Fik en forkert vare pga. pakkefejl. Jeg gjorde opmærksom på det og nævnte at jeg desværre allerede skulle bruge den korrekte vare næste dag. Medarbejderen Jesper Andersen, sørgere for at den korre... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Helt fantastisk salva! Gjorde första sittningen av min ryggtavla utan salva och det var fruktansvärt. Då googlade jag runt och bestämde mig för att testa Painfree. Oooh my goood!! Vilken skillnad de... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk firma!! Leveringen kom super hurtigt! Fremragende kunde service, med hurtigt svar! VIGTIG INFO: HUSK:!!!! Lav en stik prøve på dig selv inden. (Test produktet på huden før p... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Our numbing cream is an extremely effective, water-based pain-relief cream designed to significantly reduce discomfort during procedures such as tattooing, permanent makeup, laser treatments, or piercings.
Informações de contato
Building A1, Dubai Digital Park, Dubai, Emirados Árabes Unidos
- Info@painfreecreams.com
- painfree.dk
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
NEVER DELIVERED!!!!!!!!!!!!
NEVER DELIVERED!!!!!!!!!!!!! NO CUSTOMER SERVICE!!!!
Service over alt forventning
Medarbejderen Jesper Andersen, sørgere for at den korrekte vare blev leveret allerede 6 timer senere til min privat adresse - det er virkelig service over alt forventning !!
Scam company
Only lasted for an hour. Cream gave me a rash. I emailed them multiple times within their return policy window to get a refund and none of my messages were returned. This product is a scam.
Ware nicht angekommen
Ich habe am 20.03.2026 bei Painfree.de bestellt und per PayPal bezahlt. Eine Bestellbestätigung habe ich erhalten. Bestellnummer W-50059806.
Die Ware ist aber bis heute nicht angekommen (31.03.2026). Auch auf meine Emails vom 26.03. und 30.03.2026 und SMS vom 30.03.2026 habe ich bisher keine Antwort erhalten.
Es kann ja mal zu Lieferverzögerungen kommen, aber man sollte dann dem Kunden bescheid geben oder auf Emails antworten.
Zum Glück habe ich per PayPal bezahlt und somit Käuferschutz.
Sehr schade, ich hätte die Produkte gerne ausprobiert.
Sollte die Ware doch noch ankommen, werde ich diese Bewertung entsprechend abändern.
Fik den dagen efter
Fik den dagen efter, plus jeg fik en gratis med
Leider keine wirksame Schmerzlinderung
Ich habe die Creme genau nach Anleitung angewendet. Die schmerzlindernde Wirkung hielt bei mir nur etwa 15 Minuten an. Danach waren die Schmerzen beim Tätowieren deutlich stärker als ohne Creme, was die Sitzung sehr belastend gemacht hat.
Zusätzlich reagierte meine Haut mit Rötung, wodurch der Bereich noch empfindlicher wurde.
Aufgrund dieser Erfahrung würde ich das Produkt nicht empfehlen.

Cremen virker fint men..
Cremen virker fint, men den falske reklame på deres hjemmeside gjorde at den ikke nåede frem til jeg skulle bruge den.
Der stod et ur og tikker ned på siden "Bestil inden 1 time, og vi sender den idag" stod der da jeg bestilte.
Der gik så 3 dage før at jeg fik en besked om at min ordre var pakket og på vej, der skulle så gå 4 dage mere før pakken blev indleveret, og så gik der de normale 2 dage til den var fremme. Falsk reklame, så der kommer jeg ikke til at købe igen.

Resposta de Painfree Cream
Gode kvalitet og kun god respons fra…
Gode kvalitet og kun god respons fra min klienter (:

Cream
Produktet gør virkelig en forskel og virker som lovet.
Prisen føles rimelig i forhold til kvaliteten.
Leveringen var hurtig.
Kundeservice var nem at få fat i og meget hjælpsom 😊

en virkelig effektiv bedøvelsescreme
en virkelig effektiv bedøvelsescreme, der gør behandlingerbehagelige Den virker hurtigt, reducerer smerten markant og gør hele oplevelsen langt mere afslappet

Resposta de Painfree Cream
Jeg brugte cremen hvor jeg skulle få…
Jeg brugte cremen hvor jeg skulle få fjernet en lille tatovering på min hånd det nok den bedste creme jeg har prøvet før kunne slet ikke mærke noget klar anbefaling herfra

Resposta de Painfree Cream
Det er nok den bedste creme jeg…
Det er nok den bedste creme jeg nogensinde har prøvet kan klart anbefales

Brug det
Painfree Cream virker ærligt godt, mærkede næsten intet lidt som en finger der blev lagt ovenpå huden

Super effektivt
Er ikke så pivet når jeg skal tusses, men når man har været i gang i 6 timer så er huden godt træt, også virker cremen Virkelig godt🙌
Bare på med det og så lige lade det virke, og vupti painfree tatovering.
Det bliver sgu næsten ikke bedre.

Resposta de Painfree Cream
Leveringen var hurtig og produktet i…
Leveringen var hurtig og produktet i top klasse.

Resposta de Painfree Cream
Dejligt produkt man mærker virkelig en…
Dejligt produkt man mærker virkelig en forskel ved brig

Konge produkter
Har brugt painfree creme 2 gange, samt painfree extreme en enkelt gang, begge gange har det været en kæmpe succes. Jeg er hvad man kalder en pivskid og det men at få tatoveringer var faktisk en kamp, men nu har jeg fået lavet 3 store tatoveringer med hjælp af cremen. Jeg smurte det på huden og dækkede den med plastik og efter 25/30 minutter sov huden og jeg kunne springe i stolen! Alle 3 gange har det virket hele sessionen uden at tilføje ekstra, den længste session var på 6 timer. KÆMPE anbefaling herfra!

Resposta de Painfree Cream
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.