Mooi dat het met alles kan
1 keer op facebook gebruikt en 1 keer op marktplaats. Werkt perfect hoor! Mooi dat het met alles kan
Ik heb Packcheck.com gebruikt voor een aankoop via Marktplaats. Packcheck heeft mijn aankoop snel en netjes gecontroleerd. Het proces op hun website is duidelijk. Met de verkoper afgesproken om de kosten te delen en het hele proces kan anoniem. Dit geeft echt een veilig gevoel, ook om te weten dat je beiden krijgt wat je hebt afgesproken. Ik ga Packcheck de volgende keer zeker weer gebruiken!
Via Marktplaats een smartphone gekocht en met de verkoper afgesproken de koop via Packcheck te laten lopen. Zo zijn we allebei zeker dat we krijgen wat is afgesproken. Het ging allemaal makkelijk en snel. Kosten kan je samen delen dus dat is mooi.
Ik was eerst wat terughoudend door eerdere slechte ervaringen met online aankopen, maar via Packcheck voelde het meteen betrouwbaar. Dit maakt online kopen of verkopen weer een stuk fijner. Super service! Ga zo door!
Gewoon alles super! Een manier om echt veilig te handelen
Eigenlijk koop ik nooit iets van Marktplaats, omdat er alleen maar oplichters tussen zitten, maar Packcheck voorkomt dat. Top top top!
Zeer goede service! Ik had iets gevonden op marktplaats en hierbij Packcheck gebruikt. Het product is goed gecontroleerd en sneller binnen dan ik had gedacht.
Volgende keer gebruik ik het zeker weten weer en het is zeker aan te raden. Je weet gewoon zeker dat je krijgt wat je hebt afgesproken met de andere partij.