Ontzettend leuk om op deze manier, in dit geval, de stad waarin je woont op een andere manier te ontdekken.
Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!
Stationsplein 16, 4811BB, Breda, Noord-Brabant, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Een leuk bij deze tijd passend verhaal, gezellige straatjes van Breda waar we normaal niet snel langs zouden gaan en afwisselende raadsels! Ook leuk dat je kon kiezen tussen basis of uitdagende raadsels, wat maakt dat het voor eenieder toegankelijk is. De instructies/looproutes waren ook lekker duidelijk. We hebben inmiddels meerdere steden gedaan; op naar de volgende!

Resposta da Outsideescape - Breda
we hebben met enkele familieleden de escaperoute in Breda gedaan. Geweldig leuke manier om bekende plekken en verborgen hoekjes van de stad te ontdekken. De opdrachten waren gevarieerd en uitdagend en de ontknoping verrassend. Erg van genoten!

Resposta da Outsideescape - Breda
We hebben een leuke middag gehad, maar we vonden de route rommelig. Voor ons gevoel liepen we niet een ronde, maar meerdere keren over hetzelfde stuk en op en neer, zagen dus vaker iets wat we al gezien hadden. Jammer, dat was bij vorige tours die we gegaan hebben, wel beter en mooier. Route viel dus tegen. Het spel blijft wel leuk

Resposta da Outsideescape - Breda
Leuke route door Breda! Ik kom zelf uit Breda maar het was zelfs voor mij superleuk om te doen.

Resposta da Outsideescape - Breda
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.