonder problemen retourneren en netjes ons aankoop bedrag terug gekregen.
Prettige communicatie.
Mooie Etna inbouwkoelkast gekocht
Mooie Etna inbouwkoelkast gekocht
Bij outlet loket.
Snel geleverd voor een super mooie prijs.
Zeer goed geregeld.
Koelkast werkt super.
De prijzen zijn lekker laag en de…
De prijzen zijn lekker laag en de levering was snel.
Works for me
Hogedruk reiniger.
Hoge druk reiniger op zaterdagavond besteld.
Op maandag al geleverd.
Goed verpakt en alles in orde.
Snelle levering.
Nieuw produkt voor scherpe prijs.
Bestelling Oven
Oven aangeschaft ging in begin moeizaam, bank blokkeerde de betaling. Bank gebeld betaling gedeblokkeerd. Na de bestelling kreeg een bevestiging dat de oven de volgende dag in de middag zal worden bezorgt. Dit lukte niet ik heb gebeld en de chauffeur heeft de oven alsnog op dezelfde dag 's avonds bezorgd.
Verder prima oven voor een aantrekkelijke prijs.
Een voordelig nieuw apparaat met een maar
Prima is de prijsstelling en snelle verzending een nieuwe boorhamer die doet wat die doen moet.
Als minder ervaar ik de niet echt nieuwe uitstraling of het apparaat jaren in een stelling heeft gelegen en nu haastig in een box is gestopt en met wat plastic is ingepakt.
Helaas ook het ontbreken van de gebruiksaanwijzing en accessoires.
Maar het gaat tenslotte om het apparaat dat werkt zonder gedoe en dat is de bedoeling.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.