Jag har fått hjälp av Ilona i arbetsrättsliga frågor och är mycket nöjd med stödet jag fått. Hon tog mitt ärende på största allvar, gav professionell vägledning och hjälpte mig att vidta rätt åtgärde... Ver mais
Från första kontakten kände jag mig lyssnad på och tagen på allvar. Allt förklarades på ett tydligt och pedagogiskt sätt, vilket gjorde att jag kände mig jätte trygg genom hela ärendet. Engagemanget o... Ver mais
Kan varmt rekommendera Ilona. Hon tar sig tid, hon lyssnar och är ytterst professionell. Hon hjälpte mig få upprättelse i en väldigt infekterad konflikt på jobbet. Det jag också uppskattade med henne... Ver mais
Nybrogatan 6, 114 34 , Stockholm, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Jag har vid flera tillfällen anlitat Oyaljuridik och är oerhört nöjd med all den vägledning och hjälp vi har fått. De besitter juridisk kompetens på högsta möjliga nivå. Kan varmt rekommenderas.

Resposta da Oyal Juridik
Ilona hjälpte mig i ett ärende med arbetsgivaren och var väldig professionell samt medkännande! Tack så mycket för ditt råd och stöd Ilona!

Resposta da Oyal Juridik
Extrem nöjd med hjälpen jag fått.
Snabb återkoppling med effektiv lösning som alltid

Resposta da Oyal Juridik
Stort tack för all hjälp och vägledning Ilona!
Din professionalism, tålamod och omtanke har gjort en stor skillnad, och jag är oerhört tacksam för att du tog dig tid att hjälpa mig i mitt ärende på bästa sätt. Kan varmt rekommendera henne.

Resposta da Oyal Juridik
Illona är mycket professionell och korrekt i sin hjälp, bestämd och saklig samtidigt som hon har en enorm värme och förståelse för sina klienter
Skulle rekommendera henne varmt otroligt nöjd

Resposta da Oyal Juridik
Så tacksam för er hjälp med vårt fall, nöjd med ett lyckosamt utfall, anlitar er absolut igen.

Resposta da Oyal Juridik
Jag rekommenderar Ilona Oyal starkt, hon är varm i sitt bemötande och jag kände mig trygg med henne. Hon tog sig tiden att lyssna på mitt ärende och hade ett genuint intresse över mitt fall, när hon tog över som mitt ombud kunde jag äntligen släppa stressen som byggt upp inombords. Hon kommunicerade med mig längst hela vägen och jag är väldigt tacksam över hela upplevelsen.
Tack
Trendelina

Resposta da Oyal Juridik
Mycket trevlig och kunnig, fick den hjälp jag kunde få.. Tänkte även på kostnader osv så det inte skulle skena iväg.. tänker på klienten mer än plånboken..

Resposta da Oyal Juridik
Bolaget hade bekymmer med en fd anställd, så vi kontaktade henne.
Oyaljuridik är väldigt proffsiga, noggranna och ärliga.
Med deras hjälp så blev kostnaderna betydligt lägre än om inte anlitat dem.
Kan med varm hand rekommendera Oyaljuridik.

Resposta da Oyal Juridik
Arbetsrättsexperten/Rive/Oyal Juridik är alla samma ursprung, de blåser sina klienter totalt med löfte om att de kommer vinna mot arbetsgivaren trots att de inte kan ett dugg om arbetsrätt eller domstolsprocess. Anlitade dem när jag blev uppsagd men blev fullständigt totallurad.. de leker med utsatta människors liv. Domaren sa åt mig att ta en förlikning men jag blev lurad av juristen att jag skulle vinna, så gick inte med på det. Ångrar verkligen det idag… Skuldsatt med rättegångskostnader upp över öronen. Finns en anledning att de endast är jurister och inte har advokattitel, de kommer aldrig in i advokatsamfundet på grund av sina metoder och bedrägerier
Se flaschback och SVT dokumentären skamlös.
She is very unprofessional and money minded. Worst services ever

Resposta da Oyal Juridik
OMG,stay away from Ilona Oyal. She's a scammer, she doesn't do her job but she wants to be paid. If she would at least do her job and work in your favour... but she has has no interest in solving people's cases.
From her 1st call to the last one I had with her, I cannot even describe u how she changed like she had no idea what she was doing.
why lying if u cannot or don t know the laws? for money?! how long u think it's gonna last this scam?!
just stay away from her business, she delivers nothing, and I m sure now she didn't even look at my case properly but just sent some emails back and forth

Resposta da Oyal Juridik
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.