Panacea Light Therapy Avaliações 230

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede ervaring met Panacea Light Therapy. Mijn roodlichtriem vertoonde plots een defect (niet alle lampjes werkten nog), maar na een mailtje kreeg ik snel een hele vriendelijke reactie. Zonder ge... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik ben enorme fan van de 'oude' maskers, maar de nieuwe (paars/roze) daarvan vind ik het enorm irritant dat de afstandsbediening geluid maakt. Helemaal onnodig. de draad van décoletté vind ik onhandig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben uiterst tevreden over mijn "Panacea Light Therapy paneel"! Ik gebruik deze nu zo'n 3 weken en ervaar dat de huid van mijn gezicht voller en steviger lijkt. Maar ik kocht de lamp vooral vo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het apparaat ziet er mooi en kwalitatief hoogwaardig uit. Ik zou het apparaat zeker weer kopen. Over de prestaties kan ik niet veel zeggen omdat je daarvoor langere tijd en consequent gebruik van het... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza

Panacea Light Therapy is al vijf jaar specialist in hoogwaardige roodlichttherapie producten voor beauty en gezondheid. Roodlichttherapie is een innovatieve methode die gebruik maakt van specifieke golflengtes van rood licht om de huid, spieren en cellen te activeren. Deze natuurlijke therapie helpt bij het herstellen van de huid, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van het algehele welzijn. Wij werken voortdurend met de nieuwste technologie om de meest effectieve resultaten te bereiken. Elk product wordt met zorg ontwikkeld om jouw gezondheid te ondersteunen, of je het nu gebruikt voor huidverbetering, pijnverlichting of meer energie in het dagelijks leven. Bij Panacea Light Therapy staat klanttevredenheid voorop. We bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende service en ondersteuning, zodat je altijd kunt rekenen op een positieve ervaring.

Toegewijd aan jouw welzijn

Bij Panacea Light Therapy geloven we dat echte gezondheid begint met herstel op celniveau.
Daarom ontwikkelen we roodlichttherapie producten die wetenschappelijk onderbouwd zijn, veilig te gebruiken zijn en zichtbaar resultaat geven. Ons doel is om mensen te helpen zich energieker, gezonder en zelfverzekerder te voelen op een natuurlijke manier. We behandelen elke klant met respect en persoonlijke aandacht, omdat welzijn meer is dan alleen een product. Het is onze missie om jouw dagelijkse routine te verrijken met de kracht van licht.

Voor 23.00 besteld, morgen in huis!

Gratis en snel thuisbezorgd

Gratis en snel thuisbezorgd - 60 dagen retourneren - betaal geen verzendkosten

Informações de contato

Promotion box for Panacea Light Therapy

Pure ontspanning, elke dag

Bekijk de laatste deals en exclusieve bundels voor jouw welzijn

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

230 avaliações

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Heel goede service

Heel goede service, snelle levering en je krijgt snel antwoord als je een vraag stelt.
De lamp ATP Pro 700 werkt goed, na een paar sessies waren de schouderklachten verdwenen en mijn slaapkwaliteit is ook beter.

Resposta de Panacea Light Therapy

Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Goed om te horen dat de service en levering prettig zijn verlopen en dat je snel geholpen werd met je vragen. Leuk om te lezen dat de ATP Pro 700 zo’n positief effect heeft gehad op je schouderklachten en zelfs je slaapkwaliteit verbetert na een paar sessies roodlichttherapie.

Dank voor je vertrouwen in Panacea Light Therapy!

Prima producten

Snelle levering, duidelijke omschrijving van producten. Prijs- kwaliteit uitstekend.
Nu nog afwachten of het ook zo goed werkt voor je lichaam.

Resposta de Panacea Light Therapy

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Mooi dat alles snel en duidelijk is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Hopelijk merk je binnenkort ook de voordelen van je roodlichttherapie product. Dank je wel voor je vertrouwen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn voor mijn rug en gewrichten

Fijn voor mijn rug en het litteken van mijn rugoperatie is bij a niet meer te zien .
Ook voor mijn spieren en gewrichten het fijn

Bedankt voor je review!

