De levering duurde een week langer dan aangegeven werd bij de bestelling. Bij navraag per mail over de levertijd werd niet gereageerd. Het slapen in de ozybag bevalt niet, te benauwd. Er wordt wederom... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
In januari besteld, snel binnen gekregen. Product viel tegen, contact gehad we moesten het een kans geven. Helaas was de slaapcocon al binnen 5 dagen stuk. Contact gehad en teruggestuurd. Niks meer... Ver mais
Na jaren van ernstige slaapproblemen tot het academisch ziekenhuis aan toe! Slaap ik met ozysleep bijna een hele nacht! Voor mij een wonder uitvinding!! Doorgegeven aan mijn huisarts. Ook hij gaat het... Ver mais
Hallo Hiermit vergebe ich dem Ozybag 5 Sterne! Für sie neurodiversen Menschen, ob ADHS oder aus dem Spektrum: wem eine Gewichtsdecke schon gut tut, dem kann der Ozybag richtig helfen: umspannend... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Ozysleep
Je krijgt van ons 14 nachten de tijd om de Ozybag uit te proberen. Kom je er binnen 14 nachten achter dat de Ozybag toch niets voor jou is? Geen probleem, dan kan je eenvoudig retourneren.
1 jaar garantie
Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, krijg je minimaal 1 jaar garantie op je bestelde producten. Gaat er binnen deze periode iets stuk? Geen probleem! We zullen je dan een nieuwe toesturen.
Eindelijk een goede nachtrust
De Ozybag zorgt voor constante compressie maar is tegelijkertijd ook super rekbaar, zo geniet jij van de perfecte compressie om sneller, dieper én langer te slapen.
Bekijk de website Contact
Informações de contato
Nautilusstraat 6, 7821 AH, Emmen, Holanda
- info@ozysleep.com
- ozysleep.com
Respondeu a 61% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Mij bevalt de ozysleep niet
Mij bevalt de ozysleep niet. Maar gelukkig staat er op de website dat je gratis 14 dagen mag proefslapen. Of toch niet?
Bij het retourneren staat: Het retourbeleid is alleen van toepassing op ongeopende/ongebruikte artikelen die niet langer dan 14 dagen geleden gekocht zijn via onze eigen website.
Hoe zit dat dan met gratis proefslapen???

Ozysleep junior
Köpte en ozysleep junior till vår 6åring. Fantastiskt! Han somnar fortare och sover bättre. Skönt svalt material. Lätt att tvätta.

Spedizione rapida
Spedizione rapida
Ho acquistato l'OzyBag perché la coperta ponderata era troppo calda. L'OzyBag è fantastica! Non soffro più il caldo e dormo in modo più tranquillo e profondo.

Resposta de Ozysleep
Bel sito con informazioni chiare e…
Bel sito con informazioni chiare e onsegna veloce.
L'OzyBag è meravigliosamente morbida al tatto, di ottima qualità. Purtroppo ho dovuto restituirlo! Il servizio clienti mi ha aiutato molto con il processo di reso.

Muy bueno
Muy buena calidad, precio justo y super cômodo, lo recomiendo mucho

Resposta de Ozysleep
Even wennen maar dan echt zalig en onmisbaar! De Ozybag heeft mijn slaapkwaliteit oprecht verbeterd.
De Ozybag van Ozysleep is een heerlijk product dat mijn slaapkwaliteit enorm heeft verbeterd! Echt nog meer dan ik had gehoopt en verwacht. Eerlijk is eerlijk, je moet even wennen aan de Ozybag, het is een totaal andere manier van slapen. De Ozybag geeft een heel geborgen gevoel maar je ligt zeker niet 'opgesloten'. Je kunt je goed bewegen maar je ligt een stuk rustiger. Het was niet meteen een groot succes, mijn lichaam moest echt wennen. Geef het dus even de tijd! Je mag het product twee weken proberen en dan nog retourneren. Dat was in mijn geval niet nodig. Ik heb het rustig opgebouwd en ook wel even gezocht naar de voor mij beste manier van gebruik. Gezien het winterseizoen gebruik ik de Ozybag in combinatie met een dekbed en dat is zeker niet te warm. Ik kan nog niet oordelen over gebruik in de zomer. Het wennen duurde een kleine twee weken maar daarin ben ik van een slechte nachtrust (onrustig en heel vaak wakker) naar ca. 7 uur slaap gegaan en dat is echt een enorme verbetering. De Ozybag is uitstekend te wassen (volg de richtlijnen!) en blijft onveranderd goed. Hij droogt echter niet snel dus houd daar rekening mee of schaf meteen een tweede aan. Extra prettig vind ik het dat hij heel klein opvouwt (formaat t-shirt) en daardoor gemakkelijk mee te nemen is. Zo slaap je in een ander bed (bijvoorbeeld hotel) net zo fijn als thuis.
De levering verliep bij mij niet helemaal vlekkeloos, maar dat werd snel en adequaat opgelost door de customer service. Ook mijn vragen werden snel beantwoord.
Verbeterpuntjes:
- de voetenzak vind ik niet super comfortabel, maar dat is misschien persoonlijk
- er zit geen gebruiksaanwijzing bij, maar je kunt wel veel vinden op de website en krijgt via de mail vrij gemakkelijk contact met de customer service.
Wat mij betreft is de Ozybag echt een aanrader.

