Ik kom maar 2 keer per jaar naar deze winkel voor mijn aankopen Bedrijfsbenodigdheden. Toch weten ze telkens wie ik ben en wat ik kom halen. Ja ze zijn duurder dan online of in de action maar hier zi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Gedurende de meer dan 10 jaar dat ik als kleine zelfstandige gewerkt heb heb ik telkens mijn kantoorbenodigdheden on-line via Pandava besteld. De afhandeling qua levering en facturatie was telkens vlo... Ver mais
zeer snelle service en bestellingen altijd goed in orde - 1 minpuntje : de foto van het online bestellen is soms niet altijd duidelijk ivm kaften of mappen waarvan binnenkant niet getoond wordt en... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de materiais de escritório
- Loja de bolsas e malas
- Serviço B2B
- Loja de Artesanato
- Loja de canetas
- Loja de materiais escolares
Pandava NV is een Belgisch bedrijf in papier, kantoor- en schoolbenodigdheden, opgericht in 1978 en gevestigd te Hoevenen (Stabroek). Voor Pandava is het een prioriteit een totaalaanbod te kunnen aanbieden dat aan alle gebruikswensen en -behoeften voldoet en tegelijkertijd milieuvriendelijk kan zijn zoals papierwaren, kantoorbenodigdheden en -accesoires, teken- en knutselmateriaal, informatica en burotica, bagagerie en allerlei tassen, producten voor onthaal en kantine, hygiëne en schoonmaak, diy- en hobby-materiaal, educatieve en creatieve artikelen, en nog zoveel meer. Een ruime selectie wordt u voorgesteld in onze winkels te Hoevenen, Schoten en Brasschaat die bevoorraad worden vanuit ons distributiecentrum te Hoevenen waar u ook onze kantoren kan vinden. Met een team van gemiddeld 20 enthousiaste medewerkers staan we dagelijks voor u klaar!
Informações de contato
Hoge Weg 123A, 2940, Stabroek, Bélgica
- 036600510
- info@pandava.com
- pandava.com
Altijd stipt en correct.
snel levering
Heel stipt, altijd correcte levering, bij twijfel bellen ze, ruime assortiment, snel levering.
snelle levering
1 artikel was niet dezelfde dag nog…
1 artikel was niet dezelfde dag nog leverbaar. Ik werd hiervoor opgebeld om te melden dat de levering 1 dag later zou gebeuren. Topservice en heldere communicatie! 👍
Veel keuze, meer dan alleen papierwaren
Geen hele grote winkel, maar zo veel keuze! En zelfs een hele grote keuze aan cadeautjes! Geurdiffusers voor in je interieur, lederen handtassen, portefeuilles, rugzakken, agenda's, stijlvolle pennen en accessoires van Hugo Boss, sleutelhangers,...
Als je niet direct een idee hebt voor de feestdagen vind je het daar misschien wel! 😁
En cadeautjes worden voor je ingepakt!

Resposta da Pandava NV
Steeds behulpzaam en telkens vlotte…
Steeds behulpzaam en telkens vlotte service!
Vertegenwoordiger is behulpzaam
Vertegenwoordiger is behulpzaam, zelfs pro-actief.
Vlotte levering.
zeer behulpzaam
Vriendelijke klantendienst, behulpzaam telefonisch contact en vlotte, duidelijke levering.
Top service
Steeds vlot en correct geleverd, zeer uitgebreide catalogus met heel vaak goedkopere maar kwalitatieve alternatieven.
Zeer tevreden
Zoals gewoonlijk, steeds tevreden van de hulp, feedback, leveringen en communicatie!
Perfect service zoals altijd.
de verantwoording
zeer snelle service en bestellingen altijd goed in orde -
1 minpuntje : de foto van het online bestellen is soms niet altijd duidelijk ivm kaften of mappen waarvan binnenkant niet getoond wordt en wel belangrijk is om te kunnen bestellen aan de hand van aantal flappen de map heeft of niet

Resposta da Pandava NV
het loopt goed met pandava
het loopt goed met pandava, er is geen enkele negatieve opmerking
een review schrijven kan niet, ik ben geen privépersoon of onderneming
Vlotte levering.
Perfecte, snelle levering
Perfecte, snelle levering.
Duidelijke website - fijne service
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.