Jeg bor ti min gang fra paradiso… men har slidegigt… jeg ville bestille en rullekebab til 50 kr, og normalt er udlevering 30 kr…. Men jeg fik at vide at jeg jeg skulle betale 130 kr for at få en rull... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mine pommes frites var ikke stegt nok i frituren. Hårde indeni og fuldstændig bløde, ærgerlig oplevelse. Min pitabrød var dog ok. Leverandøren ringede ikke engang på, men forsøgte bare at ringe på t... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Jeg bor ti min gang fra paradiso… men…
Jeg bor ti min gang fra paradiso… men har slidegigt… jeg ville bestille en rullekebab til 50 kr, og normalt er udlevering 30 kr…. Men jeg fik at vide at jeg jeg skulle betale 130 kr for at få en rulle hjem.
Jeg køber aldrig hos dem igen
forfærdelig mad
Bestilte en ganske almindelig salat pizza, da jeg kommer hjem og tager en bid smager pizza'en kraftstjelme af råden ost, udover det var selve dejen ligesom kiks. Handler aldrig sådan et rådent sted igen
0 stjerne. Vi har bestil pizza med hvidløg i bære hvidløgen havde de glemt grundet travlhed da det Black Friday.. vi siger både til bud at vi vil have det og ringer derned for at sikre vi får det efter en time har vi stadig ikke modtaget det og ringer igen og så siger de vi har sagt nej til det. Men hvorfor vente på noget man siger nej tak til? Vi bliver skældt ud for at spørge om en ny og varm pizza. Det virkelig alt andet en kunde service i alt er der gået 1,5 time før vi fik vores hvidløg. Nej tak til paradiso Vejle!
Pizza fyldt med dressing
Man gentager 2 gange hvad der skal på pizzaen, medarbejderen siger at det er forstået.
Modtager pizzaerne uden ananas på.
Næste gang pizzaerne kommer samme dag, pizzaerne har ekstrem meget dressing på og ikke ekstra ananas som man bad om!.
👎
Mangler i leveringen
Maden er ganske god. De seneste to gange har jeg ikke fået alt, hvad jeg bestilte. Forrige gang manglede noget af indholdet i en af Durum-rullerne. I går manglede to bægre hvidløg og chili, som jeg havde bestilt - og betalt for. Småfejl kan ske, men helst ikke gentagne gange.
Meget dårlig pizza og dårlig behandling
Meget dårlig pizza og dårlig behandling
Elendig service
Frygtelig. Kom kl. 15:45, 15 minutter før frokosttilbuddet udløb. De betjente mig ikke før kl. 16:01, og jeg fik ingen rabat. De var kolde og var fuldstændig ligeglade.
Fy for hel%#*!!!!!! - og så tager de ikke engang ansvar!
Har fået leveret herfra mange gange - måske 30 gange… men for 3 dage siden oplevede jeg så i første bid et 40cm langt hår i min durum rulle som skulle trækkes op af halsen resulterende i at jeg måtte løbe gennem den mørke gang i modlys for at kaste op i kummen… i farten - i modlyset - vurderede jeg det til at være et lyst hår - jeg meldte det til just eat - svaret - to døgn senere blev at de ikke ville refundere fordi de ingen lyshårede ansatte havde… det er ikke pengene… det er attituden og den indlejrede antagelse at jeg lyver…. Jeg er super vred - hvad i al verden er det for en opførsel!!!???
Værste oplevelse overhovedet
Jeg har aldrig i mit liv oplevet så ubehøvlet og respektløs behandling. Første levering kommer for sent, maden var kold og der manglede en pizza, hvor vi bliver lovet den kommer med det samme og en sodavand oveni som undskyldning. En time senere kommer næste pizza og ingen sodavand og han vil nu have alle pengene igen. Chaufføren ringer til ejeren, som råber, skriger og truer med at ringe til politiet fordi han siger vi vil stjæle hans penge - lad os her huske, vi fik leveret forkert mad og havde et barn der nu havde ventet 2 timer på hans pizza og vi på INGEN måder ville snyde nogen. Fordi han igen vil have penge for levering, sagde han efter 10 minutters råben og skrigen af mig og min kæreste i telefonen. vi ikke vil betale levering igen fordi det var deres fejl og den første chauffør sagde han skyndte sig og vi blot ville få sodavand ekstra som kompensation.
