Blommorna vart otroligt fina ,men jag kommer ha dom ett tag i toaletten, på grund av att se dom inte har ohyra. Då jag storstädar långsamt vårat vardagsrum som haft odjur som bomull löss och andra s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Stort utbud av spännande fröer. Är inte första gången jag har beställt från företaget, och vill jag ha nya palettblads frön så kommer jag mest troligt att välja detta företag igen. Hemsidan är enk... Ver mais
Versand innerhalb einer Woche, insgesamt gingen so 10 Tage zwischen Bestellung und Lieferung ins Land - von Schweden nach DE aber komplett in Ordnung. Von den 30 Samen (3x10 Samen Mix unterschiedlich... Ver mais
För ett pånader sedan beställde jag fyra påsar frön från palettblad.com. De kom till mig på uppsatt tid, Har inte planterat fröna än men det ska ske snart. Har fått många råd från uppdrivare som säl... Ver mais
Detalhes da empresa
We sell hand-packed seeds of 60 different Coleus. Welcome! 🌱💚
Informações de contato
Box 2323, 10318, Stockholm, Suécia
- info@palettblad.com
- palettblad.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Dålig grobarhet på fröna
Dålig grobarhet på fröna. Inte ens hälften blev något av.

Resposta da Palettblad.com
Fast delivery and good seeds
Fast delivery and good seeds. Every year I grow these plants for my neighbours and myself. So colourful
Schnelle Bearbeitung und Lieferung.
Schnelle Bearbeitung und Lieferung.
Echter Samen und die blühen gerade auf.
.snabbt och bra.
Bra för men jisses vad små
Very high quality seed
Very high quality seed. I'm at 100% succesrate at the moment! Good instructions were included and the video's also helped.
I'm very pleased and can recommand this to everyone!
Köpte fröer
Köpte fröer, fick 12st och enbart 4 lyckades gro. Kommer aldrig beställa mer, du lär få köpa 5 paket för att lyckas gro 10st.

Resposta da Palettblad.com
Det var dejligt at handle med jer…
Det var dejligt at handle med jer frøene kom hurtig til mig og er sået og kommet op på nær 2 så det er godkendt
Sehr zufrieden!
Ich habe bereits mehrmals verschiedene Samen bei Palettblad bestellt und habe durchweg positive Erfahrungen gemacht. Die Samen werden schnell und gut verpackt versendet und sind in sehr guter Qualität, es gab einen einzigen, der nichts geworden ist. Es werden definitiv weitere Bestellungen folgen.
Snabb å väl packade frön ☆☆☆☆☆
Svårt att få dem att gro trots att man…
Svårt att få dem att gro trots att man följt såningsmanual

Fick fröna snabbt
Entreprise sérieuse
Entreprise sérieuse. J'ai même des bons débuts de pousses.