Parketteksperten Avaliações 244

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan dessverre ikke bedømme arbeidet hans denne gangen, fordi det ikke ble utført noe arbeid. Jeg prøvde å komme i kontakt med Thomas i over tre måneder. Da jeg til slutt fikk tak i ham på tel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og oppfølging på bestilling og ordre fra start til slutt! Hun jeg hadde snakket med ringte meg opp igjen for å fortelle at det var noe jeg ikke trengte å kjøpe på ordren min, og husk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er tømrer fra Haugesund og ringte Thomas (daglig leder) og fikk gode tips angående lydisolering av etasjeskille. Jeg bestillte varene jeg skulle ha og fikk de kun 2 dager etter bestilling. God ku... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Pisos

Escrito pela empresa

Parketteksperten har Norges største utvalg av gulv på nett og i butikk. Våre eksperter hjelper deg med å finne ditt drømmegulv!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan dessverre ikke bedømme arbeidet…

Jeg prøvde å komme i kontakt med Thomas i over tre måneder. Da jeg til slutt fikk tak i ham på telefon, var han opptatt med en kunde på lageret og sa at han skulle ringe meg tilbake.

Det skjedde dessverre aldri, og det virker som om han har altfor mye å gjøre. Han er en veldig hyggelig fyr, det skal han ha, og jeg tviler ikke på at han er dyktig i jobben sin.

30 de junho de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og oppfølging på…

Super service og oppfølging på bestilling og ordre fra start til slutt!
Hun jeg hadde snakket med ringte meg opp igjen for å fortelle at det var noe jeg ikke trengte å kjøpe på ordren min, og husket meg og min forespørsel når jeg ringte på igjen før jeg la inn den endelige ordren.

Vil absolutt anbefale å bestille fra dem!

30 de abril de 2026

God kundeservice

Hadde en reklamasjon (ikke deres feil), som de håndterte eksemplarisk. Og bare det å få kommunisere med ikke bare ekte mennesker (ingen chatbot i veien) men også mennesker med myndighet til å gjøre noe reelt med saken, og ikke bare kommer med innlærte fraser, er i disse dager en stor lettelse.

4 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har jo ikke mottatt vareprøven!

Jeg har jo ikke mottatt vareprøven!

4 de abril de 2026
logotipo da Parketteksperten

Resposta da Parketteksperten

Vi sendte deg en melding på din ordre 24.03 at dessverre var dette gulvet nå tomt på lager, og at det derfor var litt dumt å sende deg en vareprøve. Vi kom i stedet med et forslag på et annet gulv, og en annen vareprøve, men ser vi ikke har fått noen tilbakemelding. Vi beklager så mye at du ikke har registrert denne meldingen, send oss gjerne en mail på post@parketteksperten.no, eller ring oss på 95914040, så skal vi selvfølgelig løse dette.

Lurt av beskrivelsen

Det sto på produktet at en pakke inneholdt 2 stk. Jeg bestilte da 6 stk, av det jeg da trodde var pakker, siden jeg trengte 12 stk. Men fikk da 3 pakker, altså 6 stk. Føler meg lurt!

14 de janeiro de 2026
logotipo da Parketteksperten

Resposta da Parketteksperten

Så synd at du føler deg lurt, det er virkelig ikke vår intensjon.
Vi har valgt å selge trappenesene pr. stk., prisen er oppgitt med ettertekst "pr. stk.", i tillegg har vi skrevet i beskrivelsen/produktteksten "Oppgitt pris er pr. stk.". Vi ser derfor ikke hvordan vi kunne gjort dette enda klarere, men beklager så mye at du har misforstått.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais