P Christensen

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget dårlig service. De er gode til salg og til det faglige. Men kundeservice - det forstår de ganske enkelt ikke. Findes ikke dårligere …

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Manglende svar fra risskov afdelingen.. Jeg har nu henvendt mig via mail og på telefon 2 gange, hvor der ligeledes er blevet lagt en besked omkring min henvendelse til værkfører, men uden respons. Sy... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kom for at se og afprøve bil BMW om søndagen. Straks fik vi prøveplader og nøgler så vi kunne vejprøve bil. Dagen efter ville vi genbesigtige bil. Bil var nu nyvasket og stod på det aftale... Ver mais

Meget dårlig service

14 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service og manglende…

Dårlig service og manglende information. Min Peugeout brød sammen pga fabriksfejl og blev indleveret til P. Christensen via Vejhjælp. Jeg blev ikke kontaktet, og når jeg ringede fik jeg kun af vide, at de havde min bil, men ikke om de ville reparere den på garantien eller en tidshorisont. En lånebil blev blankt afvist i flere omgange. Da jeg efter 14 dage fik af vide, at jeg ikke ville få udgifter, kunne jeg stadig ikke få tidshorisont eller lånebil. Da jeg fik min bil retur efter 3 uger brød den sammen samme dag pga en menneskelig fejl og måtte indleveres med vejhjælp igen. Stadig ikke mulighed for lånebil eller kompensation for gentagne billejer.
Derudover kan jeg ikke få dokumentation på de reparationer, der er lavet før i kommende år. Så jeg afventer og håber ...

17 de dezembro de 2025

HOLD JER VÆK!!!

HOLD JER VÆK! Klam service og uprofessionel medarbejdere..

Jeg havde købt en fabriksny bil i 2022 fra P Christensen Skejby. En Citroën C3.

Siden da har det været regning på regning med mangel på svar når jeg ønsker uddybelse omkring bl.a oliemangel og dæktryk.. ting som jeg næsten hver anden måned betaler for til dd. Det kan ikke passe at jeg ALDRIG har fået oplyst bilmodellens svaghed mht. olie som jeg nu har hørt fra FDM og andre mekanikere uafhængige af hinanden.

Udover at de samme problemer konstant opstår uden at blive løst, bliver jeg opkrævet for penge. Et simpelt eksempel er de skiftede dæk for 1000kr uden at tjekke dæktryk hvorefter jeg skulle ind IGEN for at få dette fikset, så bliver jeg imødekommet af en sur, uhøflig Lars Poulsen som river min regning i stykker og smider mig ud med aggressiv besked om “vi ønsker dig ikke som kunde, fordi du aldrig er tilfreds”. Det er svært at være tilfreds når man skal komme ind hver anden måned med “simple” opgaver.. Altså det kan altså ikke passe. Jeg har jeg været kunde i snart 10 år. Blot sidste regning for få mdr siden var på 9,000kr. Det her er uacceptabelt og kan love for jeg går videre med klagerne.

7 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service for kunder.

Negativ anmeldelse af P. Christensen i Kolding;

Jeg vil gerne dele min skuffelse over min oplevelse med P. Christensen i Kolding. Vi ejer en EQC400 fra 2021 med firehjulstræk og to kraftige elmotorer. For seks måneder siden gik den ene motor i stykker, hvilket kostede os 70.000 kr. Nu, seks måneder senere, er den frontmotor også defekt, og reparationen vil koste 85.000 kr. bilen har kørt under 100.000 km.

Da vi ikke købte bilen hos P. Christensen , men hos en anden forhandler. Vi får lavet en Fragus-forsikring, der dækker 30.000 kr. pr. skade, hvilket betyder, at vi kun får dækket 60.000 kr. af de samlede reparationer og resten dækker forhandleren som vi købte bilen af “kald dem X” altså en god forretning for P. Christensen denne rep.

Min kone afleverede bilen og vi blev lovet, at den ville være klar samme dag, så hun kunne komme hjem fra arbejde. Men vi blev kontaktet og får af vide, at bilen ikke ville være færdig i dag. Jeg nævnte, at jeg havde et bestyrelsesmøde samme dag kl. 16, og bad om en lånebil til hende “på deres regning”, men det blev der ikke imødekommet.

Det er helt uacceptabelt, at vi har en reparation til 155.000 kr. og samtidig får så dårlig service. At de ikke kan tilbyde en lånebil til min kone, er bare ikke i orden. Jeg er virkelig skuffet over behandlingen og overvejer nu at skifte til en anden Mercedes-forhandler, selvom jeg tidligere har været fast kunde og har haft abonnement hos dem hver måned.
Trist verden er blevet så småligt !!

5 de novembro de 2025

Dyrt og dårlig service

Dyrt og dårlig service
Jeg fik desværre ikke læst anmeldelser på trustpilot inden jeg afleverede min bil til service på Østerbro

Der blev brugt 4 1/2 arbejdstimer plus 1/2 times frokost. Altså jeg ventede i 5 timer på at de blev færdige med et helt almindelig årligt service samt udskiftning af et låsebeslag til håndtaget på fordøren
Og 11.560 kr fattigere. !!

Den lovede låsecylinder som de havde bestilt hjem, passede ikke til nøglen, og det fik jeg først at vide efter jeg havde betalt for det hele…altså også for en cylinder som de må bestille hjem til senere montering …

Jeg valgte dette værksted for at få de rigtige Fiat stempler i service bogen.
Men det er absolut ikke et sted jeg har lyst til at gå til igen og vil ikke anbefale til andre heller.

Da jeg bestilte tiden spurgte jeg om de kunne udføre arbejdet mens jeg ventede, ( det har jeg altid haft mulighed for da jeg benyttede Terminalen til min tidligere bil)
og fik besked om at det ville tage “nogle timer”. Nogle timer blev til næsten 5! Da jeg nævnte det kunne der ikke engang fremstammes et “beklager” Og jeg måtte ringe dagen efter for at høre hvornår jeg kunne forvente at få sat den cylinder i. Jeg kom aldrig igennem selvom klokken var ca 14 men en flink Josefine i kundecentret ville give besked så jeg blev ringet op. Det blev jeg så heller ikke og måtte ringe igen dagen efter for at komme igennem…
Der fik jeg at vide at der godt kunne gå 3 uger men at de jo så ville montere det gratis !!!
Jeg har jo allerede betalt så gratis?

Et møgfirma alt i alt Med virkelig dårlig service Og desværre har jeg så dette udestående med dem.

28 de outubro de 2025

Dårligste serviceopplevelse nogensinde.

Dårligste serviceopplevelse nogensinde.
Havde min bil til service, fik den igen med en bule i frontklap. Jeg kontaktede en værkfører da jeg hentede bilen, han tog en del billeder og villle kontakte mig den kommende dag- intet skete, og efterfølgende kontakt fra min side er endt uden resultat. Firmaet svarer heller ikke på mails - hverken direkte til person med ledelessvar eller info@p... så en opklarende dialog og en evt gennemgang af video overvågning kan afgøre hvornnår bulen opstår.
De kan ikke kalde sig en servicevirksomhed,,

1 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Intet begreb om hvad god service er.

I afd Skejby skulle jeg have min 2 år gamle ( på garanti ) Fiat Ducato, autocamper van, til lak/ karosseri eftersyn.
Afleverede nøglen og ca 45 efter fik jeg en seddel i hånden, at alt var i orden. Spurgte ind til hvad der var blevet tjekket og om de havde set noget usædvanligt. Spurgte om undervognen var tjekket. Om rust pletten på skydedørsskinnen var observeret. En tydelig irriteret mand , bag en computerskærm svarede, at hvad der var tjekket kunne jeg læse i min bog. At skader på lister og skinner ikke var med i garantien. Tænkte før jeg kom, om dette skulle være mit værksted i fremtiden. Nå! Det gik jeg så fra igen. 😕 Fik ikke noget der lignede god service.

7 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lyver for at beskytte ordren

Vi bestilte en bil, fik vi besked om, at den kunne leveres på 2-3 uger. Efter et par uger kontaktede vi forhandler for at få en besked om hvornår vi kan afhente bilen. Vi får besked omkring, at denne er i Malmø og afventer transport til Danmark. Vi oplyses at det tager tre dage, hvorefter forhandler skal bruge tre dage på klargøring. Det betyder, at vi får bilen et par dage senere end beregnet, men de vil skrive ind, at det haster.

Et par dage senere kontakter vi dem igen og får besked om, at bilen er kommet til Danmark og afventer told. Det tager et par dage, men derefter bør det gå hurtigt.

Ugen efter, hvor vi stadigvæk ikke har hørt noget, er besked nu, at bilen er i Malmø og afventer told. Derudover kan bilen ikke fortoldes, da der mangler dokumentation fra Hongqi. De kan ikke sige hvornår det bliver løst og anerkender, at det har været status fra start.

Alt imens køres der annoncering omkring omgående levering.

23 de junho de 2025

Bilen skal nu repareres for 42.600 DKK

P. Christensen Aarhus N, Skejby afdeling.

Hold jer langt væk fra det firma.

Hvis minus var muligt, så var de kandidat.

Jeg havde fået at vide de var ok, men det kan jeg ikke sige i dag.
Tværtimod.

Følgende er min historie.

16. Januar 2024 køber vi aircross C3 - bilen er brugt fra september 2018.
Bilen havde kørt 40.000 km og sælger var meget positiv overfor bil og køre egenskaber.
Vi ville ikke få nogle problemer.
Jeg fik en forståelse i salgsssituationen, at bilen skulle holde service inden for 10% - altså hvert 25.000 km og dertil max 2500 km.
Service er holdt inden for de rammer men...
Jeg er blevet fejl oplyst, for det er ikke tilfældet.

Nu pr. 12. Maj 2025 er bilens motor stået af ved 80.000 km.
Reperation er 42.600 DKK. ved et andet firma for skift af motor.
Tandrem, vandpump, etc.

Det viser sig - oplyst af andre mekanikere og FDM at C3 bilmotorer har haft udfordringer med stempel ringe og tandrem,
Og det er den årsag iflg dem bilen ikke kører.
Bilen har smidt olien.

Men -
Bemærk lige, dette er oplyst af andre. De andre mekanikere - 3 uafhængige af hinanden (DVS. De kender ikke hinanden og vidste ikke jeg spurgte andre) - oplyser modellen har svaghed ved stempel ringe og tandrem.
P. Christensen har ikke oplyst angående.

Kommunikation med P. Christensen har været yderst mangelfuld fra værksted side..

Jeg har anmodet om at få bilens vedligehold i gennemgået for bilens levetid.
- ingen hjælp eller svar.

Jeg har mundtlig fået oplyst der var "noget" i vedligeholdet der manglede før 2024.
Jeg købte bilen i Januar 2024.

Det eneste, jeg skriftligt har har hørt er, at det ikke er indenfor kulance reglerne at dække regning.
Fordi bilen ikke er rettidigt vedligeholdt.

Jeg har endda anmodet afdelings leder om uddybende svar - intet svar andet end -
det er håndteret efter kulance regler.

Værkstedet har altså kommunikeret som ledelsen ønsker.

Det er virkelig ringe.

De er ikke reelle.
Og firmaets ledelse er ikke bedre.

/Jens Kristian Johansen

12 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super mange tak til dig jeg snakkede…

Super mange tak til dig jeg snakkede med i Odense.
Jeg havde forskellige spørgsmål omkring noget ekstra garanti - og selvom jeg IKKE har købt bil igennem P.Christensen, fik jeg super meget hjælp og gode råd med på vejen.
Tusind tak..nu ærger jeg mig næsten over ikke at have købt bil igennem Jer.

TAK

12 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ekstrem dårlig etik og moral

Ekstrem dårlig etik og moral og en sælger der stikker hovedet i busken. Lad vær at have høje forventninger selvom virksomheden udefra se pæn og professionel ud. Afdelingen på Rovsingsgade 30-40

2 de maio de 2025

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig reparation, fik gennemgang af bilen med forklaring pr sms i bedste kvalitet.
Ekspedienten der betjente mig besvarede alle spørgsmål og mere til! Yderst godt tilfreds.
(Østerbro/København)

31 de março de 2025

Dårlig oplevelse - P. Christensen Odense

Vi har købt en brugt EQA fra 2022, privat i Horsens. Ville gerne have tilsluttet Mercedes Me. Salgsafdelingen i Odense var yderst hjælpsomme, men kunne ikke få det til at virke. Sælgeren mente der skulle en "opdatering" til, for at få det til at virke - selvom det havde virket hos tidlighere ejer.
Vi afleverede bilen til denne opdatering, som sælgeren havde anbefalet. Da vi så hentede bilen, blev vi præsenteret for en regning på over kr. 3.000,-
Det blev vi godt nok rystet over - for noget som bare burde virke.
Meget Dårlig oplevelse!

17 de dezembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Manglende svar fra risskov afdelingen.

Synes det er en ærgerlig oplevelse når jeg egentlig helst vil have det lavet mit service mv. hos jer som jeg altid har benyttet.

23 de outubro de 2024

P. Christensen

P. Christensen Skovlunde
Super service 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
Min bagrude sprang på min Mercedes og jeg har ringet rundt til div. steder, men blev skuffet pga. leveringstid på en ny rude. Min ven Morgen henviste mig til P. Christensen og de havde en rude til min bil. Jeg fik den bedste service da jeg ankom med min bil og det tog 2 dage da jeg fortalte dem at jeg er meget afhængig af bilen da min søn køre go kart og vi skulle til Vojens til et stort løb.
Tusind tak for god service.

9 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig rådgivning og kæmpe regning

Dårlig rådgivning med regning på mere end 10.000 kroner!

Kære P. Christensen.

Jeg er skuffet over den service og rådgivning, som jeg har modtaget fra jeres side.

Motorlampen lyste i min bil, og jeg bestilte derfor et fejltjek samt et basisservice hos jer. Egentlig skyldes det en fejl med en lambdasonde, hvilket I også finder frem til. Men samtidig får jeg at vide, at mekanikeren ikke kan se, hvornår der sidst er skiftet tandrem, filtre og andet, og at han derfor anbefaler, at det hele skiftes. Pris mere end 12.000 kroner samlet.

Værst er udgiften til udskiftning af tandrem. Knap 10.000 kroner!

Heldigvis siger jeg ikke ja på stedet, men undres i stedet over, at I ikke bare kan finde tidligere servicehistorik fra andre autoriserede Fiat-værksteder, som har stået for service for tidligere ejer. Da I tjekker det, så opdager I pludseligt, at der er skiftet tandrem for bare et år siden. Utrolig dårlig service og rådgivning at foreslå så dyr en reparation uden at tjekke det grundigere.

Da jeg så afhenter bilen, fortæller I, at det ikke fremgik af den fysiske servicebog, hvilket i sig selv er underligt, da jeg troede, at man også tjekkede den digitale historik. Men ikke desto mindre, så ser jeg, da jeg kommer hjem efter at have givet 2.500 kroner for basisservice og fejlsøgning, at det faktisk også står i den fysiske servicebog. Hvad er der lige sket?

Jeg skal ikke motivforske i, hvorfor I ikke grundigere undersøger tingene, før I rådgiver folk. Men min tillid er væk, og jeg vil derfor opfordre andre til at udfordre jeres grundighed, hvis de også oplever, at store potentielle udgifter kommer uden grundigere forklaring.

Heldigvis slap jeg med skrækken og kan nu finde et andet sted at få ordnet min bil, når tilliden er væk.

7 de maio de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais