Outsideescape - Denbosch Avaliações 8

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Hooge Steenweg 29, 5211 JN Den Bosch, Noord-Brabant, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super toffe ervaring.. Heel duidelijke omschrijving tot aan het begin van de route en vanaf daar was het één en al leuk, mooi, goed nadenken, echt teamwork, superleuk met de kids, want je kon ook ee... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We hebben Den Bosch gedaan, een erg leuke escape, we hebben de uitdagende gedaan, helaas konden we 1 opdracht niet doen omdat er een beeld was weggehaald, maar zeker een aanrader, een mooie stad!!

Detalhes da empresa

1. Trilha de Caminhada
  2. Centro de Entretenimento
  3. Entretenimento para Empresas
  4. Operador de turismo
  5. Atração turística

Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!

Informações de contato

O TrustScore é 4 de um total de 5

8 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

We hebben Den Bosch gedaan

7 de dezembro de 2024

Resposta da Outsideescape - Denbosch

Dank je wel voor jullie review. Helaas verdwijnen er soms voorwerpen die we in de route gebruiken. Bedankt voor het doorgeven, dan kunnen we een alternatieve puzzel verzinnen.
Fijn dat jullie ondanks het missen van deze puzzel een gezellig escape hebben gehad.

Outside escape den bosch

Wij hebben de outside escape in Den Bosch gedaan en een top dag gehad! De tour zit goed in elkaar. Allemaal interessante weetjes onderweg en plekken waar je normaal nooit zou komen. In 4uurtjes hebben we de tour gelopen, geluncht en zelfs nog wat winkels meegepakt. Erg leuk!

26 de outubro de 2024

Resposta da Outsideescape - Denbosch

Dankjewel!. Dat klinkt als een gezellige dag. Misschien zien we jullie nog eens terug in een andere stad?

Super toffe ervaring..

Super toffe ervaring..
Heel duidelijke omschrijving tot aan het begin van de route en vanaf daar was het één en al leuk, mooi, goed nadenken, echt teamwork, superleuk met de kids, want je kon ook een niveau kiezen.
Heel slim gedaan en we kwamen op plekjes waar we nog nooit waren geweest en zagen hoekjes van de stad die we anders niet hadden gezien.

24 de outubro de 2024

Resposta da Outsideescape - Denbosch

Dankjewel! Fijn om te horen dat jullie allemaal hebben genoten van de Outside Escape in Den Bosch.

Meidenweekend Den Bosch

We hebben een top tour door de stad Den Bosch gehad. Je komt op plekken waar je normaal niet zomaar komt en nog met leuke opdrachten/raadsels ook. Echt een aanrader.

12 de outubro de 2024

Resposta da Outsideescape - Denbosch

Dankjewel! Wat fijn dat jullie een topervaring hebben gehad met de outside escape in Den Bosch.

Het was een erg leuke outdoor escape in Den Bosch

Het was een erg leuke outdoor escape in Den Bosch, je komt op andere plaatsen, leert nog wat over de stad en je kijk is heel anders.

27 de setembro de 2024

Resposta da Outsideescape - Denbosch

Fijn dat jullie hebben genoten van de Escape in Den Bosch! Dank je wel.

Met Outside Escape kom je achter bijzondere stadsweetjes

Samen met mijn zoon (16) Outside Escape Den Bosch gedaan. Gekozen voor de uitdagende versie, en dat hebben we geweten! Aantal raadsels kregen we zelfs met de hints niet opgelost, en bij sommige 'opdrachten' echt lang gezocht naar het juiste antwoord, want 'opgeven was geen optie'. Misschien was met 2en de basis versie uitdagend genoeg geweest. Zo leuk om een stad op andere manier te leren kennen. Echte aanrader!

30 de abril de 2024

Resposta da Outsideescape - Denbosch

Dankjewel voor je review! Ja, het kan zeker best lastig zijn de juiste oplossingen te vinden. We passen de raadsels voortdurend aan a.d.h.v. de feedback die we krijgen. Den Bosch uitdagend was inderdaad behoorlijk pittig.
De basis versie is goed te doen, die heb ik laatst nog gelopen :-D!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.