Mooi om te lezen dat het zoveel verlichting geeft voor je rug en gewrichten en dat je ook verbetering ziet in je litteken. Dank je wel voor het delen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle bezorging en snelle reacties

Snelle bezorging, snelle reactie bij vragen. Ik had een verkeerd paneel besteld, ik kon dat makkelijk en kosteloos retourneren en ontving ook weer snel het juiste paneel.

Resposta de Panacea Light Therapy

Dank je wel voor je review, Kim!

Fijn dat alles snel is verlopen, zowel de bezorging als het contact bij je vragen. Goed om te horen dat het omruilen van het paneel soepel en zonder gedoe ging en dat je snel het juiste roodlichttherapie paneel in huis had. Bedankt voor je vertrouwen in Panacea Light Therapy!

Top top top!

Een fijn bedrijf waar je goed op de hoogte gehouden wordt van de zending. Ook wanneer een product later komt.( mijn bestelling had 4 onderdelen). Verder kun je appen met vragen en geven ze dezelfde dag nog antwoord. Het belangrijkste: ben zeer tevreden over de werking. Voel en zie na 3 weken gebruik duidelijke verbetering!

Resposta de Panacea Light Therapy

Wat een mooie review, dank je wel An! Fijn om te lezen dat je onze service, communicatie en levering als prettig hebt ervaren en dat je goed op de hoogte werd gehouden van je bestelling. We vinden het belangrijk om snel en persoonlijk te reageren op vragen, ook via WhatsApp.

Geweldig om te horen dat je al na 3 weken gebruik duidelijke verbetering voelt en ziet met onze lichttherapie producten. Dat is precies waar we bij Panacea Light Therapy voor staan: effectieve lichttherapie en tevreden klanten.

Dank je wel voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. We wensen je veel plezier en blijvende resultaten met het gebruik van onze producten.

Prima service

Resposta de Panacea Light Therapy

Dank je wel voor je review, Frank! Fijn om te horen dat je onze service als prima hebt ervaren. We doen ons best om elke klant snel en goed te helpen en waarderen het dat je dit deelt. Bedankt voor je vertrouwen in Panacea Light Therapy.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gewoon goed

Gewoon goed. Bestelling ging makkelijk en snel. Licht werkt heel goed voor mijn artrose

11 de janeiro de 2026

Beste Sheila,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk en snel ging én dat het licht zo goed werkt voor je artrose. Dat is precies waar we het voor doen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of advies willen, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.
Nogmaals dank voor het delen van je ervaring!

Helemaal tevreden!

Ik ben uiterst tevreden over mijn "Panacea Light Therapy paneel"!
Ik gebruik deze nu zo'n 3 weken en ervaar dat de huid van mijn gezicht voller en steviger lijkt. Maar ik kocht de lamp vooral voor allerlei lichamelijke klachten, zoals fibromyalgie en litteken pijnen waar ooit botbreuken waren. Ik vind de lamp
(pro 700) prettig ik gebruik en merk qua energie en slaap echt verbetering. Ook vind ik de levering de service en de extra's helemaal geweldig!
Ik kreeg zelfs de "Revive Torch Infrarood en Rood Licht Therapie Lamp" als cadeautje na geleverd.
En vandaag besteld is morgen in huis.
Helemaal tevreden dus!

17 de janeiro de 2026

Beste Hr Nielsen,

Wat een fantastische review, dank je wel! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het Panacea Light Therapy Pro 700 paneel en dat je al na een paar weken duidelijke verbeteringen ervaart – zowel voor je huid als bij je lichamelijke klachten, energie en slaap. Dat is ontzettend waardevol om te horen.

Ook super dat de levering, service en extra’s zo goed zijn bevallen, en leuk dat de Revive Torch als cadeautje zo werd gewaardeerd 😊
We doen ons best om alles van bestelling tot gebruik zo prettig mogelijk te laten verlopen, dus dit betekent veel voor ons.

Dank je wel voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in Panacea Light Therapy. We wensen je nog heel veel fijne en effectieve lichtsessies toe!

Hartelijke groet,

Goede communicatie met klantenservice

Goede communicatie met klantenservice, snel antwoord op vragen en ook een snelle en correcte levering. De artikelen zijn van goede kwaliteit.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Goed om te horen dat u onze klantenservice als prettig en snel heeft ervaren en dat de levering correct verliep. Ook bedankt voor het compliment over de kwaliteit van onze producten, dat stellen we zeer op prijs.

Veel plezier met uw aankoop en mocht u ons nog eens nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele prettige communicatie met…

Hele prettige communicatie met medewerker.

Beste Jolly,

Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je het contact met onze medewerker als prettig hebt ervaren. Goede communicatie vinden we erg belangrijk, dus dit waarderen we enorm.

Dank je wel voor het vertrouwen in Panacea Light Therapy.

Het Panacea Light Therapy team 💙

ATP Pro 1500

Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Relevante, controleerbare informatie op de website.
De producten zijn voorzien van de juiste keurmerken. Dat geeft een gevoel van veilig gebruik.
De klantenservice is goed en vriendelijk.

6 de janeiro de 2026

Resposta de Panacea Light Therapy

Dank je wel voor je mooie en inhoudelijke review.

Fijn om te lezen dat je de ATP Pro 1500 ervaart als een product met een goede prijs-kwaliteitverhouding. We besteden veel aandacht aan het delen van duidelijke en controleerbare informatie over roodlichttherapie, zodat klanten een weloverwogen en veilig gevoel hebben bij hun keuze. Dat je ook het belang van de juiste keurmerken benoemt, waarderen we zeer.

Daarnaast doen we ons best om klantenservice persoonlijk, deskundig en toegankelijk te houden. Goed om te horen dat dit ook zo is ervaren :)

Dank je wel voor het vertrouwen in Panacea Light Therapy en voor het delen van je ervaring.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Duidelijke uitleg en adviezen

Ik kreeg uitgebreide uitleg bij mijn vragen en zij wist het inhoudelijk goed te verwoorden. Het artikel, het masker met nekgedeelte, heb ik nog een week in gebruik en dus te kort nog om mijn ervaringen te delen.

9 de janeiro de 2026

Resposta de Panacea Light Therapy

Dank je wel voor je mooie review, Yeliz. Fijn om te horen dat je de uitleg en adviezen als duidelijk en inhoudelijk sterk hebt ervaren. Bij roodlichttherapie is consistent gebruik belangrijk, dus het is heel begrijpelijk dat je na een week nog geen uitgebreid resultaat kunt delen. Mocht je in de komende weken vragen hebben over het gebruik van het masker met nekgedeelte, dan denken we graag met je mee.

Blij met de aankoop

Ondanks drukte van de feestdagen is het product snel geleverd. Duidelijke informatie is bijgevoegd, apparaat is makkelijk te bedienen. Blij mee.

2 de janeiro de 2026

Resposta de Panacea Light Therapy

Dank je wel voor je vertrouwen, Mariejosé. Goed om te horen dat de levering ondanks de drukke feestdagen vlot is verlopen en dat de informatie en bediening duidelijk zijn. We besteden veel aandacht aan gebruiksgemak en heldere instructies, zodat roodlichttherapie eenvoudig in te passen is in het dagelijks leven. Fijn dat je tevreden bent met je aankoop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik merk direct verschil in mijn huid

Ik merk direct verschil in mijn huid. Acne is veel rustiger geworden en geen nieuwe plekken teruggekomen. Ik gebruik nu het masker elke dag na het douchen, 15min blauw nir + 15min rood nir.

9 de janeiro de 2026

Resposta de Panacea Light Therapy

Dank je wel voor het delen van je ervaring, Merav. Wat fijn om te horen dat je huid rustiger aanvoelt en dat je een duidelijke verbetering merkt. Het combineren van verschillende lichtstanden binnen een vaste routine kan voor veel mensen prettig werken. Goed dat je het masker consequent gebruikt en mooi dat je dit resultaat nu al ervaart.

Levering paneel

Ondanks het winterweer een vlotte levering. Paneel en standaard waren beide goed verpakt.

6 de janeiro de 2026

Resposta de Panacea Light Therapy

Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat de levering, ondanks het winterweer, goed is verlopen en dat zowel het paneel als de standaard netjes verpakt zijn aangekomen. Een zorgvuldige verzending vinden we belangrijk, zeker bij grotere roodlichtpanelen. Veel plezier met het gebruik.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

After one week of using the Red Light…

After one week of using the Red Light torch on my wrist the swelling went down and the pain is gone!

16 de dezembro de 2025

Resposta de Panacea Light Therapy

Thank you for sharing your experience, Shaun. Good to hear that the swelling and discomfort in your wrist have reduced after using the red light torch for a week. Consistent and correct use is key, and it’s great that you’ve noticed a positive change so quickly. We appreciate you taking the time to leave a review.

Correcte service

Correcte service , vlugge levering en een professioneel apparaat 👍

22 de dezembro de 2025

Resposta de Panacea Light Therapy

Dank je wel voor deze mooie feedback.

Fijn om te horen dat je onze service, de snelle levering en het apparaat als professioneel hebt ervaren. Dat waarderen we enorm. Mocht je in de toekomst vragen hebben of advies willen, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtig bedrijf met goede producten.

Prachtig bedrijf met goede producten.
Nu een 3e bestelling gedaan, super snelle levering. Ze staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

7 de dezembro de 2025

Resposta de Panacea Light Therapy

Hartelijk dank voor deze prachtige review.

Wat fijn om te lezen dat u al voor de derde keer bij ons heeft besteld en onze producten en service zo waardeert. We doen ons best om niet alleen kwalitatieve producten te leveren, maar ook altijd klaar te staan voor vragen en persoonlijk advies. Uw vertrouwen betekent veel voor ons.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Adequate begeleiding in en na het aankoopproces

Adequate reactie op vragen door het bedrijf, informatief en ze denken mee in mogelijkheden. Fijne nette service en levering. Super vriendelijk geholpen gedurende het gehele proces. Gebruik lampen en masker nu aantal weken. De standaard is perfect om heerlijk ontspannen onder de lampen te liggen.
Zeer blij met de aankoop!

18 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta de Panacea Light Therapy

Wat een leuke review, dank je wel.

Fantastisch om te lezen dat je onze begeleiding, service en levering zo prettig hebt ervaren en dat je zo geniet van het gebruik van de rood licht lampen en het masker. Dank voor je vertrouwen in Panacea en heel veel plezier met je aankoop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super produkten en super service

Had bij eerste aankoop al positieve review geplaatst .
Nu bij tweede aankoop uitbreiding produkten ook weer hele positieve ervaring. De produkten (band paneel revive torch ) bevallen zeer goed . Nog maar kort in gebruik en merk al verbetering en als dit zo doorzet in resultaat , ben ik zeer tevreden . Ook de service via mail is weer top! Niet eerder meegemaakt!

16 de dezembro de 2025

Resposta de Panacea Light Therapy

Wat een mooie woorden, dank je wel voor het delen van je ervaring.

Fijn om te lezen dat je zowel onze begeleiding, service als de producten zo positief ervaart, ook bij een herhaalaankoop. Goed om te horen dat je nu al verbetering merkt met het rood licht paneel, de TheraFlex en de Revive Torch. Bij consistent gebruik bouwen de resultaten zich vaak verder op. Dank voor je vertrouwen in Panacea en veel plezier met het verdere gebruik.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.