Ozzy Trafikskole Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Øzkan bedste lære nogensinde vælg ham hvis I får muligheden for det. Jeg bestod begge prøver første gang på kort tid takket være øzkan. Som gjorde teori timerne og køre timerne sjove hyggelige og lære... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god køreskole med den bedste kørelærer. Skiftet over til Özkan fra en anden køreskole. Der er styrer på tingene, god service og total hyggelige teoritimer. Kan kun anbefale ozzy trafikskole. Tus... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste køreskole uden tvivl! Turgut, hånden på hjertet uden tvivl den bedste kørelærer der findes. Han hjalp mig ligefør min køreprøve med bilens udstyr og det var netop ligepræcis det han fortalte m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor anbefaling herfra!! Bestod min teori og praktiske prøve i første huk. Teoritimerne var virkelige lærerige, hvor man fik virkelig godt styr på teorien. Dette var især godt, da jeg var en, der ikk... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

68 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Tak øzkan

Tak øzkan, for en godt samarbejde, en god kørelærere, der kan hjælpe en, helt enormt samtidig, er han en dejlig person, der kan give dig et smil på læben.

18 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Øzkan er en fantastisk kørelære han…

Øzkan er en fantastisk kørelære han lære perfekt fra sig, med tålmodighed. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre kørelære. Bestod første gang begge gange. Han har det sjovt med hans elever og de hygger sig samtidig med han lære. Jeg ville 100% gå til ham.

24 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak Øzkan for de sjove og hyggelige…

Tak Øzkan for de sjove og hyggelige køretimer, takket være dig står jeg i dag med et kørekort, kom igennem forløbet smertefrit og vil sige tusinde tak for god service!

Kan klart anbefale ham som kørekære.

23 de outubro de 2025

Tak Øzkan

Tak Øzkan, begge prøver bestået på meget kort tid. Der var styr på tingene og fik den rette hjælp undervejs. Kan klart anbefale ham

22 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusind tak til Øzkan for at have været…

Tusind tak til Øzkan for at have været meget tålmodig og hjælpsom under hele forløbet. Tak for de mange rigtig sjove teori timer og de mange sjove kørselsture jeg kommer til at savne de sjove stunder. Ozzy Trafikskole kan klart anbefales!

16 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg dumpede 3 gange med en anden…

Jeg dumpede 3 gange med en anden kørerlære, så jeg valgte en ny. Det var Øzkan. Det var nok den bedst beslutning jeg kunne ha taget, for nu står jeg med mit kørekort. Han gav mig rabat, han kom før tid og gav mig ro på. Og så er han bare en fantastisk person.

10 de outubro de 2025

Vurdering om Ozzy

Ozzy Trafikskole er et fantastisk valg som køreskole, især for sådan en person som mig der har nogle mentale udfordringer, som gør at jeg har brug for lidt extra hjælp og tålmodighed af min underviser. Både Øzkan og Turgut som har undervist mig, har gjort undervisningen af trafikken både overskuelig og endda underholdende. Der er en mega god atmosfære, og lærerne er altid tilgængelige hvis man skulle have spørgsmål om noget.
10/10 herfra. :-)

23 de setembro de 2025

Det den bedste oplevelse

Det den bedste oplevelse. Turgut var professionelt, og jeg fik meget gjælp til forberedelse til teoriprøven og køreprøven- han var meget grundige med at give informationer om begge prøver. Han var også altid let tilgængelig, og imødekommende. Jeg anbefalder helt klart Ozzy Trafikskole

Ps. jeg har bestået begge prøver første gang, takket være Turgut og Ozzy Trafikskole.

17 de setembro de 2025

Den ideale køreskole

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Bestod teori og køreprøven i første forsøg takket være Øzkans teori og køre undervisning. Sjællendt finder man en gruppe mennesker, der er så passionerede omkring deres arbejde, og de mennesker de arbejder med. Til alle der læser dette kan jeg kun varmt anbefale Ozzys traffikskole.

15 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais