OWLTRA Avaliações 44

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eerder review is van 21 aug 2025 was dit: Muizenval is succes. Rattenval (nog) niet. Vervolg op 5 juni 2026; verkopers meermalen gevraagd om uitleg hiervan: aas wordt weggehaald zonder... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over mijn elektrische muizenval. Makkelijk in gebruik en na 1 avond al de muis te pakken. Duidelijke instructies, makkelijk te legen en tevens een duidelijke indicatie wanneer het wat... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dedetizadora

Bescherm jouw huis tegen knaagdieren met onze professionele ontwikkelde vallen

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

44 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eerder review is van 21 aug 2025 was…

Eerder review is van 21 aug 2025 was dit:
Muizenval is succes. Rattenval (nog) niet.

Vervolg op 5 juni 2026;
verkopers meermalen gevraagd om uitleg hiervan: aas wordt weggehaald zonder rat te hebben gevangen. Of rat wordt wel gevangen en dan is aas toch weg. Ra, ra, ra.

Bij leverancier in USA zou het antwoord gehaald kunnen worden, maar de Nederlandse distributeur is ondanks herhaalde vragen te laks daarvoor. Verzinnen wel een onzinverhaal: het ligt allemaal aan mij, "omdat ik de rattenval buiten zou hebben geplaatst". Dan functioneert hij niet.

Ik heb zoiets raars nooit beweerd in mijn e-mails. Maar de firma leest mijn e-mails zoals het hen uitkomt en verzint zoiets zelf. De rattenval is namelijk in de schuur geplaatst. Daar heb je het meest kans op succes. En daar merkte ik dat verdwijnen van het aas op. Dus allemaal binnenshuis gebeurd. Dat verzinsel van "buiten gebruiken" is een wanhopige poging om van mijn gevraag af te zijn.

Conclusie: Geen deskundige medewerkers die allervriendelijkst alleen de kassa kunnen aanslaan. Dat weerhoudt mij wel om een nieuwe bestelling te plaatsen. Als u zich voorneemt om geen vragen te stellen over het product, dan kunt u het aanschaffen, maar mijn enthousiasme is verdwenen.

5 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

De OWLTRA Rodent Trap ERZ-50 is een topper

De OWLTRA Rodent Trap ERZ-50 is een topper. De ingebouwde infrarode sensoren maken deze val zeer effectief. Ik vind het ook een zeer diervriendelijke oplossing. Het dode knaagdier heeft geen verwondingen en is makkelijk te verwijderen zonder het aan te raken. S’avonds geplaatst en de volgende morgen kon ik de val ledigen. Een echte aanrader!

26 de abril de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestelling niet ontvangen

Ik heb een bestelling geplaatst voor een familielid. Die is niet afgeleverd, of in ieder geval is het onbekend voor ons waar deze is afgeleverd. Bij navraag heb ik daar 1 keer een antwoord op gekregen (wat positief is), maar nu blijft het stil terwijl het nog steeds niet opgehelderd is (wat niet positief is). Dus eigenlijk geen goede ervaring. Misschien dat dit nog opgelost gaat worden, maar we zijn inmiddels ongeveer een maand verder dus ik verwacht er eigenlijk weinig meer van.

7 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De beste investering tegen ongedierte ⭐⭐⭐⭐⭐

​"Super blij met deze aankoop! De Owltra elektrische muizenval doet precies wat hij belooft. Sinds we hem hebben geplaatst, hebben we direct resultaat gehad. Het mooiste is dat de muis op een snelle manier wordt gedood, waardoor er geen sprake is van leed zoals bij traditionele klemmen of lijmplanken.
​Het gebruiksgemak is top:
​Indicator: Het led-lampje laat direct zien wanneer je beet hebt.
​Hygiëne: Het legen van het toestel gaat heel vlot en zonder knoeien.
​Design: Het ziet er netjes uit en is makkelijk te plaatsen.
​Echt een topapparaat!"

8 de janeiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Er staat rattenval echter er kan geen…

Er staat rattenval echter er kan geen rat de val in deze is voor muizen

24 de fevereiro de 2025
logotipo da OWLTRA

Resposta da OWLTRA

Beste Metten,

Ik zie dat u een muizenval heeft besteld en geen rattenval. Het is dus logisch dat deze niet geschikt is voor ratten. Ik adviseer u om goed naar de productomschrijving te kijken voordat u een beoordeling plaatst. Mocht u een rattenval nodig hebben, dan help ik u graag verder.

Owltra

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super effectief en makkelijk in gebruik!

De elektrische muizenval van Owltra doet precies wat het belooft. Binnen een dag was de eerste muis al gevangen. Snel, veilig en hygiënisch zonder gedoe. Een aanrader voor iedereen met een muizenprobleem!

15 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een lijdensweg voor muizen, ongeschikt voor het beoogde doel.

Ik heb de tunnelval aangeschaft omdat de site schrijft: "Daarnaast zorgt de tunnelval voor een snelle dood, waardoor de muis geen pijn zal ervaren."
Ik heb in korte tijd 2 muizen gevangen met deze val, maar ze leefden nog beide keren, dus helemaal geen snelle dood. Inmiddels heb ik ze na 2 dagen gebruikt te hebben bij het grofvuil gedaan, want ze hoeven niet onnodig te lijden.

30 de outubro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.