den bedste køreskole og den bedste kørelærer er uden tvivl Øzkan. jeg startet på en elendig køreskole i taastrup og har været igang i langt tid med mange aflysninger, de svare ikke på beskeder n... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mangler du et kørekort, kan jeg klart anbefale at du vælger Øzkan som din kørelærer. Jeg blev anbefalet at køre hos ham og jeg fortryder intet. Så til dig der vil tage et kørekort anbefaler jeg klart... Ver mais
Fantastisk køreskole jeg blev anbefalet af en ven til at starte på Ozzy trafikskole. Allerede første lektion vidste jeg det sjovt, det hele kørte efter bogen god service, god kommunikation og i... Ver mais
Ozzy has been very encouraging and exhibited patience throughout my learning journey. Thank you Ozzy for all your support.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Øzkan er en fantastisk kørelærer
Øzkan er en fantastisk kørelærer.
Man har det godt i hans selskab og nyder at køre bil samtidig med at man lærer meget. Bedste oplevelse
Bedste køreskole
Jeg har haft en utrolig god oplevelse hos Ozzy’s trafikskole. Fra første dag følte jeg mig tryg, godt informeret og i de bedste hænder. Teoriundervisningen var lærerig og underholdende, og kørelæreren var tålmodig, professionel og rigtig god til at forklare tingene på en rolig og sjov måde. Jeg følte mig hele tiden støttet og motiveret – også når noget var svært.
Tiden hos Øzgan har virkelig givet mig selvtillid bag rattet, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, og det er helt klart takket være deres engagerede kørelærer.
Tusind tak for et fantastisk forløb – jeg anbefaler det til alle, der leder efter en dygtig og pålidelig køreskole!
Øzkan er en hjernedød kørelærer og jeg…
Øzkan er en hjernedød kørelærer og jeg er glad for at jeg fik ham. Ønsk ham som kørelærer når i starter!
Ozzy Trafikskole er en fremragende…
Ozzy Trafikskole er en fremragende køreskole. Jeg var selv meget i tvivl om hvad jeg skulle vælge, da jeg har hørt mange skrækhistorier. Begge kørelærere er dygtige til sit fag, så uanset om du får Øzkan eller Turgut, er du i gode hænder :) Jeg havde Øzkan og til trods for han er lidt svær at få fat i, så lykkedes det alligevel at bestå teori og køreprøve i første forsøg. Og han synger helt fantastisk.. 😁
Du skal vælge Ozzys Trafikskole fordi
Jeg fik Øzkan tildelt gennem en anden køreskole, og det har været det bedste match. Perfekt oplevelse og perfekte resultater. Øzkan møder dig i øjenhøjde, giver 120% hele tiden og man bemærker ikke, at han også sørger for sine andre elever, lige så vel som han svarer lynhurtigt, når man ikke selv er ude med ham. Han lytter til bekymringer og tilpasser sin undervisning til den enkelte. Og så er der styr på tingene. Serviceniveauet og engagementet er tårnhøjt og har aldrig følt mig glemt eller haft behov for at minde ham om aftaler el. lign. Stærk kontrast til tidligere dårlige oplevelser andet sted.
10 stjerner herfra.
Danmarks bedste køreskole
Danmarks bedste køreskole
Begge prøver i første hug. Tak til min kørekærer øzkan
Meget professionel, ozzy trafik skole kan helt klart anbefales
Fedeste køreskole nogensinde
Fedeste køreskole nogensinde. Klarede begge prøver i første forsøg. Både Turgut og Øzkan er virkelig dygtige og tålmodige. Teori timerne specielt er noget jeg har set frem til hver uge. Startede med en kamerat og det kan jeg stærkt anbefale. Prisen er desuden virkelig god for alt hvad man får.
Begge mine prøver i første hug
Begge mine prøver i første hug. Det skyldes min fantastiske kørerlærer Øzkan, som har været sumper dygtig og engageret igennem hele forløbet!:)
Han kan klart anbefales!
Øzkan er en SUPER god lære og svare…
Øzkan er en SUPER god lære og svare hurtigt når man skriver/ringer til ham
han ka klart anbefales👍🏽
Fantastisk køreskole med fantastisk
Fantastisk køreskole med fantastisk kørelærer, som hjælper en hele vejen igennem, jeg er en super tilfreds og glad elev og vil anbefale dette til enhver anden som skal starte med kørekort, takke være Turgut, for jeg har bestået begge prøver første gange.
Rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Ozzy Trafikskole! Min kørelærer, Ozkan, var utrolig tålmodig og hjælpsom gennem hele forløbet. Han gjorde undervisningen både lærerig og behagelig, og jeg følte mig godt forberedt til både teori og køreprøve. Jeg kan varmt anbefale Ozzy Trafikskole til alle, der ønsker en grundig og personlig kørekortsuddannelse.
Vil starte med at takke min kørelærer…
Vil starte med at takke min kørelærer Turgut for at have været meget tålmodig og dygtig. Ozzy trafikskole er bar den bedste køreskole uden tvivl. Vil også takke Øzkan for de mange sjove teori timer.
Ozzy kan klart anbefales.
Ozzy trafikskole er stedet hvis i skal…
Ozzy trafikskole er stedet hvis i skal kørekort folkens. Hele forløbet blev færdig på under 3mdr samt billigt i forhold til andre køreskoler. Vil især takke min kørelærer Øzkan for de sjove teori timer og kørsel på vejene. Alt har været professionelt og derfor kan anbefale varmt. Øzkan er manden hvis i skal have kørekort.
Stor anbefaling herfra!
Stor anbefaling herfra!! Bestod min teori og praktiske prøve i første huk. Teoritimerne var virkelige lærerige, hvor man fik virkelig godt styr på teorien. Dette var især godt, da jeg var en, der ikke var særlig god til at øve derhjemme. Samtidig var timerne også vildt hyggelige idet der var en god stemning blandt alle.
Som kørelærer havde jeg Turgut som var ekstrem god til at forklare og vejlede dig frem. Overordnet var det en virkelig tryg oplevelse, som i sidste ende gav en masse gode resultater.
Min oplevelse
Min oplevelse, hos Ozzy trafikskole var helt fantastisk. Sammen holdet til teori undervisning, hvor man lære en masse. Timerne man køre til tiden og prøver der bliver booket hurtig😉 det hele spillede bare hos Ozzy. Især tak til min kørelære Øzkan
Blev færdig med kørekortet idag takket…
Blev færdig med kørekortet idag takket være den bedste kørelærer nogensinde Øzkan kan helt klart anbefale ham Han er Brandvarm
KÆMPE anbefaling herfra
KÆMPE anbefaling herfra ! Jeg havde øzkan fra start til slut og har virkelig været glad for det☺️ Jeg kæmper med angst til dagligt, og har været meget nervøs for at tage et kørekort og hvem min kørelærer skulle være, men øzkan har vist sig at være mere end man kunne drømme om. Han har været så god i mod mig når angsten har drillet. Og så er han skide sjov, dog er jeg selvfølgelig sjovere.
JEG ANBEFALER
Dejligt forløb
Dejligt forløb, er lige bestået og meget tilfreds og heldig med min kørelærer Øzkan - super dygtig
- Kæmpe anbefaling
Øzkan fortjener virkelig flere stjerner…
Øzkan fortjener virkelig flere stjerner for alle de kræfter og følelser han lægger i sit arbejde. Tak for støtten og han kan varmt anbefales.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.