Slecht
Op 8/11/24 een bestelling gedaan, dacht, handig voor mee op vakantie, maar heb nog steeds niks binnen. 12/11 een verzendings update gehad via de mail, maar tot op heden niks binnen. Klantenservice is niet te bereiken. Krijg geen reactie. Zeer slecht dit en ik vind het een hoop geld voor niks! Ik ben niet tevreden!
Niets ontvangen, geen contact klantenservice
9 november bestelling gedaan.
Bij bestellen staat voor 21:00 uur besteld morgen in huis.
Melding van verzending ontvangen via de mail op 11/11.
Track geeft aan dat het is afgehandeld maar heb niets ontvangen.
Cozy gemaild, maar geen reactie.
Update: 14/11 reactie Cozy ontvangen dat het helaas vanuit een verkeerd magazijn is verzonden.
(in plaats vanuit ons magazijn in Emmen), komende week zal de bestelling aankomen in Nederland, waarna hij als het goed is binnen 5 werkdagen geleverd zal gaan worden.
Vervolgens een mail met nieuwe volg status waarop te zien is dat het onderweg is.
Huidige status 18/11 nog niets ontvangen.
Koestering.
De ozysleep geeft een veilig en gekoesterd gevoel voor mij; alsof ik helemaal omhuld wordt en vastgehouden op een zachte wijze; heel fijn!

Resposta de Ozysleep
Goede informatie en service.
Goede informatie en service.
Voor mijn dochter 2 ozysleep besteld. Wat ben ik blij dat ze ook voor kinderen hebben. Mijn dochter slaapt nu veel beter.

1maat voor iedereen
Het is waar, het artikel wordt snel verzonden.
Een minpunt, er zijn 2 maten, 1 voor kinderen en 1 voor volwassenen.Maar waarom niet s,m,l en XJ
Ik ben een volwassene en slank, bij mij zat het niet zo strak, kon er makkelijk in en uit. Werkt het dan wel???
Snelle levering en fijn product
Snelle levering en de ozysleep zit ook gewoon erg lekker. Ik ben er heel blij mee

Service goed, artikel oke
Service heel goed, snel verzonden en in huis. Van de ozybag zelf ben ik nog niet overtuigd, het ligt wel fijn en helpt ook wel, maar voor mij had ie strakker mogen zitten. Ik ga m denk ik iets laten innemen. Materiaal en vorm zijn wel heel prettig, ook meer dan lang genoeg voor iemand van 1,80

Resposta de Ozysleep
Ik ben zeer tevreden met mijn Ozybag…
Ik ben zeer tevreden met mijn Ozybag omdat mn armen nu dicht tegen mij aan blijven liggen snachts. Dat is waar ik op zoek naar was. Ik zou ook al blij zijn geweest met een Ozybag voor alleen mijn bovenlichaam.
Het materiaal is zacht en stretchy waardoor je je ingepakt voelt, maar niet te strak.
Ik ben niet slank en toch zit het prima.
ETA: voordat ik de Ozybag gebruikte was ik heel veel wakker snachts en ik merk nu dat ik langer slaap en uitgeruster wakker wordt. Aanrader dus.

Aanrader!
Heel goed product en als ik 1 van de bags wilde ruilen naar een grotere maat, hielp de klantenservice me snel en vriendelijk verder. Top top top!

Resposta de Ozysleep
Product beviel niet,nog steeds geen retour betaling
Product beviel niet. Via mail retouradres opgevraagd, zending retour gestuurd. Ondanks dat product door ozysleep is ontvangen geen enkel bericht meer over terugbetaling. Slechte service.

Resposta de Ozysleep
Slapen in een coconnetje.
Snelle levering. Ik slaap er graag in. Of ik beter slaap kan ik niet met zekerheid zeggen, maar ik denk het wel. Een minpunt vind ik de flap voor de voeten.
Ik heb kleine voeten en toch vind ik hem te klein.
Ik slaap momenteel met de voeten bloot, omdat ze er toch niet inlijven door te kleine flap, maar dan kruipt te stof omhoog.
Dat je overal gelijkmatig druk voelt klopt niet. Op de benen heb je met een verzwaringsdeken meer druk.
Maar daar een verzwaringsdeken niets voor mij is, ben ik toch heel tevreden met m'n 2 ozzybags.
I sleep very good in the Ozybag and…
I sleep very good in the Ozybag and their service is great, thank you

Resposta de Ozysleep
Mooie site met duidelijke info
Mooie site met duidelijke info. Snelle bezorging.
De ozybag voelde heerlijk zacht aan, goede kwaliteit. Helaas moest ik hem retourneren! De klantenservice heeft mij goed geholpen hoe het retourproces eruit ziet.

Snelle service
Ik had een ozysleep besteld en die was heel snel aangekomen . Helaas ging er een naadje los na een week. Maar tien ik daar een mail over stuurde kreeg ik dezelfde antwoord en werd er snel een oplossing geboden
Met een beetje geluk heb ik morgen al een nieuwe binnen
Contact via de mail was erg vriendelijk. Daarnaast is het product erg fijn ik heb er veel baat bij. Een minpuntje is dat hij voor mijn lengte wel iets langer had mogen zijn
Voor de rest top

Resposta de Ozysleep
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.