Havde ejeren kunne få 0 stjerner havde han det. Den mest ubehøvlede og respektløse behandling af en der burde være en mand i service branchen. Jeg er dybt chokeret.
Værste sted!
Værste sted!! Jeg bestiller en mega rulle med ekstra kebab of betaler 140kr. Hvad får jeg?? Jeg får en durumrulle som er fyldt med salat. Man bliver ren ud sagt snydt og bedraget på det vildeste...
Tilfreds
Jeg bestiller tit hos paradisokebab og synes altid levering er lyn hurtig. Maden er billig ift. andre steder og maden smager godt.
Kan anbefales
Pizza og durum er altid godt fra Paradiso. Tyndskåret kebab er super lækkert og man får rigeligt af det på sin pizza eller i sin rulle. Andre ingredienser som f.eks. skinke, pepperoni og pølser smager også rigtig godt. Osten på deres pizza smager af noget. Deres pomfritter er dog til den tørre side, jeg ved ikke hvorfor. Bliver de stegt for længe?
Jeg får altid maden via levering, og de overholder tiden ca. 93% af gangen (jeg har bestilt herfra i alt 26 gange, og det stopper ikke der).
Priserne blev sat op for nogle måneder siden, så før bestilte jeg for ca 155kr, nu for ca 185kr. Sådan er det jo med inflation osv. Jeg synes dog at de stadig er gode med deres priser, og jeg håber det fortsætter!
Jeg vil til enhver tid anbefale ParadisoKebab Vejle. God mad hver gang :)
Opdatering 10/11/2024
36 gange bestilt herfra. God oplvelese. Skinke pizza er mildest sagt ubehagelig. Nærmest ingen ost, skinken er brændt på, og så tror jeg faktisk ikke at det er rigtig skinke. Det er kalkun skinke :( MEN det er stadig min favorit pizza og kebab shop i Vejle. Hvorfor? Tyndskåret kebab! Det smager himmelsk og der er ingen der gider at tygge på et stort stykke kebab fra fryseren. Også gode priser.
Jeg har absolut intet at klage over og…
Jeg har absolut intet at klage over og deres hvidløg i bæger sparker simpelthen r.. BASTA
PARADISO KEBAB kan jeg godt stå inde for
Ok mad
Leverandøren ringede ikke engang på, men forsøgte bare at ringe på tlf nummer. Så vær obs på levering!
det er en af den bedste kebab i vejle(:
det er en af den bedste kebab i vejle(:
der gik omkring 2 minutter før vi fik vores mad kom
og priserne det er også helt okay til frokosttilbud 30 kr for en kebab rulle
Maden var tip-top
Maden var tip-top, man blev mæt. Og det er billigt!
Advarsel!
Jeg har før handlet med Paradisokebab og og fået god mad. Derfor skuffer det mig når man forudbetaler bliver behandlet som idiot, når restaurenten tydeligt har fejlleveret og budet ikke kan dansk. Da jeg ringede for at opfølge på ordren, påstod de der var blevet leveret korrekt på trods af billeder og dokumentation. Jeg har opgivet at handle der igen og vil gerne advare mod at betale på forhånd da de ikke tager klager alvorligt.
Virkelig ringe service
Virkelig ringe service. Maden var 2 timer forsinket - intet undskyld eller rabat. Og ingen info om forsinkelse. Chauffør ringede efter halvanden time og sagde vi skulle komme ned, fordi vi ikke åbnede. Men han var der slet ikke og dukkede først op yderligere 30 min efter. Vi bor 5 min derfra i bil. Sagde de havde måtte lave ny mad, men den var stadig kold og slatten - bestillingen var ikke engang korrekt. De beklagede stadig ikke. Spis ikke her!
Jeg har haft dem som mit faste…
Jeg har haft dem som mit faste leverings sted, men de sidste 2-3mdr er det godt nok blevet UTROLIG RINGE, kan acceptere de levere 30min senere end aftalt, men at maden er kold og slatten er simpelthen ikke okay.
Når man så kontakter dem er der 117 dårlige undskyldninger og så sker der ikke mere.
Så nej aldrig mere dem.
Dårlig service
Har nu ventet 1 1/2 time på min mad og intet hørt fra dem. Selvom der er både skrevet og ringet til dem
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.