Jeg har for nylig købt en MacBook hos pantsat.dk, og jeg er virkelig positivt overrasket over hele oplevelsen. Fra start til slut var processen nem og overskuelig. Hjemmesiden er brugervenlig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Very good service and very nice people. I think my only complaint would be that for a gaming laptop that only has an issue with its battery life i got 1000 kr but thats fine :) i just wish it couldve... Ver mais
Rigtig god oplevelse. Varen var som beskrevet. Utrolig høflig og professionel modtagelse . Mikkel S, der håndterede handlen hjalp mig helt ud til bilen. Fantastisk service. Tak
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
PANTSAT.DK tilbyder et alternativ til almindelige lån. Konceptet hedder salg med tilbagekøbsret. I praksis sælger du din værdigenstand til os og får samtidig retten til at tilbagekøbe genstanden på et senere tidspunkt.
Informações de contato
Dinamarca
- info@pantsat.dk
- pantsat.dk
Respondeu a 90% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god og hurtige service
Super god og hurtige service , købt en Iphone fra dem.
God professionel og venlig betjening
Jeg har for nylig købt en MacBook hos…
Fra start til slut var processen nem og overskuelig. Hjemmesiden er brugervenlig, og det var let at finde præcis den model, jeg ledte efter. Beskrivelsen af produktet var detaljeret og stemte fuldstændig overens med den vare, jeg modtog.
Leveringen var hurtig, og MacBooken var pakket forsvarligt ind. Den fremstod i rigtig flot stand – faktisk bedre end forventet. Det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på kvalitet og kundetilfredshed.
Kundeservicen fortjener også ros. Jeg havde et par spørgsmål inden købet, og jeg fik hurtigt svar, som var både hjælpsomme og professionelle.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg vil helt klart anbefale pantsat.dk til andre, der overvejer at købe brugt elektronik til en god pris.
god hurtig svar frem og tilbage
god hurtig svar frem og tilbage, god vare , fornuftig pris, stor sikkerhed.
Super hjælpsomme med at finde og vise…
Super hjælpsomme med at finde og vise de ure vi var interesseret i :)
Matthias är mkt trevlig att göra…
Matthias är mkt trevlig att göra affärer med !!!!! Super
Det hele var super
Det hele var super. God kommunikation, og super venligt personale.
Løfte ikke holdt
Jeg blev lovet leverance til bopælen, men endte med at måtte køre til nabobyen for at hente varerne.
Very good service and very nice people
Very good service and very nice people. I think my only complaint would be that for a gaming laptop that only has an issue with its battery life i got 1000 kr but thats fine :) i just wish it couldve been more.
Bryder aftaler - spilder tid
Jeg havde lavet en aftale over mail om at købe en vare til billigere pris. De bekræftede ved at skrive “aftale”, så begyndte de ikke at svare, og fortæller lidt efter at de har solgt varen, tænker højst sandsynligvis til normalprisen. De holder ikke deres aftaler.
Aftalen gik på at jeg købte varen, ikke at jeg ville afhente samme dag, da jeg gik klart ud fra en almen hjemmeside kunne sende en genstand under 20 kg

Resposta da PANTSAT.DK
Not very true to their word
This company doesn’t conduct good business. Made a deal with them for an expensive watch of mine, they held onto it for a week without paying me the agreed money. They kept making excuses that they didn’t have the equipment needed to verify the authenticity of the item. This was all after making a signed agreement with me for the item. Once they have your item make sure they pay you before you leave.
Det fungerede bare
Jeg var lidt skeptisk i det jeg købte en bas guitar faktisk som katten i sækken men alt klappe varen var i orden. Så det er bare i orden
Christian var utrolig imødekommende og…
Christian var utrolig imødekommende og jeg fik hvad jeg ville ha. Super god oplevelse
varen var som den skulle være
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Varen var som beskrevet.
Utrolig høflig og professionel modtagelse .
Forfærdelig service var forbi en lørdag…
Forfærdelig service var forbi en lørdag fik at vide at jeg vil få mine penge i løbet af dagen fik dem aldrig har ringet hver eneste dag siden og den går direkte på telefonsvarer har aldrig oplevet noget værre end det her anbefaler dem vi i hvert fald ikke

Resposta da PANTSAT.DK
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.