Banner for Parfym-Klick

Parfym-Klick Avaliações

2.839
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej jag är jätte glad över min efterlängtade Samsara Edp. Den har samma doft, som orginalet 1989. Tack på förhand. Ha en fin sommar,till er alla. Mvh Agnetha..☀️😎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans! Däremot levererade Bring under all kritik! Levererade mina paket till helt fel utlämningsställe långt ifrån angivet ställe, inte ens samma kommun. Fick ringa och mejla med dem under... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Många goda dofter. Är på jakt efter en som inte är rosor o liljenkonvalj i. Hade Beyonce puls innan . Skulle vilja ha något liknande. Eftersom demonteringen går att få tag på. Någon som vet ?

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lite lång leveranstid, +1 vecka. Speditören väntade på paketet från företaget en hel vecka. Sen gick det dock snabbt, kan ha att göra med att man körde en större kampanj med mycket att packa.

Detalhes da empresa

Aftershave
Smink
Presentartiklar
Bästsäljare

Etablerat sedan 2009 år inom skönhetssektorn och förser miljontals kunder med fantastiska dofter och skönhetsprodukter, plus ett stort urval av presentidéer för alla tillfällen.

Med över 10 000 produkter tillgängliga för närvarande och fler läggs till varje dag, allt från lyxiga parfymer och rakvatten till vardagskosmetik, hudvård, hårvård och solvårds produkter. Vi har allt du kan önska och behöver från alla ledande varumärken.

Vi ger våra kunder fantastiska priser och service året runt. Erbjuder lojalitetspoäng och flerköpsrabatter, plus mycket mer. Följ oss på sociala medier eller registrera dig på vår e-postlista för att hålla dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden och kampanjer.

Parfym-Klick - Rabatterade Parfymer & Skönhetsprodukter

Genuina Produkter
Alla produkter är garanterat 100% äkta och kommer i originalförpackningen från kvalitetsleverantörer.
Fullt Spårningsbara Försändelser
Alla produkter är skickade med spårningskod så att vi kan hålla dig uppdaterad varje steg på vägen. GRATIS leveransalternativ tillgängliga
Säkert Packade Paket - Varje Gång!
Vi skickar alla beställningar i ordentliga paket och använder aldrig vadderade kuvert. Produkterna packas noggrant och slås in i bubbelplast för att minska risken för skador.
Otroliga Priser!
Vi har bland de bästa priserna på nätet och inte bara på parfym - du hittar gott om skönhetsprodukter, B-U-S, hudvård och hårvård på vår sida!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(2.839)

168 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Skulle gärna kunna beställa doftprover…

Skulle gärna kunna beställa doftprover innan man kostar på sig en dyr parfym

17 de abril de 2026

Resposta da Parfym-Klick

Tack vänligen för din feedback och för att du tog dig tid att skriva en recension.

Vi ber om ursäkt för att vi för närvarande inte erbjuder parfymprover för de produkter vi säljer. Vi förstår att detta kan vara en viktig del i att hitta rätt doft. Detta är något som kan komma att ändras i framtiden – så håll gärna utkik på vår webbplats för uppdateringar.

Under tiden strävar vi efter att ge så utförlig och detaljerad information som möjligt om varje produkt på vår hemsida, för att hjälpa dig att göra ett välgrundat val.

Tack för din förståelse, och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor / Parfym-Klick Teamet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Finns det minus i omdöme gällde Parfym-Klick.

Finns det minus i omdöme? För då ska de ha minus. Det märktes att de gjort något med parfym flaskan. Den var trög först så som de gör utomlands när man ska lura kunder att tro att det är parfym i flaskan, men när man kommer hem då upptäcker man att det var bara vatten, precis så var det denna gång, och någon slags doft kom när jag spraya minsann ut, och sen bara doft av alkohol och vatten för den doft som den borde ha var där var det inte. Jag som har extremt svårt att gå, än mindre att ta mig till ett ombud som ligger 1.9 kilometer bort från hemmet. Och låg inkomst har man också. Det är väl bara att släpa sig till ombudet hur ont i kroppen jag än har med min Walker för att försöka få pengarna tillbaka om man ens kan få pengar tillbaka? Ja det återstår att se. Men nu har jag lärt mig en dyrbar läxa inte köpa härifrån.

12 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Parfym-Klick

Tack vänligen för din feedback.

Vi beklagar att du har haft svårt att ta dig till upphämtningsplatsen på grund av din rörlighet. Vi förstår hur utmanande det måste vara.

Vi vill också förtydliga att vi redan har varit i kontakt med dig via e-post och förklarat situationen. Alla våra produkter är 100 % autentiska och kommer från välrenommerade leverantörer av hög kvalitet. Vi säljer inte förfalskade eller modifierade produkter, och de egenskaper du har beskrivit gällande parfymens prestanda eller doft indikerar ingenting som rör äkthet.

Angående leverans anges det tydligt i kassan att beställningar levereras till en angiven upphämtningsplats, och detta alternativ visas före köpet så att kunderna kan fatta ett välgrundat beslut.

Som tidigare nämnts i vår korrespondens, om du tror att varan kan vara felaktig, är du välkommen att returnera den till oss för testning så att vi kan undersöka den vidare.

Vi ber återigen om ursäkt för eventuella besvär och för de svårigheter du har upplevt med att hämta paketet. Om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss direkt. Tack / Parfym-Klick Teamet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bedragare

Bedragare. Fick vid beställning ett utlovat leveransdatum mellan 18/3 - 24/3. Bring som ska leverera paketet har idag 26/3 ännu inte mottagit paketet ifrån parfym-klick. Parfymklick själva svarar varken via mail eller telefon trots upprepade kontaktförsök. Polisanmälan är gjord och jag överväger att stämma parfym-klicl för bedrägeri. Handla absolut inte av dessa bedragare.

13 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Parfym-Klick

Vi är mycket ledsna att höra om din upplevelse och förstår att leveransförseningar kan vara väldigt frustrerande.

Vi vill dock klargöra att ditt påstående om att vi inte har svarat är felaktigt. Vi har besvarat dina mejl och har löpande kommunicerat uppdateringar kring din beställning och situationen som den har utvecklats.

Vi är nu medvetna om att det finns en försening som påverkar ditt paket, samt ett mindre antal andra försändelser. Vi vill försäkra dig om att vi aktivt arbetar tillsammans med transportören för att lösa detta så snabbt som möjligt. Även om vi alltid strävar efter att hålla angivna leveranstider kan förseningar tyvärr ibland uppstå hos transportören. Vi förstår att detta inte är önskvärt och beklagar verkligen besväret det orsakar.

Vi vill också försäkra dig om att vi är ett seriöst företag med höga standarder och mycket god kundservice. Vi tar sådana här situationer på största allvar och gör allt vi kan för att din beställning ska nå dig så snart som möjligt.

Vänligen kontakta oss igen om ni vill diskutera detta fall vidare med vår kundtjänst, Tack / Parfym Klick

Tack för ditt tålamod och din förståelse.

Lite långsamma i frakt!

11 de março de 2026

Resposta da Parfym-Klick

Tack snälla för er feedback, vi tar till oss detta!
Vi kan bekräfta att ert paket levererades inom den beräknade leveransdatum perioden den 5:e mars. Ni kan se den beräknade leveransdatum perioden på hemsidan vid utcheckning innan ni fortsätter med er beställning. Vi fortsätter att arbeta hårt för att förbättra vår leveransservice!
Tack för att ni kontaktade oss / ParfymKlick Teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.