Ozzy Trafikskole Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

den bedste køreskole og den bedste kørelærer er uden tvivl Øzkan. jeg startet på en elendig køreskole i taastrup og har været igang i langt tid med mange aflysninger, de svare ikke på beskeder n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mangler du et kørekort, kan jeg klart anbefale at du vælger Øzkan som din kørelærer. Jeg blev anbefalet at køre hos ham og jeg fortryder intet. Så til dig der vil tage et kørekort anbefaler jeg klart... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk køreskole jeg blev anbefalet af en ven til at starte på Ozzy trafikskole. Allerede første lektion vidste jeg det sjovt, det hele kørte efter bogen god service, god kommunikation og i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ozzy has been very encouraging and exhibited patience throughout my learning journey. Thank you Ozzy for all your support.

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

74 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hånden på hjertet

Hånden på hjertet, den bedste køreskole i kan finde herude. Underholdende, virkelig sjov, hjælpsom til enhver tid. Har gået på 2 forskellige køreskoler nu og der ik nogle der slår ozzys køreskole. Fik kortet på under 2 måneder. Mange tak til øzkan og turgut for denne gang. ;))))

16 de maio de 2024

Kørekort

Jeg har idag færdiggjort mit forløb hos Ozzy trafikskole. Jeg havde Øzkan til både køretimerne og teoritimerne, og det har været så lærerigt, sjovt og en fornøjelse hvergang! Øzkan er en super god underviser, og presser en så man bliver den allerbedste i trafikken. Jeg kan klart anbefale Ozzy Trafikskole vil samt sige tak til Turgut for både manøvre og glatbane:)

8 de maio de 2024

Virkelig Danmarks bedste køreskole

Virkelig Danmarks bedste køreskole. De hjælper altid en og svarer på alle ens spørgsmål hvis man er forvirret. Derudover er forløbet også fantastisk. Man kommer hurtigt igennem forløbet, og bliver hurtig klar til trafikken. Turkut er også uden tvivl en af de bedste kørelærer. Han kommer med gode tricks og er god til at gøre så man er rolig når man kører. Oplevelsen har været så fantastisk og både turkut og Özkan har gjort forløbet meget overskueligt og godt

8 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

DK’s bedste køreskole uden tvivl

DK’s bedste køreskole uden tvivl, de hjælper dig personligt gennem teori så du klar til teoriprøve på den bedste måde, min kørelærer turgut er den varmeste kørelærer jeg bestod køreprøven efter 20 minutter fordi han har lært mig alt og sat mig ind i tingende på den bedst mulige måde og givet mig tips og tricks hele vejen igennem, kæmpe tak til Ozzy trafikskole

6 de maio de 2024

Kæmpe anbefaling!!

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Ozzy trafikskole. Min kørelærer Turgut og min underviser Øzkan var meget professionelle og tålmodige, og de formåede at forklare alt klart og tydeligt. Deres undervisning var meget struktureret, og jeg følte mig godt forberedt til køreprøven.
Så jeg kan varmt anbefale Ozzy trafikskole.

18 de abril de 2024

Kæmpe anbefaling herfra!

Idag er jeg blevet færdig med hele mit forløb, og kan kun være glad for det. Jeg takker min kørelærer Turgut for, at have gjort alt for jeg bestod min prøve, og Øzkan for hans underholdne og lærerige teorilektioner.

Kæmpe anbefaling herfra!

16 de abril de 2024

Kørekort

Jeg vil gerne give en varm anbefaling til Ozzy Trafikskole. Jeg vil især takke min kørelærer, Turgut, for at hjælpe mig til at blive bedre i trafikken. Han er en meget tålmodig og hjælpsom person, som vil gøre sit bedste for at hans elever består deres køreprøve første gang. Derudover vil jeg også takke Øzkan, da han også var en del af processen, da hans teorilektioner var en stor hjælp, hvor der var plads til både seriøse og det sjove.

10 de abril de 2024

Kørekort

Idag er jeg officielt færdig med hele forløbet og glad for at jeg valgt ozzy trafikskole og øzkan som kørelærer.

Kan varmt anbefale ozzy trafikskole, sjove og lærerigt undervisning.

Ozzy ❤️

15 de abril de 2024

Måden tingene bliver forklaret

Måden tingene bliver forklaret på. Øzkan giver sig tid til hans elever viser også at han brænder for det han laver og sender en trygt videre på de danske veje. Øzkan sørge for at alle elever i klassen er forstået med emnerne inden man bliver sendt til en test. Virkelig en tryg og god oplevelse. Kan varmt anbefale Øzkan til alle der ønsker at tage kørekort!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne give en varm anbefaling…

Jeg vil gerne give en varm anbefaling til Ozzy Køreskole. I dag bestod jeg min køreprøve ved første forsøg, og jeg vil især takke min kørelærer, Özkan, for at have presset mig til at præstere mit allerbedste i trafikken. Derudover var det en fornøjelse at deltage i teorilektionerne, hvor der var plads til både seriøsitet og latter. Jeg vil gerne udtrykke min dybfølte tak!

23 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Idag er jeg færdig med hele forløbet og…

Idag er jeg færdig med hele forløbet og et stort tak til min kørelærer øzkan der presset mig konstant med mine manglende orienteringer og det gav resultater til prøven. Kan kun anbefale ozzy trafikskole så vil i finde ud af hvad jeg mener :)

23 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En varm anbefaling herfra!

En varm anbefaling herfra!

Jeg kan helt klart anbefale Turgut som kørelærer i Ozzy’s, da han er meget tålmodig og hjælpsom når man har det svært med sine færdigheder.

Jeg blev anbefalet til at skifte til Ozzy Køreskole, og det kommer jeg aldrig til at fortryde. 10/10!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil takke Ozzy trafikskole og min…

Jeg vil takke Ozzy trafikskole og min kørelærer turgut for at have gjort alt for at jeg fik de nødvendige redskaber som gjorder at jeg bestod min køreprøve i første hug.
Desuden vil jeg takke min teorilærer øzkan for de bedste teoritimer, det var så sjovt og lærerigt. Kan klart anbefale Ozzy

Bedste køreskole i Danmark

Hvis du ønsker, at få den sjoveste og bedste oplevelse, skal du 100% vælge Ozzy Trafikskole. Jeg gjorder hele mit forløb færdig på 3 måneder, hvor jeg så bestod alt på første hug. du ville ikke fortryde dit valg💪🏽💪🏽

14 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais