Wat een geweldige service levert Marcel mwt Ovenclean…
Wat een geweldige service levert Marcel. Onze oven is weer als nieuw. Ditmaal ook de afzuigkap laten reinigen. Deze glanst ook weer als nieuw. Marcel, reuze bedankt weer.
Tom is a very nice person and the job is great. My oven looks new, before I could not use it. I recommend it!
Ik dacht dat zal wel oven weer als nieuw. Maar het is echt zo. Na het schoonmaken door Ovenclean is mijn oven echt weer als nieuw. Alles keurig netjes achtergelaten.
Zelf niet goed mijn combi oven bijgehouden met schoonmaken. Daarna van alles geprobeerd om het weer goed te krijgen; mislukt. Toen de roomboter ontploft was dacht ik; tijd voor de professionals. Beste beslissing ooit. Wist niet dat ik zó gelukkig kon worden van een schone oven. Hij is echt weer als nieuw! Ook de bakplaat heeft hij schoon kunnen krijgen, terwijl ik op het punt stond hem weg te gooien. Ook als nieuw. Dikke aanrader.
Marcel is supervriendelijk en heeft topwerk geleverd. Blijft rustig en werkt heel netjes. Legt heel goed uit wat hij gaat doen. Mijn oven en afzuigkap zien er zo goed als nieuw uit nu.
I can highly recommend OvenClean.Nl
Marcel arrived ahead of time, worked quietly and without creating a mess.
Our oven really needed a lot of baked in grease removal and it now looks like it's brand new!
Great price and great service - Thank you
Marcel heeft net mijn oven en afzuigkap gereinigd. En ook nog vaatwasser gereinigd. Ben hier heel erg blij mee. Over 6 maanden laat ik het doen.
Onze 20 jaar oude oven binnen no-time weer als nieuw. Marcel was mooi op tijd en reageert snel op je mail. Je oven een schoonmaakbeurt nodig? Neem contact op met dit bedrijf. Je krijgt hier waar voor je geld !!
Marcel heeft zojuist onze oven schoongemaakt en echt onvoorstelbaar: hij ziet eruit als nieuw! Supervriendelijke man, werkt heel netjes, laat alles netjes achter en levert echt goed werk. Heel blij mee, dankjewel Marcel!
Super aardige medewerker en de oven is weer als nieuw! Ik raad dit bedrijf aan.
Echt, ik ben super blij.
Als je ziet hoe mijn ovens er eerst uitzagen, echt vies, met name tegen het plafond. Nu echt weer super schoon, ze zijn nieuw. Daarnaast ook de afzuigkap laten doen en de vaatwasser deed hij er gratis bij.
Maar alles is zo schoon 😊
Marcel ook een echt aardige vent, en alles was weer opgeruimd naderhand, zelfs de vloer maakte hij weer schoon.
Onze oven en afwasmachine glimmen, na 12 jaar weer als nieuw! Superblij mee voor een hele scherpe prijs!
Wat. Een. Topservice! Wij hadden wellicht de vieste oven van Nederland met vlekken die jarenlang waren ingebrand. Na 2 uur hard werken is het resultaat verbluffend. We hebben een zo lijkt het compleet nieuwe oven teruggekregen. Alsof Marcel met spoed nieuwe onderdelen voor onze oven had besteld.
Niet geheel onbelangrijk: Marcel was enorm vriendelijk, op tijd, en er werd vrijwel direct gereageerd op e-mails.
Hartstikke top! Bedrijf heeft ooit vrienden met ingebrande aluminiumfolie in de oven letterlijk ‘uit de brand’ geholpen en ook onze dubbele oven en 6 pits gasfornuis dat we in onze nieuwe woning met veel aanslag aantroffen is weer helemaal als nieuw. Hele redelijke voorrijkosten ook. Gezellige jongen met vlotte babbel die ook alles netjes heeft achter gelaten. Dikke aanrader!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.