Dropshipping- gått över 11 dagar och…
Dropshipping- gått över 11 dagar och har ff inte fått mina varor. Sämst kundservice också

Resposta de Paketraketen
Välkommen till Paketraketen.se! Din destination för de senaste trenderna, smarta gadgets och unika produkter! Vi gör det enkelt att hitta den perfekta presenten, din nya favoritaccessoar eller den där smarta lösningen du inte visste att du behövde. Vi brinner för att ge det svenska folket tillgång till de bästa produkterna från hela världen – utan stressen av butiker och köer. Därför handplockar vi våra produkter med fokus på kvalitet och funktion, och levererar dem fraktfritt direkt till din dörr. Paketraketen handlar om smart shopping, trygghet och inspiration. Upptäck vårt sortiment och låt oss hjälpa dig att hitta din nästa favorit!
Suécia
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta de Paketraketen
Produkten stämmer inte överens med bilden. Jag fick besked om att jag skulle få full återbetalning, men detta genomfördes aldrig.
Svar:
Jag skickade en bild som tydligt visar att mössan ser annorlunda ut. Det finns ingen möjlighet att produkten på webbplatsen kan se ut på det sättet. När jag returnerade varan skickade de en andra bild där produkten ser mer lik den som visas på webbplatsen. Okej – men det ändrar inte faktumet att det inte på något sätt är samma produkt som marknadsförs.
Dessutom säljs produkten med stor sannolikhet direkt från Kina till ett pris som är upp till tio gånger högre än inköpspriset, vilket framgår av förpackningen. Det verkar inte finnas någon kvalitetskontroll.

Resposta de Paketraketen
Drop ship företag vilket ej framgår. Jag beställde en badring till min dotter och när jag öppnade förpackningen stank den av kemikalier. Den luktade så starkt att det omöjligt kan vara hälsosamt för barn att komma i kontakt med den produkten. Lukten satt kvar på mina händer i flera timmar bara av att jag hållit i den. Jag kunde heller inte se att det fanns någon CE märkning på produkten vilket är direkt oansvarigt och oacceptabelt med produkter som marknadsförs till barn.

Resposta de Paketraketen
Köpte en ryggsäck till vår dotter som går i fjärdeklass. Hon har haft lite böcker och en frukt och gått med den några hundra meter till skolan i några veckor. Den har börjat spricka i sömmen där man hänger upp den, sprack mer och mer. Vände mig till Paketraketen för att bara reklamera, inga konstigheter, bilderna jag skickat visar hur tydligt som helst problemet med väskan. Så får jag till svar att de inte kan godkänna på grund av konsumentköplagen då väskan går sönder på grund av "användning". Sjukaste jag hört!! En lite tjej på 10 år har haft den som skolväska..
Uppenbarligen oseriösa och detta har blivit en principsak, ärende öppnas till ARN om de inte ändrar sig.
Dropshipping-företag, framgår inte tydligt vid köp att leverans tar veckor…
Det som utmärker pålitliga bolag är bl. a hanteringen av reklamationer. I detta fall helt perfekt, snabbt och bra. Kan verkligen rekommendera Paketraketen!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.