Yderst serviceorienteret personale
Jeg har handlet hos Ordrup Værktøjsmagasin igennem de seneste 10 år og har altid oplevet en yderst kompetent og serviceorienteret rådgivning.
Jeg kan klart anbefale dem.
Yderst serviceorienteret personale
Jeg kan klart anbefale dem.
Kan varmt anbefale denne hjemmeside. Sødeste og meget hjælpsomt personale.
Jeg er ikke den store haj til rørholdere, så jeg fik en god ekspertise fra ovmbeslag.dk, hvorefter at de fik sendt ordren samme dag. Super god service! :)
Jeg vil sige at jeg er meget tålmodig og samarbejdsvillig og jeg sørger altid for at få alle detaljer på plads, så dem jeg sprøger til råds, eller bestiller varer hos har de bedste forudsætninger for at levere de korrekte varer til mine behov. Men hold nu op en rusjebane af henholdsvis alt for lange svartider, dårlige undskyldninger, underlig toneleje på telefonen og mere til...
Jeg håndterer selv kunder i samme stil over telefon, mail mm. og forstår simpelthen ikke hvordan OVM/OVMbeslag kan være så ligeglade og kort luntede over for deres kunder.
Ville dog sige at de gange jeg ringede var samtalen i et godt toneleje, men efter samtalen var endt gik der flere dage/uger før jeg hørte retur.
Efter mange ganges ventetid og mails frem og tilnbage, for ikke at nævne produkter som ikke passer til det jeg skal bruge. Så vælger jeg at kontakte OVM/OVMbeslag for at sende mine varer retur. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke havde læst handelsbetingelserne igennem mht. deres returordning. Jeg har det bedre med at tale med folk. Så jeg ringer flinkt og spørger ind til om jeg kan få et returlabel, eller hvordan deres politik fungerer.
Jeg bliver med det samme mødt af sur toneleje som beskylder mig for at det er forkerte varer og at tingene ikke hænger sammen. Jeg kan mærke at det hurtigt ender i et fuldstændig unødvendigt toneleje og jeg kan nærmest ikke få et ord indført, nu hvor jeg har sagt at ejg gerne vil sende alle varerne retur grundet mine oplevelser. Jeg får endda at vide at jeg har været en besværlig kunde?!
Måske, hvis OVM/OVMbeslag havde læst min super udførlige bestilling igennem fra start, samt svaret inden for 24-48 timer som alle andre webshops i dagens danmark, så havde jeg ikke stået her med en 1 stjernet anmeldese....
Jeg blev anbefalet OVM/OVMbeslag gennem en anden kontakt og jeg har ikke engang lyst til at fortælle om min oplevelse da jeg synes den er så langt ude og pinlig set fra OVM/OVMbeslags forretning af....
Hvis de fortsætter med at behandle deres kunder på denne måde, så kan man vel ikke undgå dårlig omtale tænker jeg.
Ingen undskyldninger fra OVM/OVMbeslag, ingen bekalgelser over situationen eller NOGET som helst. Det er direkte dårlig forretning.
Jeg valgte at anvende Villahus i stedet for som prismatcher alle greb og som har LANGT bedre support. Både faglighed og kundeforståelse....
Villahus 10 stjerner. OVM/OVMBeslag -10 stjerner...
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.