Park Alleens Fysioterapi Avaliações 9

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Detalhes da empresa

1. Clínica de Fisioterapia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hos Park Alléens Fysioterapi har vi fokus på det hele menneske. Vi ved fra mange års erfaring, at det er vigtigt at have en velfungerende krop. Hvis din krop er i balance, har du det også bedre psykisk.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kæmpe anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Park Allé Fysioterapi. Jeg har været i forløb der ad to omgange – først med en skulderskade og senere efter en korsbåndsoperation – og begge gange har jeg haft fornøjelsen af at blive behandlet af Henrik Greve.

Jeg er hver gang blevet imponeret over hans faglighed, ærlighed og tilgang til genoptræning. Forløbene har været effektive og målrettede, og jeg har oplevet hurtige fremskridt – allerede efter 4-5 behandlinger kunne jeg første gang spille håndbold igen og anden gang komme i gang med at løbe.

Henrik formår virkelig at tilpasse træningen individuelt og skabe et trygt og professionelt forløb. Hvis du overvejer Park Allé Fysioterapi, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger.

20 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fysioterapi ved Oliver Maxim.

Har gået der fast hver uge, igennem de sidste par måneder. Har alle gange haft fornøjelsen af Oliver Maxim. Dygtig og meget behagelig, hyggelig ung mand. 🙂 Altid super service og god vejledning til ens skader, med godt program og akupunktur. Stor succes indtil videre. Vil fortsætte med at komme der og KUN ved Oliver Maxim. Kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Tak for alt.

5 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Effektiv og behagelig behandling og…

Effektiv og behagelig behandling og rådgivning. Oliver virker kompetent og er let at snakke med

22 de janeiro de 2026

Resposta de Park Alleens Fysioterapi

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har oplevet god service og kompetent behandling og rådgivning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den unge fysioterapeut Oliver Maxim er…

Den unge fysioterapeut Oliver Maxim er både fagligt dygtig og et behageligt menneske. Hans behandling har virkeligt hjulpet. Jeg kan varmt anbefale ham.

29 de julho de 2025

Absolut god oplevelse

Absolut god oplevelse
Hurtig tid - hjælpsom personale og dygtig fys Janus
Har derover fået indlæg i sko lavet på klinikken, super supplement til min behandling.
Min bedste anbefaling.

7 de abril de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behagelig personale - fik hurtig en tid…

Har været til behandling der for første gang. Det var fantastisk. Jeg kan varmt anbefale stedet.

20 de setembro de 2023

Resposta de Park Alleens Fysioterapi

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har oplevet god service og kompetent behandling .

Stor anbefaling

Stor anbefaling.
Jeg har gået ved Henrik af 3 omgange over de sidste 4-5 år. Henrik formår altid at finde hurtig ind til problemet, løse det og komme med gode tips til øvelser. Jeg vil til enhver tid benytte Henrik, samt anbefale ham til andre der har behov for fysioterapi.

15 de março de 2023

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Behandling kun med ultralyd

Jeg valgte at gå hos Park Alleens Fysioterapi i håbet om at få kyndig behandling af mit knæ.

Ved første besøg blev den store slagplan lagt; ULTRALYD! Ingen øvelser, kun ultralyd. Jeg er ikke fysioterapeut, men alligevel nok til at vide, at man ikke sender en kunde hjem uden øvelser. Flere bekendte fysioterapeuter kunne bekræfte, at det ikke er anbefalet praksis. Efter fire gange med ultralyd og ingen resultater, måtte jeg trække stikket.

Nu er jeg i stedet rykket ned til fysioterapeuterne på Vesterbro Torv, som kun kan anbefales.

EDIT:
Jeg må indrømme, at min første bedømmelse nok var lige hård nok, for det var ikke fordi, jeg havde en decideret dårlig oplevelse. Henrik er en flink mand, og der er sikkert andre dygtige fysioterapeuter i klinikken.

Når det så er sagt, var det ikke fysioterapi, jeg modtog, og det var det, min ene stjerne gik på.

Og til dem der skulle være i tvivl, efter at have læst svaret nedenfor, så passer det ikke, at vi ikke havde kommunikation om øvelser. Jeg nævnte det to, hvis ikke tre ud af de fire gange, jeg var afsted, at jeg undrede mig over manglen på træning. Som svar fik jeg, at eftersom jeg i forvejen cyklede og lavede cirkeltræning, kunne Henrik ikke se, hvad han kunne bidrage med.... og som patient må man jo følge den behandling der anbefales.

På fjerde-gangen sagde jeg, at jeg ikke troede på ultralyden. Henrik undersøgte mit ben lidt yderligere, hvortil han sendte mig tilbage til lægen.

24 de outubro de 2022

Hej Henrik

Det er med beklagelse jeg læser din opfattelse af dit forløb her hos os. Det er også med en smule undren jeg læser din anmeldelse her næsten 4 måneder efter vi stoppede dine behandlinger. Den kommunikation havde vi ikke da du var her.

Et behandlingsforløb kan ridses op som følger:

En snak om problematikken og hvad der provokerer samt evt. træningsmæssigt. Herefter laves der en grundig undersøgelse. Undersøgelsen munder ud i en konklusion, målsætning og plan som aftales med patienten.

Ved hver behandling spørges til hvordan det går. Tommelfingerreglen er at der skal være forandring i tilstanden inden for 3-5 gange. Som regel er der gradvis bedring og efter 8 -10 gange kan behandling afsluttes.

Efter 4 gange besluttede vi i fællesskab, at vi stoppede og at jeg skrev status til din læge , som du herefter kunne kontakte.

Mvh

Henrik
Park Alléens Fysioterapi

EDIT:
Hej Henrik

Tak for den ekstra stjerne.

Min diagnose ved din 1. konsultation gjorde at jeg, sammenholdt med den træning du allerede lavede, vurderede at ultralyd ville kunne hjælpe på dit problem. Ultralyd er en Sygesikringsgodkendt fysioterapeutisk behandlingsform, som jeg har gode erfaringer med!! Knæ er komplekse og der er ting, som vi ikke udefra kan teste for med sikkerhed. Og jeg kan jo tage fejl. Da du 4 gang fortalte at der ikke var fremgang og igen var låsningsfølelse, som ellers havde været væk i lang tid, undersøgte jeg dig på ny og fik mistanke om noget andet, som der ikke er nogen fysioterapeutisk behandling for. Det skrev jeg så til din læge om. Det er lægen der herefter beslutter hvilke undersøgelser der skal foretages.

Det er glædeligt du har fundet en anden klinik du er tilfreds med. Et naturligt valg var vel at give dem en særskilt anmeldelse!!

Mvh

Henrik
Park Alléens Fysioterapi

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde store problemer med skulder

Havde store problemer med skulder, albue og ryg og var tæt på en sygemelding, da jeg endelig opdagede Park Alléens Fysioterapi. Har været ved flere forskellige behandlere derinde, grundet de er specialicerede i forskellige områder af kroppen. Har ikke haft det så godt i kroppen de sidste 20 år!

22 de fevereiro de 2023

Kære Jacob,
Mvh. Park Alléens Fysioterapi

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais